Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 İstanbul Bahçelievler'deki eve internet bağlatılacak ama o kadar süredir, o kadar uzağındayım ki bu işlerin, en ufak fikrim yok seçenekler hakkında. Binada Fiber de, Uydunet de var. Şu an piyasadaki en düzgün internet nedir? Fiyatlar ne durumdadır? Hangisini bağlatırsak kanser etmez bizi, paşa paşa takılabiliriz internetlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 buraya mı taşınıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 fiber kullanmadım ama uydunetle sorunsuz takiliyorum 10 seneye yakın bi zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 uydunet derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 uydunetten memnunum gercekten güzel. 1-2 kere bölgesel sıkıntı oldu onun dışında hiç yavaşlamadı kopma olmadı 1 kere bile. ttnet aynı caddedeki eski evde cumartesi pazar banko kopuyordu 1-2 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi kesinti olacagini sms le bildiriyor turksat daha naapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 uydunet güzel. 25mbit + kablo tv + teledünya 39 TL'ye aldım. 2. taahütüm diye donanim yoktu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Fiber dediği Superonline'ın fiber internetiyse (çakma bi fiber daha var TTNET'in, şebekeden eve kadar bakır kabloyla getirdiği, o değil) gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 banada bir yardımcı olun superonline mi ttnet mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 pascalnouman said: abi kesinti olacagini sms le bildiriyor turksat daha naapsin daha hiç kesilmediğinden bilmiyorum o kısmı :D sadece baya yavaşlamıştı siteler falan sıkıntılı açılıyordu 3-4 saat surdu geçti, hoş o zaman bile ping yoktu oyunlarda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Uydunet'i öneririm. 25mbit sınırsız kullanıyorum memnunum.Hiç sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 tuksat sinirsiza gectim 10mbit 99tl ama superonline var binada 2 sene taahut verince 50mbit 100gb AKK ve 00:00-06:00 arasi AKK siz bir paketi 59tl diyordu aylik gecsemmi acep diye dusunuyorum ya, turksattan memnunum hani guvenemiyorum superonlinea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 superonline fiber'de gecikme nasıl acaba online oyunlarda, avrupaya 20-30ms'e kadar düşüyorsa fibere geçebilirim yoksa uydunetin 25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 250 GB 79 TL / Ay tarifesi hayvan gibi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Laurelin said: tuksat sinirsiza gectim 10mbit 99tl ama superonline var binada 2 sene taahut verince 50mbit 100gb AKK ve 00:00-06:00 arasi AKK siz bir paketi 59tl diyordu aylik gecsemmi acep diye dusunuyorum ya, turksattan memnunum hani guvenemiyorum superonlinea memnunsan 25 veya 50mbit uydunet'e geç. +10tl'ye 00-09 arası akk yok. fiyat olarak yakın ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 10 seneye yakın uydunet kullanıyorum çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 en güzeli superonline superonline en iyi superonline en hızlı superonline en ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 PrudenT said: memnunsan 25 veya 50mbit uydunet'e geç. +10tl'ye 00-09 arası akk yok. fiyat olarak yakın ona. sunu ogrendim ya tum isin rasgelsin simdi arayip baslatiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 50mbit uydunet var bende 250 gb kotalı 90 lira mı neydi. senede 3 kez falan bağlantının koptuğu oluyor. ayrıca bizim bu civarlarda uydunetten kimsenin şikayet ettiğini görmedim emrecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Ne desek bos abi, sadece optimal performansa gore fiyat kiyaslayabiliriz burada. Komsularina soracaksin, bizim eski evde kablo tam performans calisiyordu, yeni evde adsl. Apartmandan apartmana degisiyor, bir suru faktor var. Yan yana iki apartmanin bile adsl performansi farkli olabiliyor. Servis kalitesi de mahalleden mahalleye degisiyor tamamen. Komsularina sor yani binadaki, memnunlar mi kullandiklarindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 5 senedir uydunetteyım delirmediğim gün olmadı sayılır. 20 mb internet var ama ara ara yavaşlamalar takılmalar kopmalar hiç kesilmedi. bölge bölge hep bir arıza var . Her yağmur yağdığında gene kopucak diye tırsıyorum. ttnet teydim eskiden o daha beterdi bunda en azından kopmadığında canavar gibi dl yapıyorum fakat superonline ı bende merak ediyorum gecicem galiba duzgun kampanya bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 süperonline fiberi geçebilen bi isp var mı ki 150 akk 50mbit ve yanında asus tablet olan paketi aylık 69 liraya alıyorum. +10 liraya da gece 12-6 arası kotadan yemiyor. mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 SOL (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 mevcutta SOL fiber varsa öncelik o, sonra uydunet, sonrada ttnet maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Artariel said: süperonline fiberi geçebilen bi isp var mı ki 150 akk 50mbit ve yanında asus tablet olan paketi aylık 69 liraya alıyorum. +10 liraya da gece 12-6 arası kotadan yemiyor. mis gibi. süper ya. 79 liraya 16mbit 75akk net + tivibu süper paket kullanıyorum. böyök şeherde yaşamak bir başka interneti bile farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar