Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 önerir misiniz. sniper uzaktan vursun sonra toplasın eşyasını çatı katından koşsun peşine düşsünler motora atlasın uçsun sonra kız ciple gelsin kurtarsın eve gitsinler evde tuzak varmış kıza kaç desin adam diğerini öldürsün sonra şehir değiştirsinler sonra kız da ajanmış adam onu da öldürsün ama üzülsün aşıktı çünkü. sonra adam baş adama odaklansın gitsin onunla yüzleşsin meğer o adam onu koruyomuş başka bi düşman çıksın onu indirsinler böyle gitsin. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 120 days of sodom şaka şaka banlanmayalım şimdi john wick olabilir mi acaba izlemedim ama kafamda öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 2. ve 3. filmler ilk film gibi. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 kore filmi vardı suspect diye o baya iyiydi. geçenlerde koreli biriyle ayak üstü muhabbet ederken de konusu açıldı. izlediğimi söyleyince ooo aaa acayip sesler çıkarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Black-ice said: john wick olabilir mi acaba izlemedim ama kafamda öyleydi. Nasılsın kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 çok yanlış hayal ettim galba o filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 sanssizsansli said: kore filmi vardı suspect diye o baya iyiydi. Gladiator / Bourne kırması synopsis, iyiymiş :p Hollywood filmi olmadan 6.9 aldığına göre hakkı bi 7.5 vardır bunun, deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 nası la başka filme bakmış olmayasın sen ben şunu diyom http://www.imdb.com/title/tt3404158/ ha sen karısı kızı olayından bağlamışsın galiba oki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 http://itcher.com/mag/movies-like-bourne/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 OP öyle bi anlatmış ki o gazla bi film çeker gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 ha bi de tam olarak bourne gibi olmasa da; madem koreden bahsettik, a hard day ( Kkeut-kka-ji-gan-da ) diye bi film vardı bu sene izlediğim. net 2014'ün en güzel kore filmiydi. genel çerçevede yılın ilk üçüne sokardım rahat. baya bir de ödül almış ben yeni gördüm 2015 51. Baeksang Sanat Ödülleri: En İyi Yönetmen Ödülü (Kim Sung-Hoon) 2015 20. Chunsa Film Sanat Ödülleri: En İyi Yönetmen Ödülü (Kim Sung-Hoon) 2015 6. Kore Film Habercileri Derneği (KOFRA) Film Ödülleri: En İyi Yönetmen Ödülü (Kim Sung-Hoon) 2014 35. Mavi Dragon Film Ödülleri: En İyi Senaryo Ödülü (Kim Sung-Hoon) 2014 35. Mavi Dragon Film Ödülleri: En İyi Düzenleme Ödülü (Kim Chang-Ju) 2014 1. Kore Film Yapımcıları Birliği Ödülleri: En İyi Düzenleme Ödülü (Kim Chang-Ju) 2014 1. Kore Film Yapımcıları Birliği Ödülleri: En İyi Yönetmen Ödülü (Kim Sung-Hoon) 2014 1. Kore Film Yapımcıları Birliği Ödülleri: En İyi Film Ödülü 2014 15. Film Kore Ödüllerinde Kadınlar: Teknik Ödülü (Oh So-Ra, ses tasarımcısı) 2014 15. Busan Film Eleştirmenleri Ödülleri: En İyi Senaryo Ödülü (Kim Sung-Hoon) 2014 51. Grand Bell Ödülleri: En İyi Işık Ödülü (Kim Gyung-Suk) 2014 51. Grand Bell Ödülleri: En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü (Kim Tae-Sung) 2014 51. Grand Bell Ödülleri: En İyi Yönetmen Ödülü (Kim Sung-Hoon) 2014 34. Kore Sinema Eleştirmenleri Derneği Ödülleri: Eleştirmenler 'Top 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 From paris with love Citir izlemelik tam istedigin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 bliksem said: http://itcher.com/mag/movies-like-bourne/ sdfs listede quantum of solace ve lucy var ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 salt daha da leş. KAÇMALI elli tane film sayılır ama bourne atmasyonu çok daha inandırıcı yedirip ağzımıza sürüyordu. bunlar transporter 4 seviyesindekilere hitap ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 sinema tarihinin belki de en iyi dövüş sahnesi budur. Gerçekçi, inandırıcılığı yüksek, teknik ve etkileyici. http://www.youtube.com/watch?v=a7UOLUMoqJQ Bu ayarda belki de bunun kadar iyi dövüş sahneleri bir de burada var http://www.youtube.com/watch?v=l0Qsl_6muRY http://www.youtube.com/watch?v=DpLErgPHt_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 en iyi dovus sahnesi denmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 tariflere gore isminde assassin gecen hemen her film olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 kill bill son sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Nekro said: en iyi dovus sahnesi denmis Süper kahraman dövüşleri sayılıyor. Yoksa cpt amerika asansör sahnesi falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 kore filmi yine ama, "the man from nowhere" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 The Adjustment Bureau baya bourne filmi gibi hissettiriyor diye aklımda kalmış ama dövüş sahneleri değil de koşuşturmacasıyla. Zaten yine Matt Damon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 kore more arkadaşlar söylediklerinizin hepsini izledim. başka yok mu? en iyisi kendim çekeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Bi tane film vardı çok benzeyen bourne serisine, daha eski ama. Bir kadın. Hafıza kaybı. Bıçak kullanmadaki becerisini görünce CHEF sanıyor kendini Film ortasında sarışın oluyor Oyuncak bebeği yakıt doldurup patlatıyor. Pencereden düşerken uzo gibi bi hafif makineli silah ile buzu kırıyor. Anımsayan? Spoiler verdiysem affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Rasmon said: önerir misiniz. sniper uzaktan vursun sonra toplasın eşyasını çatı katından koşsun peşine düşsünler motora atlasın uçsun sonra kız ciple gelsin kurtarsın eve gitsinler evde tuzak varmış kıza kaç desin adam diğerini öldürsün sonra şehir değiştirsinler sonra kız da ajanmış adam onu da öldürsün ama üzülsün aşıktı çünkü. sonra adam baş adama odaklansın gitsin onunla yüzleşsin meğer o adam onu koruyomuş başka bi düşman çıksın onu indirsinler böyle gitsin. teşekkürler. ahahaha başka türlerde de yapsana şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 sostizm said: Bi tane film vardı çok benzeyen bourne serisine, daha eski ama. Bir kadın. Hafıza kaybı. Bıçak kullanmadaki becerisini görünce CHEF sanıyor kendini Film ortasında sarışın oluyor Oyuncak bebeği yakıt doldurup patlatıyor. Pencereden düşerken uzo gibi bi hafif makineli silah ile buzu kırıyor. Anımsayan? Spoiler verdiysem affola. gone girl sdgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar