yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Ben mühendisin kendi dilinde söylediklerinden bahsediyorum. Hani belki orjinal DVD'sinde eklemişler mi diye soruyorum alt yazısını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 elinde prometheus blue-ray'i olan söylesin, ben de merak ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Amaaan boşver, David yalan çevirmez, robot sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 evden gecerim size ya. promet'in fan edit'i var. tum extended'lari alip guzelce editlemisler. orada en basindaki konusmalar da var, o son sahnedeki konusmalar da. david icerigi dogru bi sekilde soyluyor ama diyebilirim kabaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Off bugün 16.30 seansına gittim tek başıma mis gibiydi. Eşim gelemiyor korku gerilime. Hemen öncesinde p1 i çaktım tabi dizi kıvamında olsun diye İlk perdeyi izledim bi telefon eve gel çocuğu dışarı çıkaralım dedi Götüme baka baka eve geldim. Yarım kaldı mk bi de bu boşluğu nasıl yakalıcam bi daha içime oturdu resmen. Evlenmeyin olm sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 oeoae o ne ya arada eve gel çocuğu çıkaralım sinemada olduğunu bilmiyo mu aehuae rip2you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 vivavale said: Off bugün 16.30 seansına gittim tek başıma mis gibiydi. Eşim gelemiyor korku gerilime. Hemen öncesinde p1 i çaktım tabi dizi kıvamında olsun diye İlk perdeyi izledim bi telefon eve gel çocuğu dışarı çıkaralım dedi Götüme baka baka eve geldim. Yarım kaldı mk bi de bu boşluğu nasıl yakalıcam bi daha içime oturdu resmen. Evlenmeyin olm sakın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 /: Öyle bir anlattın ki evleneceğim varsa da evlenmem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Kardeş haftaya düğünüm vardı iptal ettim nişanı attım yunanistana doğru yüzüyorum şu anda naptın sen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 saat 5-6 gibi çocuğu istanbulda gezmeye çıkarmışlar herkesle beraber... eve dönünce de aldığım 20 senelik konut kredisinin daha 17 yıllık taksidi var diye hayattan keyif alamamaya devam etmiştir sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 dram budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 lan biz de evliyiz de cocugu disari cikaralim diye sinemadan cikarttiran hatun mu olur kalp krizi geciriyorum gel kurtar demis sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 aynen das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 aha ace ile dalga geçiyordum nonoşun kralı diye. vivavale şov yapmış. eve gel çocuğu dışarı çıkaralım nedir hakkaten, bekle 55 dakka sonra çıkaralım diye cevap verilemiyor mu? onu geçtim hatun bilmiyor mu senin sinemaya gittiğini, nasıl bir kafa yapısına sahip ki "uffff sıkıldım tek başıma, ben bunu çağırayım filmin ortasında da gelsin dışarı çıkalım" diyebiliyor. yemin ediyorum içim daraldı ya. olm o da insan sen de insansın %50-50 ilişkideki söz hakkı yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Abbooovvvv Bizimle asla akşam dışarı çıkamayan arkadaş ile dalga geçiyordum ama this is some next level shit son Pictured yengenin anahtarlık: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 nalet olsun böyle evlilik kurumuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 eğer çocukta "beş buçukta dışarı çıkmazsa fenalaşır" hastalığı yoksa eşinin yaptığı baya ultimate düşüncesizlik abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Abi esin ne sucu var. Bu rahatligi vivadan almis olsa gerek. Ben sinemadayken bakmiyorm bile tele, istiyosa arasin istiyosa 30 mesaj atsin ruhum duymaz. Hadi aradi, hayir denebiliyor evli olunca da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Beyler konuya dönelim lütfen. Alien filmine saygısızlık yapıyorsunuz şu an. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 vivavale ile alakalı değil var böyle modeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 yok baya baya vivavale ile alakalı. sen her kafana çıktığında o kıza/kadına tahammül edersen, ona alışır.. sinemanın ortasında "tamam aşkım çıkıyorum" diyebilecek kafaya geldiysen, tek kişilik bir ilişki yaşıyorsundur. yazık yani gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Star Wars izlerken sinemada benim hanım da üff çok sıkıldım gidelim triplerine girdi. İkinci yarı çıkardım dışarı, bitince gelirim dedim döndüm filme. 3 gün küstü ama değdi sdf (Film bok gibiydi o ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Vivalenin post evlilik nutshell olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Kadın erkegin verdigi sınırlar kadardır. Viva kardeşimiz kendi kafasına sıkmış, bir dklık saygı druşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar