Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA CL FC ASTANA - GALATASARAY SK - 30 Eylül 2015 Çarşamba

kayserili

Öne çıkan mesajlar

Hamzaoğlu, Astana Arena'da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Astana'nın da iyi oynadığını belirterek, "İki takım da kazanabilirdi. Pozisyonlar vardı ama 2 puanı kaybeden bizdik. Önde olan ama skoru koruyamayan bizdik. Astana da iyi oynadı ve iyi pozisyonlar yakaladı" dedi.

Kazakistan'dan 3 puanla ayrılmayı istemelerine rağmen başaramadıklarını vurgulayan Hamzaoğlu, "Bugün buradan 3 puanla ayrılmayı düşünüyorduk ama kolay bir maç olmayacağını da biliyorduk. Nitekim öyle de oldu. Astana takımını kutluyorum. Çok dirençli bir ekip. Maçın sonuna kadar da bu güçlerini koruyorlar" diye konuştu.

Genç teknik adam, maça istedikleri gibi başlamalarına rağmen üstünlüklerini koruyamadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"İlk yarıda golü de bulduk ama ikinci yarıda 1-0 önde olmanın etkisiyle oyunu geride kabul edince, rakip üstümüze geldi. Bunu avantaja çevirip, 2. golü bulabilirdik fakat pozisyonları değerlendiremedik. Sonra 1-1 oldu ama ardından 2-1'i yakalamamıza rağmen yine skoru koruyamadık. Son dakikalarda yediğimiz golle 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Demek ki bu ligde herkes herkesi yenebilecek güçte. Her şey değişebilir. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda 3 puan alarak hedefimize doğru gideriz."
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

yahu evinde moldeden 3 yemissin uefa macinda hala bidi bidi.

digeri de iskenderbeye 1 tane zar zor gol atmis konusuyorsunuz.

al birini vur otekini de gelip de avrupada FB ve BJK yi GS ile karsilastirmayin farkli sikletler.

Son 5 senede GS'nin toplam puanı FB + BJK ediyor, FB'nin de 3 sene katılmamış haliyle BJK'ye eşit dedim mesajımda. Denklem okuyamamış gibi göründüğünden Bilal'e anlatır gibi yazdım, oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...