Curunir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 amerika ekonomisini düzeltir vw ye cezayı keserse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 "Max Damage" said: Paticik ki ülkenin en elit forumudur. sensin elit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Aluriel said: axedice said: Olayı ortaya çıkaran ICCT (üniversiteye araştırma yapması için destek veren) kim şimdi? Aliminyon şapkaları takalım bence, yazılım hilesini itiraf ettirmek falan öyle şansa yapılan testlerle ortaya çıkacak bi olay değil gibi. mit yapmıştır toyota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 isviçre vw dizel satışını yasaklamış tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Selam, Doğuş'a baktım da 2.0TDI harici Audi A4 yok :P Ben alana kadar Skoda kalmayacak ortada her halde : İyisi mi Toyota bakayım ben! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 paramecium said: Selam, Doğuş'a baktım da 2.0TDI harici Audi A4 yok :P Ben alana kadar Skoda kalmayacak ortada her halde : İyisi mi Toyota bakayım ben! Saygılar. 2.0 TDI motorlara odaklanmayın sadece. Hileye diğer dizeller de dahil. 2.0'ın esprisi ABD'lilerin büyük motor tercihi. Yani oradaki vw'lerde paso 2.0 kullanıldığı için radar onlar yakalandı. Avrupa'daki ve TR'deki 1.6'lar da gümbürtüye gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Selam, EU5 olan tüm 2.0TDI ve 1.6TDI motorlar bu kapsamda sanırım. 105HP'lik 1.6TDI'lar bu kapsamdalar. Bir rivayete göre EA189'ların EU5 olanlarının hepsinde bu sorun mevcutmuş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 http://vwdieselinfo.com/ The vehicles included in the notifications include: VW Jetta TDI (Model Years 2009 – 2015) VW Jetta SportWagen TDI (Model Years 2009-2014) VW Golf TDI (Model Years 2010-2015) VW Golf SportWagen TDI (Model Year 2015) VW Beetle TDI and VW Beetle Convertible TDI (Model Years 2012-2015) VW Passat TDI (Model Years 2012-2015) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 seat lar scoda lar ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 2.1 milyon audi de dieselgate icinde. Alayi bati avrupa ve bizde. Hayir durumu fikslemek icin yazilim atacaklarmis da sorun su: emisyonu dusurmek icin ya ekstra parca koyacaksin motora -ki bu cok zahmetli ve pahali- ya da motor guclerini dusurecekain. Yeni yazilimi atmak istemeyen araclar da emisyon kontrolunden gecemeyecek falan.. Yazilim atilanlar yokusta cekmemeye basliycak :P Of ki ne of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 alırken ılla kı eu6 motor alıcam dıe yola cıkmıstım. eu6 2.0 tdi var a3. Buna gelmese bari :) Eu6 motor alma sebebimde almanların 5 sene ıcerısınde planladıkları alakasız bır çevre uygulamasından dolayıydı. İleride gelirse bu uygulama arabayı daha rahat satarım dıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Selam, EU5 olanlarda sıkıntı var. 1.6TDI 105HP olan motorlar sıkıntılı bildiğim kadarıyla :( VW "seve seve" parça ekleyecek ve kurtulacak. Yazılımla güç düşürdüğü takdirde de satış akdine ters düşer kullanıcı bazında. Aracını geri iade etmek isteyen çıkar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 axedice said: Aliminyon şapkaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Benim arkadaş 2 ay önce sipariş verdi 1.6 tdi passat şimdi kafayı yiyo alsam mı almasam mı diye. 1.6 larda yok bildiğim kadarıyla ama alınır mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bu saatte o paraya salaklık olur asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Olan bizim 3 kuruşluk Polo'ya oldu. VW marka değeri kaybedecek, 2. el fiyatları da ona göre düşecek :( Fakirliğin canı cehenneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 abi türkiyede etkilenen herhangi birşey olmaz merak etmeyin. artar bile fiyatlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Fiyatlar düşsün de benim gibi fakirler de alsın, olay unutulup piyasa normale dönünce kar ederiz http://cdn.meme.am/instances/55425705.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 vw bize bakmiyr diyip tazminata fitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 YAZIKLAR OLSUN FOLKFAGEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Selam, GokTuRK said: Benim arkadaş 2 ay önce sipariş verdi 1.6 tdi passat şimdi kafayı yiyo alsam mı almasam mı diye. 1.6 larda yok bildiğim kadarıyla ama alınır mı ki Gelen araç büyük ihtimalle EU6 motorludur, sorun yoktur onda. Fakat VW'nin geleceği belirsiz olduğu için sıkıntılı bir durum söz konusu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Fistan said: neden ? altın fiyatı düşerken çeyreğin düşmemesiyle aynı sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 xeşke 35k ya bir porşe alsak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 İyide abi Türkiyeyi etkileyen bir durum değil ki bu? Türkiyede katlı emisyon yasası bile yok zaten. Yani belirli emisyonlu arabalar belirli noktalara girebilir durumu bile yok. Zannetmiyorum ki normal emisyon değerlerinide aşsın Türkiyede. Cayır cayır mazot yakan arabalar bile geçiyo testleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar