Auril Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 yaşanır mı ? izmir de yaşıyorum şu an sııkıldım, hani çok sosyal bir adam da değilim ama iş falan sıktı beni, bodrum iş açısından biraz daha rahat. aynı para falan burdaki evi kiraya verip bodruma yerleşesim var ne diyorsunuz patiler ? yaşanır mı bodrumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Sorma bile. Ev bakmaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 esh gelsin bişey desin lan ya niyeti bozdum zaten galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 olmaz o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 dasaaa said: olmaz o is olm bak komikli fotolarını paylaşırm patiye meze olursun bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ya olm ben bodruma gidesim var azerbeycane diil ki tavuğunba kışt da demedik aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 millete ne bakıyosun abi hayat senin, dene bakalım seversen kalırsın sevmezsen kalmazsın bu kadar basit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bodrum cok bozdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 moriarty said: millete ne bakıyosun abi hayat senin, dene bakalım seversen kalırsın sevmezsen kalmazsın bu kadar basit :) deneyenlerden feyz almaya çalşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 deneyenler de sen değil abi. dene 6 ay 1 sene bakalım ne kaybedersin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 calistiktan sonra her yer sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Yaşanmaz kesinlikle, ya bi defa ışık girmeyen eve doktor girer bunu hiç mi duymadın? Sonra rutubetli olur havasız olur faresi var böceği var bunun çekilmez bodrum meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Oha süper yerleşilir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bunun aynısının tıpkısı vardi forumda geçen senelerde. Kışın yağış ve mahrumiyet bölgesi havası estirdiydiler. Yerleştiğin yere ve arabaya bakar. Ev güzel ise arabada varsa arada muğla aydın izmir yapabiliyorsan süper. Yoksa cacık. Kuşadası daha güzel o konuda. Kışında canlı. Yazın bodrum kadar keyifli olmasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bodrum kışında baya aktif bi yer. Bir Datça değil. 3 tane Özel Hastane özel okul felan var. Kışın güzel yaşanacak yer yani. Ama kışın orda yaşarsan yazın tiksinirsin Bodrumdan o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kışın zor olur gibi geldi bana ama düşüncesi bile güzel büyük şehirden kurtulmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 yaz aylarını görüpte gelen nice yiğitler harap oldu buralarda. gerçi bodrum buradan (marmaris) daha hareketlidir kışın ama orada da altyapı yok senelerdir yağmurda sel basıyor heryeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kışın sadece merkezinde yaşanır, beldeler ölüyor. yazın zaten en yaşanılası yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ne iş yapacaksın bodrumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 midye/dolma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Izmirde sikilan adam bodrumda intihara suruklenir oyle diyim. Bence kendine aktivite yaratmaya calis, sehir secmeden once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ben şu ara ankaraya çok gidiyorum ve şehir dinamizmi konusunda izmiri mumla arıyorum. izmirde sıkılmayı nasıl başardın? Bİrde bodrumda iyidir ya. yazın hakkaten işkence ama bence kışı çok keyifli. Çok AVM bagımlısı biri degilsen bodrum ve çevresi kışın özellikle aile ile vakit geçirmek için cennet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Topiği 2 dk hijacklesem. Ya bi düğün var cumartesi gece 12de bitiyor, sabah da 7de izmirden uçak var. Cumartesiyi pazara bağlayan gece turgutreis - izmir taksi hariç nasıl gidilir? Muğladan otobüs kalkıyor gece 2de onla uçağa yetişilir, muğlaya gidip ordan mı gitmek mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 axedice said: Topiği 2 dk hijacklesem. Ya bi düğün var cumartesi gece 12de bitiyor, sabah da 7de izmirden uçak var. Cumartesiyi pazara bağlayan gece turgutreis - izmir taksi hariç nasıl gidilir? Muğladan otobüs kalkıyor gece 2de onla uçağa yetişilir, muğlaya gidip ordan mı gitmek mantıklı? gel sana kralından araba kiralayalım istanbuldan uğraşma uçakla falan. yada hava alanından kiralayalım izmirde de şubemiz var $$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 milas hava alanı niye tercih etmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar