Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır açık olması lazım. Battery saver ayarı var ama ters çevirince ekranı kapıyor. Geri çevirince oyunu donduruyor bazen diye kullanmıyorum ben ama yumurta açarken sıkıntı olmaz herhalde.
Mesaj tarihi:
Allahın unuttugu bir yerde yaşıyorum şu an, 2 tane gym var uzaktan bakabildiğim.

içindeki adamlar paso 20+ lvl, pokemonlar ona keza 1400 1600 cp li falan.

ulan ben de 12 sinde girmişim oyuna, 1 tane 300 cp küsür golduck ım var sadece. Harbi siktiniz oyunu hileciler.
Mesaj tarihi:
Benim hileyle kasmadığım hesabım 12 level . En düşük pokemon 520lik snorlax. Bu da 3-4 gün oynadığım bi hesap yani. Oyun çıktığından beri oynayan adam çok rahat 20 olurdu adam akıllı oynasaydı , 25i falan görürdü çok kassa.
Mesaj tarihi:
roeh 22 oldum, cok grind gordum bir cok oyunda ama bu bambaska bir boyutta olacak sanirim. max levele ulasmak cilginlik hele yuruyerek oynayan icin delilik.

yakalanan pokemonun gucune gore verdigi xp degisse daha mantikli olacak.

10cp lik tek topla yakalanan da 100 15 top harcayip yakaladigim da 100.
Mesaj tarihi:
Nox ile pokestop makrosu yapmayı öğrenirsem 2-3 güne maxlarım heralde. 7/24 açık bırakıp pokestop farmlarım. Sonra zaten level abartı olunca çıkan pokemonlarda abartı olur.

Istanbulda growlithe bol olan nereler var bilen var mı? Arcanine için mama lazım.
Mesaj tarihi:
Hile yapsanda birşey fark etmiyor sonuçta dışarı çıkıp lurelu 3 pokestop arasında takılan adamda aynı sayıda pokemon yakalayabiliyor aslında ilk elden testli onaylı. ha hilede şöyle birşey var gym olayı oda zaten istediğin kadar uğraş arkadaş heryerde hayvan gibi mücadele var.
Mesaj tarihi:
Ya hileyle nereyi aldığına bağlı. Ben beşiktaşta ki yerleri alıyorum 1-2 tane var zaten. 1ini alıyorum ikinciyi alana kadar gidiyor orası. Yani 27 yer birden alsam hile sayesinde amam dicem ama öyle bir durum yok sonuçta.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

aynen ahah. bide beşiktaşta 3 lure'lu pokestop'un altında oturmakla ne farkı var diyor. oyunu anlamamış adam.

neyini anlamamış pardon ? nox la oynadım oyunu 2 gün normal kadıköyde takılmamla arada fark olmadı ha sadece kadıköy e gitmedim.
  • Yeni Oluştur...