Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet? Fiber? Ney?


Asteroth

Öne çıkan mesajlar

İstanbul Bahçelievler'deki eve internet bağlatılacak ama o kadar süredir, o kadar uzağındayım ki bu işlerin, en ufak fikrim yok seçenekler hakkında.

Binada Fiber de, Uydunet de var. Şu an piyasadaki en düzgün internet nedir? Fiyatlar ne durumdadır? Hangisini bağlatırsak kanser etmez bizi, paşa paşa takılabiliriz internetlerde?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

tuksat sinirsiza gectim 10mbit 99tl ama superonline var binada 2 sene taahut verince 50mbit 100gb AKK ve 00:00-06:00 arasi AKK siz bir paketi 59tl diyordu aylik

gecsemmi acep diye dusunuyorum ya, turksattan memnunum hani guvenemiyorum superonlinea


memnunsan 25 veya 50mbit uydunet'e geç. +10tl'ye 00-09 arası akk yok. fiyat olarak yakın ona.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Ne desek bos abi, sadece optimal performansa gore fiyat kiyaslayabiliriz burada.

Komsularina soracaksin, bizim eski evde kablo tam performans calisiyordu, yeni evde adsl. Apartmandan apartmana degisiyor, bir suru faktor var. Yan yana iki apartmanin bile adsl performansi farkli olabiliyor. Servis kalitesi de mahalleden mahalleye degisiyor tamamen.

Komsularina sor yani binadaki, memnunlar mi kullandiklarindan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 senedir uydunetteyım delirmediğim gün olmadı sayılır. 20 mb internet var ama ara ara yavaşlamalar takılmalar kopmalar hiç kesilmedi. bölge bölge hep bir arıza var . Her yağmur yağdığında gene kopucak diye tırsıyorum. ttnet teydim eskiden o daha beterdi bunda en azından kopmadığında canavar gibi dl yapıyorum fakat superonline ı bende merak ediyorum gecicem galiba duzgun kampanya bulursam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

süperonline fiberi geçebilen bi isp var mı ki

150 akk 50mbit ve yanında asus tablet olan paketi aylık 69 liraya alıyorum. +10 liraya da gece 12-6 arası kotadan yemiyor. mis gibi.



süper ya. 79 liraya 16mbit 75akk net + tivibu süper paket kullanıyorum. böyök şeherde yaşamak bir başka interneti bile farklı..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...