Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 gönül bağım var :/ (not finansbank çok kötü bi banka, zaten şubeye gidince "ıyyyy enparalımı geldi" diye bakıolar sdfa) Hatta bi keresinde şubedekiyle iddialaştık "beyefendi döviz çekemezsiniz şubeden, belirli atmlere gitmeniz lazım" -yok o öyle değil, yatırmak için atm ama çekmek için herhangi bir şube iş görüyor "yok beyefendi, daha şimdiye kadar öyle bir işlem yapmadık. (yanındakine sorar, ondada tık yok). - e bi şansımız deneyelim o zaman, daha önce çektim ben çünkü "yok mümkün değil, yine de deneyelim...... Aaaa.. verdi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Bu ceptetebe başvurdum, başvurmasa mıydım? enparanın steam kampanyası da bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 cepteteb şöyle bir haber vermiş, https://twitter.com/CEPTETEB/status/824287831812177920 dijital servislere 50% indirim diyor, bakalım enpara kadar geniş kapsamlı olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Ben bugün banka kartımı aldım, hesabın açılmasını bekliyorum. Bi de aidatsız düşük limitli kredi kartı patlatayım yemek sepeti için. Ohh miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bu enparayı en çok gecelik faizi yüksek diye kullanıyorum, artık ayın enparalı olsan bile 9% veriyor max vakıfbank bile 10% veriyor, ayıp yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 son başvuru 1 mayıs ceptetebe duyduk duymadık demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 ne başvurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 cepteteb kredi kartı başvurusu aidatsız olan kartı son başvuru 1 mayıs 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Kampanya kapsamında bir müşteri aylık olarak en fazla 15 TL, yıllık olarak en fazla 75 TL kazanabilir. no thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 abi beyinsizler sms onay kodu getirmiş. kıbrısta turkcell hattına sms gelmiyor. sms onay kodunu bana sordunuz mu 3 senedir kullanıyorum. mesuliyeti bana ait güvenliğin. ceptecepin günlük faizi falan daha iyisie geçeyim ya sinirlendim qq moddayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 İninal aldım ben şimdi Ps Store'da kullanmak için. Kötü görünmüyor, postanelerden yükleme yapılması iyi tatilde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Enpara kredi kartı çıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Çok ucaga biniliyorsa ceptetebin fastrack avantaji acayip hayat kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Enpara Kredi kartı reklamı geldi taze, Kredi kartı aidatı 'veren' tek kredi kartı diye, https://www.qnbfinansbank.enpara.com/urunler/enparacom-kredi-karti.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Rotweiler said: Çok ucaga biniliyorsa ceptetebin fastrack avantaji acayip hayat kurtarıyor nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ayin enparalisi gibi quest yapacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 hsbc ısrarla faizi düşük verdiği için enpara'ya geçtim. eh artık 3-5 quest yapıp steam indirimi de alırım. devam ediyo di mi la o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 o biteli 3 yıl olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 anaa harbi ya :D kalbim kırıldı biraz. ama olsun google play ve netflix varmış onlar da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Faizi de düşük enpara nın bu aralar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 masa said: Rotweiler said: Çok ucaga biniliyorsa ceptetebin fastrack avantaji acayip hayat kurtarıyor nasıl cepte tebin appden login olmadan sağdaki cüzdan sekmesine tıklayınca ayda 2 kez fast track barkodu üretebiliyorsunuz. Şart şurt yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Liebe said: Faizi de düşük enpara nın bu aralar =( olm 1000 liraya ne versin adam anca 1 lira işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 kredi kartı gelmiş, anlamayız diye de üstüne kredi kartı yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Yeni mastercard protokolü ile kredi kartı olup olmadigi logodan ayirt edilemiyor. Eskiden banka karti olunca mastercard yerinde maestro logosu oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar