Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2015-2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
104-89 bitti maç . Galibiyet bekliyodum ama bu kadar hücumu iyi bir takımın rakibi 89ta tutması çok efsane oldu. Hayır zaten hile yazmış gibi hücum ediyolar bi de böyle savunma yaparlarsa 4-0 bitmemesi için sebep yok. Bence 89 sayının altında bi daha tutamazlar gibi geliyor ama basketbol bu hiç belli olmaz.
Mesaj tarihi:
Izleyemedim ama Curry ve Thompson kotu olmasina ragmen kazanmislar sanirim. Bench tasimis.

O zaman bile 89 sayi atiyosa CLE isi zor ya. Izlemeden yorum yapmamak lazim da OKC'nin sarsmis olmasi GSW'nin supurmesine bile sebep olabilir.

4-1 max biter fds. Ins olmaz tabii.
Mesaj tarihi:
Aslında normalde pek steps çalmıyorlar genel olarak. Nba'de travelling çok nadir denk gelinen bir durum sanırım. 9 adıma kadar hakları olduğundan genelde 10. adımı pek atmıyolar. Ona bile müsama edilebilir tabii belli olmaz.
Mesaj tarihi:
nazar değmesin inşallah ama curry'nin exploit'ine fix geldi. inşallah yeni bug bulmaz eşşoleşşek :D sırf pislik draymond green yüzünden ve LeBron Cavs ile kazanmış olsun diye Cavs istiyorum. Hala zor ama 2-2 yaparlarsa şimdi bu maç, sonra o ivme ile 2-3 görebiliriz.
  • Yeni Oluştur...