turuncan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ben de darkraydır için geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 west ham ligde ucuncu sırada PL deki en cok gol atan takım dark ya insafa geldi yada 2 sayfa wot yazıyor bitiremedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Dark askere gidecekti yakınlarda gitti mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Aralık 1-12 değil mi o dönem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 rvp'nin avrupadaki golüne "azcik itme bisey yok" diyenler "azcik cekme" için ağlıyor mu ? bence adalete fener yakalim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 slm zaa bye LİDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Darksun said: Aralık 1-12 değil mi o dönem :p Her gü. Bi kural değişiyor, bundan dolayı ağustos dönemi ek falan olur diye demiştim. İş arkadaşım aralık ek ile şubat veya mart gitti mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 hahahaha mesajım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Beşiktaşın ilk golü ofsayt , 2. golü temiz ; fenerin ilk golü temiz , 2. golü top dışarıda ; bşiktaşın 3. golü temiz. Ersan kırmızı kart , tosic kırmızı kart , şenerin gomezin kolunu kıskaca alıp düşürmesi penaltı. Kötü bir hakem ;2 takımın hayvansı mücadelesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 suBzer0 said: Beşiktaşın ilk golü ofsayt , 2. golü temiz ; fenerin ilk golü temiz , 2. golü top dışarıda ; bşiktaşın 3. golü temiz. Ersan kırmızı kart , tosic kırmızı kart , şenerin gomezin kolunu kıskaca alıp düşürmesi penaltı. Kötü bir hakem ;2 takımın hayvansı mücadelesi. tosic kırmızı pozisyonu görmedim diğerlerine katılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ersan gulum'un su mac 2. sariyi gormemesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Volkan ın eline tekme geldiği pozisyon kartlık değil ama direk gövde ile yapıştırdı 60. dakika kırmızı, gerçi sonrasıda gol oldu :p ya o ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 o pozisyon kirmizi zaten. tac çizgisi yanindaki kartlik bişey değil. tosice ben de takildim. sanırım kötü oyunundan dolayı gönlünden bi kırmızı kart kopmuş .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mod arkadaşlar bu başlığa vileda kovası ile girsinler lütfen. Göz yaşları sel olmuş ZUHAHAHAJAJAJAJAJAXAXAXAXAXAXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 vileda kovasinda bjkliler bonz yapiyo markovic ztn kendi kendine tekme atti sakatlandi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Beşiktaş'ın hakkını hafta ortasında peşin peşin oh yeah videosuyla yedikleri için hak yeme kontenjanı dolmuş, derbiye kalmamış benim anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Duş alırken su kesilmişti kafamda köpükler kalmıştı. Teşekkürler bu başlıkta akan göz yaşları sayesinde tamamladım duşumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 peçeteci geldi hanımm peçete varrr peçeteee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Ooo unlu mizahsorler silahlari cekmis hic haber vermiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 allahın sopası yok arkadaşlar, bir gün beşiktaş'a da şans vuracaktı denk gele derbi bu güneymiş.Ağlamayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 xhamster fenerbahçeliler için ağlayana meme verilen özel kategori açacakmış, bence şansınızı orada deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 komedi klübü olarak desteğiniz için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 abi ahmet çakar bile ne ağlıyor.. ne koymuşuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 sorma, ankara'dan ben duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 suBzer0 said: Beşiktaşın ilk golü ofsayt , 2. golü temiz ; fenerin ilk golü temiz , 2. golü top dışarıda ; bşiktaşın 3. golü temiz. Ersan kırmızı kart , tosic kırmızı kart , şenerin gomezin kolunu kıskaca alıp düşürmesi penaltı. Kötü bir hakem ;2 takımın hayvansı mücadelesi. fenerin 2. golünde top dışarda diil çünkü çizgiye hiç değmiyor olması lazım. değmiyor olması lazım derken, dibinin diil, son parçasının iz düşümünden bahsediyorum yani :D bence bu nedenle çıkmamış top. baya 1 santimle falan kurtarıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar