Alfred Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Boşverin tesadüfleri hataları vs... Neyin dogrusundan bahsediyoruz burda? "Adam bir şekilde yapıyor" Mucize diyin tesadüf diyin "uefa kupası" yapıyor bu sevimsiz ama mucize adam. Milyon dolarlara transfer etmek istediğimiz oyuncular takımı 4. olurken biz başardık. Sevinelim, sevelim teşekkür edelim. Sırf FT antipatisi bizi kıskançlığa sevketmeden, başarısızlığını istemdem sevinelim. Şimdiden başlamış Fransda Ft mıçar, başarısız olur vs... boşverin olalım günün tadını çıkaralım. Varsa Hollandalı Macar arkadaşlar dalga geçelim, Kazaklara teşekkür edelim. Boktan bir hafta bize 2 kere sevinc yaşatan Futbol Organizasyonumuzun tamamını kutlarım. Tüpçü sana bile teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Alfred bu kadar yeter, çekilebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Çekildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Kithnos said: kermit said: Red said: digiturk ingiliz spiker ne zaman getircek arkadaş. nasıl moda sokuyor herifler. zamanında anasını sattığımın premier lig tvsi ingilizceydi, onu bile kaldırıp ligtv3e alıp 2 tane malı getirdiler. LigTV3'ün spikerleri, Süper Lig'inkilere göre kat kat diyi, bi de öyle düşün :D Alakasız lig olunca, rahat rahat konuşuyorlar en azından. Bir de oradaki adamlar daha iyi çalışıyorlar gibi geliyor. Süper Lig'ciler sırf goygoy. Maç öncesi başlıyor boş konuşma, bütün akşam devam ediyor. digiturk'te language selection'da dil değiştirebiliyorsun ki? o premier lig maçlarını orjinal yayından dinleyebiliyordun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 " Aslında milli takımın bu başarısını bayraktan utananlara ülkesini sevmekten imtina edenlere ulusal coşkuyu küçümseyenlere ithaf etmek lazım. " B.Baykam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 gördük ulusal coşkuyu saygı duruşu sırasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 scorch said: Kithnos said: kermit said: Red said: digiturk ingiliz spiker ne zaman getircek arkadaş. nasıl moda sokuyor herifler. zamanında anasını sattığımın premier lig tvsi ingilizceydi, onu bile kaldırıp ligtv3e alıp 2 tane malı getirdiler. LigTV3'ün spikerleri, Süper Lig'inkilere göre kat kat diyi, bi de öyle düşün :D Alakasız lig olunca, rahat rahat konuşuyorlar en azından. Bir de oradaki adamlar daha iyi çalışıyorlar gibi geliyor. Süper Lig'ciler sırf goygoy. Maç öncesi başlıyor boş konuşma, bütün akşam devam ediyor. digiturk'te language selection'da dil değiştirebiliyorsun ki? o premier lig maçlarını orjinal yayından dinleyebiliyordun yani. Dgitürk play'de var mıydı bu ? Artık abone değilim zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 normal kutuda vardı da onu bilmiyorum ben de tesadüf eseri öğrenmiştim hatta. normalde film kanallarını falan aptal çevirilerle izlemek istemediğim için tercihlerde 1. dil olarak orjinal (ingilizce) aktif etmiştim o yüzden orjinal dil yayını olan kanallar (movie kanalları vs.) direk ingilizce açılıyor bizde digiturk'te. maç açınca anaa ingilizce lan olmuştum sşdfkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Kithnos said: Dgitürk play'de var mıydı bu ? Artık abone değilim zaten. :) yok öyle seçenek hep türkçe ama spikerleri iyi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 http://videonuz.ensonhaber.com/izle/milliler_ntv_muhabirini_takmadi bu ne lan ahahah resmen sallamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Sallamama değil bu, Terim önderliğinde kasıtlı trip atıyorlar sanırım, "medya bizi eleştirdi, alın cevabınızı" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 o muhabir besiktasli! besiktasin gene hakki yenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ne cektin be ovunc. OUZHAN 2 DAKKA GEL QANQ derken gozyaslari yere akiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ayıp amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 lan ben futbolcu olsam giderdim ya ne kasmıslar be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Yavaş gidersin. Terimin söylediği şey kinse röportaj yapmayacak olmuştur. Yoksa kadro dışısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 o yuzden olmadım işte. terim merim mi dinlicem lan ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Terimde seni bekliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mehmet demirkolun suyu isinmistir, terim sildirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Bence medya da atara atar yapsın, bundan sonra milli takıma ropörtaj falan için tek çalışan göndermesin haber yapmasın milli takımı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 valla daha iyi olur, rahat bi nefes alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Neyin tiribi bu anamadım. Tayyip V2 cıktı adam ya, babasının takımı sanki, kamyonla para kazanıyor ülkeden ama ülkenin insanına röportaj vermiyor, orada TV kanalını mı yoksa iki kelime bişey duymak isteyen türk halkını mı cezalandırıyor gerizekalı, Gerçi naklen yayın kablolarının kesildiği bi ülke sporunu konuşuyoruz çok da takılmamak lazım `,-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Demirkol iyi demiş. said: "..euro 96'da 8 takımdan 16 takıma çıktığı zaman o kontenjanı kullanıp gitmiştik. şimdi euro 2016 24 takıma çıktı ve biz yine o kontenjandan gideceğiz. yani biz o seviyeye çıkamıyoruz. seviye yavaş yavaş iniyor..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Demirkolu severim ama saçmalamış. Milli takım buna saldırınca intikam almak istemiş belli ki... Zira 2002 ve 2008 de herhangi bir statü değişikliği yoktu, yarı final oynadık. İstikrarsız bir takımız olabiliriz, ama belli aralıklarla seviyemizi üst düzeylere çektiğimiz gerçeğini yadsıyamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 cidden adam aradaki çeyrek ve yarı finalleri direk yutmuş lan bu nasıl bi dangalaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar