akirafes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Dünya, NASA'nın bugün saat 18.30'da Mars'ta yaşam olup olmadığını açıklayacağı basın konferansına kilitlendi. NASA'nın Twitter hesabından paylaşılan mesajda 'Mars'ın gizemi çözüldü mü? NASA'nın Twitter mesajına gelen yanıtların büyük kısmında 'Yoksa Mars'ta uzaylı mı buldunuz?' sorusu sorulsa da, bilim insanları NASA'nın Mars keşif projesi kapsamında yürütülen araştırmalarda Kızıl Gezegen'de suyun olduğuna dair kanıtlar elde etmiş olabileceğini düşünüyor. Mars yüzeyinde suyun donum olarak bulunduğu uzun süredir bilinen bir gerçek. Ancak gezegende sıvı halde su olup olmadığı uzun süredir sorgulanan bir konu. Ben 1982 de blue box ı keşfettim çok meraklıydım o zamanlar. oturduğum evin hemen karşısında Telekom vardı. O zamanlar oric ve spectrum vardı bende. ikisi de yetersizdi. Prism Micro Products VTX5000 modemini almak için evde ne varsa satmış paraya çevirmiştim. Bunların içinde babama hediye edilmiş bir cross kalem de vardı. Babamın kravatlarını bile satmıştım. Sonra bu blue box sayesinde dünyaya açıldım. Bir sürü arkadaş edindim. Özellikle çok meraklıydım. Ve merakımın üzerine gittim. Bir kaç ufak trick öğrendikten sonra Hollanda da olan bir toplantıya davet edildim. Yazının Buradan sonrası sicifi dir Orada çok özel arkadaşlarla tanıştım. Senelerce orada tanıştığım insanlarla yazıştım. Ve bazen de görüştüm. içlerinden 3 kişi uzaylılara karşı obezdi. Bu 3 kişi senelerini çeşitli devlet sistemlerine polis ve ordu telsizlerine bilgisayarlarına sızmaya ve veri toplamaya adamışlardı. Ellerinde tonla dokümanla gelmiş ve benim gibi meraklı bir çok kişiyi büyülemişti. Bunların bir şife çözme sistemi vardı en çok kullanılan 65000 kelime belirlemişlerdi . ve geliştirdikleri bağlantı programı 8 dakikada şifreleri kırabiliyordu. Sene 1984 gerisini siz düşünün. Bu arada değerli dostum Ohio dan mike ı anayım. O gözlerimi açmıştı benim. Neyse kısa keseyim. Bir gün Bu kişiler den bir haber geldi area 51 e sızacakları fakat bilgi sistemine sızmak için o zamanlar hatırladığım kadarı ile fiziki olmak zorundaydı. yani ora ile bağlantılı direk bir bilgisayara girmek zorundaydılar. Çok daha kısa keseyim bunlar sanırım oraya yakın veya direk oraya bağlı bir yere sızdılar. en azından bize bu gece giriyoruz diye mesaj atmışlardı. Onlardan aldığımız son mesaj Evet biz mars dan gelmişiz. Atalarımız marslılarmış. Bir daha ne ben nede kimse bu 3 kişiyi ne gördük ne duyduk. Hala bile bazılarımız ben dahil isimlerini Google da ararız. Hatta birbirimize acaba gerçekte ne oldu ? diye sorarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Basın toplantısından sızan foto Sizce basın toplantısı ne ile ilgili olacak? Sıvı su ? Bakteri düzeyinde yaşam? Yada oradaki yaşamın kemik kalıntısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 keske senin gizemini cozduklerini aciklasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bu aptal degil mi ben sarhos degilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ITT uyuşturucunun zararlarını gösteriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Of ilk mesajı okudum da kafa yaptı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 DoruK said: N'oluyor burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 http://i0.heptarlaydi.com/image/show/300/600/0/yalniz-kafasi-simdi-geldi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Abi yazı çok başarılı. Eline, beynine sağlık. Benzerlerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Icinde bakteri fosili olabilecek bir tas parcasi bulduk diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Hadi bakalım bu sefer ne açıklayacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 http://www.resimrehberi.com/files/file/acilin-biraz-hava-alsin.jpg buyuk ihtimal suyla ilgili bir sey gelecek bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 GERGE said: Icinde bakteri fosili olabilecek bir tas parcasi bulduk diyecekler. aynen, hep aynı terane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bulmuş olabiliriz diycekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 neyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 En son açıkladıkları 1000 sayfalık dokümanla kasım karartması idi. Beyaz saray sözcülerinin suratını görecektiniz. Nasa 2015 kasımda Dünyanın tamamı ile 15 gün karanlıkta kalacağını Obama ya sundu. Bu haber gerçektir. yukarda anlattığım ve belirttiğim gibi scifi değildir. Bu arada benim tahminim yer altında akan su olduğunu bildirecekler. Karartmanın 1 milyon yıldır ilk defa olacağını eklemişlerdi birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 blackout haberi bu sefer erken cikmis, normalde her 2 senede bir cikiyor hep kasimda :P. neyse iste nasanin seyide sunla ilgili olcak surpriz bisi degil: http://meetingorganizer.copernicus.org/EPSC2015/EPSC2015-838-1.pdf nasanin dedigi “detail a major science finding” tldr; plx congress, gief more budget. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 2 gün blackout olsa bir daha iklim falan kalmaz insanlık da çöker. çoktan birbirimizi kesmeye başlamıştık öyle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?8,8196233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 akirafes said: En son açıkladıkları 1000 sayfalık dokümanla kasım karartması idi. Beyaz saray sözcülerinin suratını görecektiniz. Nasa 2015 kasımda Dünyanın tamamı ile 15 gün karanlıkta kalacağını Obama ya sundu. Bu haber gerçektir. yukarda anlattığım ve belirttiğim gibi scifi değildir. Bu arada benim tahminim yer altında akan su olduğunu bildirecekler. Karartmanın 1 milyon yıldır ilk defa olacağını eklemişlerdi birde. kaynaksız böle bilgi vermeyin rica ediyorum. dünayyı karaknlıkta tutan tek sey günes tutulması. nolcakmıs ay 15 gün boyunca tam doğru yerde mı durucakmıs? bu geometrik olarak mamtematiksel olarak mümkün değil, fiziğini gecelim. yok karartma diye elektrik kesintisimi kast ediliyo yoksa? nası yanı hadi bütün şebekelre patlatı pillerdemi calısmıycakmsı nedir ne değildir. böle inanılmaz büyük bir mevzusan bahsediyorsun en azında bi link iliştir yanına rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Abi ciddiye almayın şu adamı ninja v3 bu da. Her topikte böyle sallıyor Nasa eskiden atmosferin olduğuna dair kesin kanıtlar bulduk falan der, geçmişte %99 denen bi olayı teyit ederler işte. Prothean ruin olacağı yok yani asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 başlık garbıç abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 aynen ben gündemde olduğnu sen bunu diyince fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar