Drall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 scorch said: ırak'a pergel koy. bi daire çiz etrafına. o dairenin içerisine girmedikçe random dünyanın herhangi bir yerinde mutlu olursun. iyi yapmışsın boşver hayırlı olsun. Yarıçap ne olsun? Nijerya falan da sıkıntı çünkü, boko haram'ın ışidden tek farkı daha fakir olmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bingildak said: madem yurt dışında veya neyse işte başka bir ülkede yaşamak için karar aldın ki çok büyük bir karar. adam gibi bir ülkeye git orada iş bul, hayat kur. malezya'nın övülecek bir tarafı yok, TR'den 1 tık aşağı 1 tık yukarı.hollandadayim. mahalleyi secersen malezyanin buradan daha iyi oldugunu dusunebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 O ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 sipeyskeyk said: Tabi aynı şirkette çalıştığım sürece. Böyle bir teklif aldım, ok dedim anasını satayım. Malezya'ya yerleşiyorum, 1-2 seneye bir başka ülkeye geçeceğim falan öyle işte. Biraz uzak, kız arkadaş var, aile kıllatıyor falan ama açıkçası kimseye adam akıllı sormadan kendi başıma düşünüp kabul ettim. Hem kılışdaroğlunda liderlik vasfı yok, ne yapacam dönüp. Ama yine de bir garip his tabi. Geri kalanı değil dönersin de, ben 6 ay nepalde geçirmiştim. Dışarda olmak yeni bi ufuk baya guzel bi deneyim ama, çok özlüosun be oğlum. ( gerçi geldikten 2-3 ay sonra skicem böyle ülkeyi ) demeye başlıosun o ayrı heheeh. iş ne bu arada? Git bu arada canını sıkma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 malezya biraz sıkıntılı ülke malum şeriat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 git 1 sene dur gel. cs ye de birdaha girme. iyi iş çıkarırsan belki çin japonya yada avrupa kanada şansın açılır. exp kazanırsın bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Malezyadan, taylanda hongkonga uzanan bit yolsa iyi. Ama iki sene sonra git afganistana 5 yil derlerse serdar ortac-asrin hatasi cdsini yollariz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 çetintaş abimi buldu işi sana, olabildiğince uzağına yolluyor, sonraki durak nijerya olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 fizban said: bingildak said: madem yurt dışında veya neyse işte başka bir ülkede yaşamak için karar aldın ki çok büyük bir karar. adam gibi bir ülkeye git orada iş bul, hayat kur. malezya'nın övülecek bir tarafı yok, TR'den 1 tık aşağı 1 tık yukarı.hollandadayim. mahalleyi secersen malezyanin buradan daha iyi oldugunu dusunebilirsin. her ülke için geçerli abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bunu nasıl "hayatının geri kalanı" olarak algıladın anlayamadım. o kadar büyük bi karar değil, 1-2-3 sene takılır kafana esti mi dönersin. dramatize etmeye gerek yok bence, keyifli bi dönem olacaktır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Sparkcaster said: O ne demekburadaki musluman mahalleleri (sadece turk degil) baya kotu. muhtemelen yozgat boyle bi yerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 nerede müslüman orada bokluk durumu evrensel ne yazık ki. sadece müslümanlarda değil yani. genel olarak cahillik ve fakirlik. benim nj'de yaşadığım yere kıyasla şu an tr'de yaşadığım kat ve kat iyi. düşününce olasılık dışı geliyor ama değil hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Litvanya polanya finlandiya falan olaydi konu acmazdin zaten Malezya olunca ovvvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 finlandiya olsa arkadaşlık teklifi atmıştım bile ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 finlandiya iş teklifleri gelsin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Malezyada seksini bireysel mi yapıyorsun eşli mi? Eşliyse ücretsiz versyonu var mı? Expatlar falan belki? Bide aylardır malezyada olmana rağmen kız arkadaş demişsin, gülündü mü ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 niye merak ettin olm adamın uçkurunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 1-2 sene sonra nereye geçeceksin peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 çalışmayı seviyorsan iyi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Malezya'da bir çok din özgürce yaşanıyor benim bildiğim kadarıyla. 3 tane malezyalı arkadaşım olduydu, bir tanesi müslüman, diğeri hristiyan bir diğeri de budistti yanlış hatırlamıyorsam. Budist olmayabilir de gerçi ama öyle bir şeydi işte sdf. Bu güzel bir şey, insanlar herkes müslümanmış gibi yargılamaz birbirini en azından. Öte yandan adam zaten Malezya'nın leş coğrafyasında yaşamayacak anladığım kadarıyla; pozisyonu, maaşı, çevresi falan iyi olacak. Öyle olunca da sadece Malezya'da değil dünyanın her noktasında güzel yaşanır zaten. Btw kız arkadaşını yanına al ya da ayrılın abi, yazık kıza da sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Isi kabul ettigine gore kizi sevmiyomus abi. Hangi mantikli insan kiz icin isi birakir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 git bol bol pompa yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 parasi iyiyse git. turkiyede yasayacagindan daha rahat kosullarda yasarken para da biriktir. bunlara ragmen ben annemi ozledim burda yapamiyorum dersen de az disini sikar, sirket senin yerine birini yollayana kadar takilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 en büyük problem iletişim orada onu çözebiliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ne olacak abi saki saki favf dalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar