Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21:45 13 Ekim Salı Türkiye - İzlanda

kermit

Öne çıkan mesajlar

Boşverin tesadüfleri hataları vs... Neyin dogrusundan bahsediyoruz burda? "Adam bir şekilde yapıyor" Mucize diyin tesadüf diyin "uefa kupası" yapıyor bu sevimsiz ama mucize adam.

Milyon dolarlara transfer etmek istediğimiz oyuncular takımı 4. olurken biz başardık. Sevinelim, sevelim teşekkür edelim. Sırf FT antipatisi bizi kıskançlığa sevketmeden, başarısızlığını istemdem sevinelim.

Şimdiden başlamış Fransda Ft mıçar, başarısız olur vs... boşverin olalım günün tadını çıkaralım. Varsa Hollandalı Macar arkadaşlar dalga geçelim, Kazaklara teşekkür edelim.

Boktan bir hafta bize 2 kere sevinc yaşatan Futbol Organizasyonumuzun tamamını kutlarım. Tüpçü sana bile teşekkür ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

kermit said:

Red said:

digiturk ingiliz spiker ne zaman getircek arkadaş. nasıl moda sokuyor herifler.

zamanında anasını sattığımın premier lig tvsi ingilizceydi, onu bile kaldırıp ligtv3e alıp 2 tane malı getirdiler.

LigTV3'ün spikerleri, Süper Lig'inkilere göre kat kat diyi, bi de öyle düşün :D

Alakasız lig olunca, rahat rahat konuşuyorlar en azından. Bir de oradaki adamlar daha iyi çalışıyorlar gibi geliyor. Süper Lig'ciler sırf goygoy. Maç öncesi başlıyor boş konuşma, bütün akşam devam ediyor.

digiturk'te language selection'da dil değiştirebiliyorsun ki? o premier lig maçlarını orjinal yayından dinleyebiliyordun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

Kithnos said:

kermit said:

Red said:

digiturk ingiliz spiker ne zaman getircek arkadaş. nasıl moda sokuyor herifler.

zamanında anasını sattığımın premier lig tvsi ingilizceydi, onu bile kaldırıp ligtv3e alıp 2 tane malı getirdiler.

LigTV3'ün spikerleri, Süper Lig'inkilere göre kat kat diyi, bi de öyle düşün :D

Alakasız lig olunca, rahat rahat konuşuyorlar en azından. Bir de oradaki adamlar daha iyi çalışıyorlar gibi geliyor. Süper Lig'ciler sırf goygoy. Maç öncesi başlıyor boş konuşma, bütün akşam devam ediyor.

digiturk'te language selection'da dil değiştirebiliyorsun ki? o premier lig maçlarını orjinal yayından dinleyebiliyordun yani.

Dgitürk play'de var mıydı bu ? Artık abone değilim zaten. :)
Sosyal ağlarda paylaş

normal kutuda vardı da onu bilmiyorum ben de tesadüf eseri öğrenmiştim hatta. normalde film kanallarını falan aptal çevirilerle izlemek istemediğim için tercihlerde 1. dil olarak orjinal (ingilizce) aktif etmiştim o yüzden orjinal dil yayını olan kanallar (movie kanalları vs.) direk ingilizce açılıyor bizde digiturk'te. maç açınca anaa ingilizce lan olmuştum sşdfkls
Sosyal ağlarda paylaş

Neyin tiribi bu anamadım. Tayyip V2 cıktı adam ya, babasının takımı sanki, kamyonla para kazanıyor ülkeden ama ülkenin insanına röportaj vermiyor, orada TV kanalını mı yoksa iki kelime bişey duymak isteyen türk halkını mı cezalandırıyor gerizekalı, Gerçi naklen yayın kablolarının kesildiği bi ülke sporunu konuşuyoruz çok da takılmamak lazım `,-)
Sosyal ağlarda paylaş

Demirkolu severim ama saçmalamış.
Milli takım buna saldırınca intikam almak istemiş belli ki...
Zira 2002 ve 2008 de herhangi bir statü değişikliği yoktu, yarı final oynadık.
İstikrarsız bir takımız olabiliriz, ama belli aralıklarla seviyemizi üst düzeylere çektiğimiz gerçeğini yadsıyamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...