Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 6. Hafta: Beşiktaş- Fenerbahçe | 27 Eylül Pazar - 19.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaşın ilk golü ofsayt , 2. golü temiz ; fenerin ilk golü temiz , 2. golü top dışarıda ; bşiktaşın 3. golü temiz. Ersan kırmızı kart , tosic kırmızı kart , şenerin gomezin kolunu kıskaca alıp düşürmesi penaltı. Kötü bir hakem ;2 takımın hayvansı mücadelesi.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Beşiktaşın ilk golü ofsayt , 2. golü temiz ; fenerin ilk golü temiz , 2. golü top dışarıda ; bşiktaşın 3. golü temiz. Ersan kırmızı kart , tosic kırmızı kart , şenerin gomezin kolunu kıskaca alıp düşürmesi penaltı. Kötü bir hakem ;2 takımın hayvansı mücadelesi.

tosic kırmızı pozisyonu görmedim diğerlerine katılıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

fenerin 2. golünde top dışarda diil çünkü çizgiye hiç değmiyor olması lazım. değmiyor olması lazım derken, dibinin diil, son parçasının iz düşümünden bahsediyorum yani :D bence bu nedenle çıkmamış top. baya 1 santimle falan kurtarıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...