Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vw lol (diesel katakullisi)

Suark

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,

Doğuş'a baktım da 2.0TDI harici Audi A4 yok :P

Ben alana kadar Skoda kalmayacak ortada her halde : İyisi mi Toyota bakayım ben!

Saygılar.

2.0 TDI motorlara odaklanmayın sadece. Hileye diğer dizeller de dahil. 2.0'ın esprisi ABD'lilerin büyük motor tercihi. Yani oradaki vw'lerde paso 2.0 kullanıldığı için radar onlar yakalandı. Avrupa'daki ve TR'deki 1.6'lar da gümbürtüye gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

http://vwdieselinfo.com/

The vehicles included in the notifications include:

VW Jetta TDI (Model Years 2009 – 2015)
VW Jetta SportWagen TDI (Model Years 2009-2014)
VW Golf TDI (Model Years 2010-2015)
VW Golf SportWagen TDI (Model Year 2015)
VW Beetle TDI and VW Beetle Convertible TDI (Model Years 2012-2015)
VW Passat TDI (Model Years 2012-2015)
Sosyal ağlarda paylaş

2.1 milyon audi de dieselgate icinde.

Alayi bati avrupa ve bizde.

Hayir durumu fikslemek icin yazilim atacaklarmis da sorun su: emisyonu dusurmek icin ya ekstra parca koyacaksin motora -ki bu cok zahmetli ve pahali- ya da motor guclerini dusurecekain.

Yeni yazilimi atmak istemeyen araclar da emisyon kontrolunden gecemeyecek falan.. Yazilim atilanlar yokusta cekmemeye basliycak :P

Of ki ne of
Sosyal ağlarda paylaş

alırken ılla kı eu6 motor alıcam dıe yola cıkmıstım. eu6 2.0 tdi var a3. Buna gelmese bari :)

Eu6 motor alma sebebimde almanların 5 sene ıcerısınde planladıkları alakasız bır çevre uygulamasından dolayıydı. İleride gelirse bu uygulama arabayı daha rahat satarım dıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
GokTuRK said:

Benim arkadaş 2 ay önce sipariş verdi 1.6 tdi passat şimdi kafayı yiyo alsam mı almasam mı diye. 1.6 larda yok bildiğim kadarıyla ama alınır mı ki

Gelen araç büyük ihtimalle EU6 motorludur, sorun yoktur onda.

Fakat VW'nin geleceği belirsiz olduğu için sıkıntılı bir durum söz konusu.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide abi Türkiyeyi etkileyen bir durum değil ki bu?
Türkiyede katlı emisyon yasası bile yok zaten. Yani belirli emisyonlu arabalar belirli noktalara girebilir durumu bile yok. Zannetmiyorum ki normal emisyon değerlerinide aşsın Türkiyede. Cayır cayır mazot yakan arabalar bile geçiyo testleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...