sektedar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 1 ay kadar önce taşınma esnasında ekranımın sol alt köşesi darbeden dolayı çatlamıştı, sonra o çatlak büyüdü büyüdü pokemon tasosu büyüklüğüne filan geldi. Ben de daha fazla büyüyüp büyümediğini anlamak için keçeli kalemle işaret koymuştum bitiş yerlerine. Bir kaç gün önce farkettim ki o taso büyüklüğündeki siyahlık git gide küçülmeye başlamış, yarım santim filan küçülmüş. Böyle bişeyin olabilitesi var mı abi? çok ilginç geldi bana :D
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 self healing polymers var ama ekranda kullanılmışmıdır bilmiyorum
reyou Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 "pokemon tasosu büyüklüğü" nasi bi olcu birimidir lan dsfsdsdf
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 abi ben direk anladım bence süper ölçü birimi sfg
sektedar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 reyou said: "pokemon tasosu büyüklüğü" nasi bi olcu birimidir lan dsfsdsdf bozuk para diycektim sonra o büyüklükte bozuk para olmadığını farkettim, olsa olsa taso olur dedim ne diyim :D
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 niye öle diyonuz ya, crtlere gauss yapardık toparlarlardı kendileirni
karatan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Bence en evrensel ölçü birimi sigara paketi. Koy kısa winstonu yanına oldu bitti.
karatan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Ya bir şey diyeceğim şimdi benim ekranın sağ üst taraflarında bir yerde ölü pixelim vardı o da kaybolmuş.
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bu oluyo bazen. benimde başıma geldi. yeni laptop almıştım baya zor koşullarda. aksilik ya yere düşüp çatladı kenarı. baya bi bunalıma girmiştim. bir gün odada duruyorum gene, dedem görmüş bunu pislik sandı, baktım peçeteyle siliyor. dedim dede dur o pislik değil çatlak geçmez silmekle. bana baktı ve gülümsedi... sonra o anda dedemin çok önceden vefat etmiş olduğunu hatırladım ve ödüm koptu. terler içerisinde uyandım meğer rüyaymış. ertesi gün laptopı açtım bide ne göreyim çatlak falan yok. sonrasında namaza başladım.
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 aquila said: yatmadan once bengay sur oraya. sfdşsadfidlskafagsd
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 elesso said: bu oluyo bazen. benimde başıma geldi. yeni laptop almıştım baya zor koşullarda. aksilik ya yere düşüp çatladı kenarı. baya bi bunalıma girmiştim. bir gün odada duruyorum gene, dedem görmüş bunu pislik sandı, baktım peçeteyle siliyor. dedim dede dur o pislik değil çatlak geçmez silmekle. bana baktı ve gülümsedi... sonra o anda dedemin çok önceden vefat etmiş olduğunu hatırladım ve ödüm koptu. terler içerisinde uyandım meğer rüyaymış. ertesi gün laptopı açtım bide ne göreyim çatlak falan yok. sonrasında namaza başladım. wtf dude?
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 sektedar said: 1 ay kadar önce taşınma esnasında ekranımın sol alt köşesi darbeden dolayı çatlamıştı, sonra o çatlak büyüdü büyüdü pokemon tasosu büyüklüğüne filan geldi. Ben de daha fazla büyüyüp büyümediğini anlamak için keçeli kalemle işaret koymuştum bitiş yerlerine. Bir kaç gün önce farkettim ki o taso büyüklüğündeki siyahlık git gide küçülmeye başlamış, yarım santim filan küçülmüş. Böyle bişeyin olabilitesi var mı abi? çok ilginç geldi bana :D ilim ilim bilmektir.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 aquila said: yatmadan once bengay sur oraya. ahahaha
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ben ilk bengay kullandığımda deniz şortunun ağı bacağın iç tarafını pişik yaptığı zaman "KENKE PİŞİK İLECİ O EHEHEH" diye beni keklemiş, ve sonucunda 100 m2 evi bütün gün koşarak geçirmek zorunda kalmıştım. of lanet olsun bengay kere.
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Topic coksenlikli olmus. Emegi gecenlere tesekkurler
Öne çıkan mesajlar