Curunir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 bildigin alien remake herhalde ana uzaylilari bulmadan onceyi isliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ilk filmin sonunda dedikleri gibi engineer homeworld heralde burasi iste. ordada David var onceki filmden, oraya gidiyorlardi en son. o degilde 1.20 de predator mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Eee biz sonrasını merak ediyorduk öncesini degil. (td) Bir çok şey acıkta kalmıstı. Resmen dalga geçmiş scott Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 abi sakin olun bi covenant'ın öncesini anlatacağı zaten biliniyordu. alien 5 için neill blomkamp ile anlaşılmış gibiydi de son anda bi şeyler oldu ridley scott ben covenant'ı çekicem dedi. garip şeyler oldu kısacası orada da olan neill blomkamp'a oldu. elinde eskizlerle falan kaldı adam. instagram'dan falan paylaştı üzüldüm. district 9 bayağı iyiydi. adamın da hayaliymiş alien filmi. neyse sonuç olarak alien remake gibi bir şey olacak yani bu film. fragmanda gelişi çok önceden anlaşılan jump scare falan dışında çok da bir numara yok yani de bakalım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 covenant prometheus'dan sonra geciyor. neill blomkamp'in cekecegi sigourney weaver'li bir baska devam filmi. scott filmin yapimcisi olacak. alien 2 sonrasinda gececek. 3 ve 4'u ekarte edecek. yani alien 3 oluyor, yersen. bunun trailerini hic begenmedim. prometheus'unkini cok begenmistim ama filmi hic begenmemistim. umarim bunda da tam tersi olur :( olum sahnelerinin 3'de 2'sini trailera koymak neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 bunu prometyus 2 yapacaklardı ya, veya hiç prometyus karıştırmayıp hepsini alyen 3 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Böyle gerizekalı mürettebatlar olduğu sürece alyenler aç kalmaz. Ulan yıl olmuş 2200 küsür hala bu ne deyip kafanı sokuyon bilmediğin şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 sondaki adam mutlu gitti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 hep de aynı sahneler. ilk kez alien görme. ilk kez alien gemisi görme. ilk kez taze açılan yumurtaya rafadana yumulur gibi tuzla dalma falan. aliendan babam çıksa yerim ama umarım yenilik de vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 adam yasli abi kapasitesi o kadar demekki napsin anca dondurup dondurup cekiyor ayni sahneleri demekki, bu filmdede musa ya baglarlar kesin, ilk film isa seyiydi :p bu film prometheus sonrasinda geciyor, yazdim tam nedir yukarda. da trailer fis evt, ilk filmin trailerlarini izledim simdi ordan biliyorum. bundan sonra 1 tane daha gelecek galiba ordan ilk alien filmine baglayacaklar konuyu, obur yapilacak alien filmi de baska zaten Ripley donemleri galiba o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Trailerın sonundaki BBC göndermesi lel. Young couple having fun in the shower with a bbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 film baya tırt geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 şimdi remake variler tutuyor diye aynı modda yapmışlar gibi geliyor. Alien 1'den ne farkı var fragmanda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 sanssizsansli said: Trailerın sonundaki BBC göndermesi lel. Young couple having fun in the shower with a bbc senin aklına ilk o geliyorsa..........,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 hayda bende hiç öncesi neymiş diye bakmadıydım devam filmi bekliyodum ne güzel, bildigin alyen bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Peki prometheus daki robot ne iş orada ? birde predatore sadece 2 kişi mi benzetmişiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Robotu 1 tane uretmemislerdir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Robot 1 tane abi. prometheus ta wayland robot için "sahip olmak istediğim oğula en yakın şey" diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 >robot >1 tane heh aynı adamdan yüzlerce üretirler, bilincini de aktarırlar oldu bitti. hatta bi üst modele upgrade ederler el değmişken. benim anlamadığım bu şimdi prometheus sequel mi değil mi? millet sequel demiş, colonist demiş falan. olm ben gemiyle engineer diyarına yardıran hatunu merak ediyorum ya, engineer verin lan bize! adamlar mis gibi hayat vermişti gezegene, background'ı koklatıp gerisini vermedi herifler ya. yeter baydık araştırma yaparken yımırtaları çatlatıp tek tek alien tarafından gebertilen mürettebattan. hatta engineer vs predator gelsin ulan! kaslıya kaslı cansız gezegenler üzerinde yuvarlanarak boğuşsunlar, gemileriyle uyduların etrafında çarpışsınlar falan. uvv beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 fassbender iki android oynuyor. biri prometheus'daki david. eski filmleri hatirlarsaniz bishop'in modeli hem alien 2'de hem de 3'un sonunda vardi. lance henriksen'in oynadigi droid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 bence ara film tadında gelecek bu sırf bütçe yapsın diye. prometheus 2 olacaksa hele ki yabancı gezegen göstereceklerse baya bi prodüksiyon gerekiyor. alien'ı zerg rush modunda kullansınlar bundan sonra, franchise'ı da genişletip aşağıdaki trophy'lerde ne var ne yok sersinler. engineer, alien türleri vs. insanlar da çerez olsun işte arada kaynayan. http://vignette1.wikia.nocookie.net/avp/images/e/e1/Avp2-ship04.PNG arkaya da daya bunu, so much epicness https://www.youtube.com/watch?v=hoxxsllQCqQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Fassbender iki droidi oynuyor. Biri ilk filmdeki biri de covenantta bulunan. Film fıs gibi gözükebilir ama ben ilk filmi çok beğenmiştim. Bundan da beklentim çok. Ridley Scott manevi babam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 İlk film baya kötüydü. 2. de kötü duruyor. Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 tek istedigim korkak ekip uyesi (biyolog/madenci/medic) ilk defa gittigi bir gezegende sacma sapan seylere el ayak uzatmasin. trailer edit: trailer'da siyah sivinin havadan herifin kulaga girdigini gostermisler. olm bilmedigin bir gezegene( engineer homeworld?) gidiyorsun ve eminim sos sinyalini alip gitmislerdir, takacaklari bir maske ulan. gene sacma sapan olumler olacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 İlk film çok kötü değildi.Bunun trailer da iyiydi, ama trailerlar hep iyi oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar