vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 server var mı hacular ona göre bi siteyi turlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 app arkada açıkken telefon screen lock olduğunda gps çalışıyor mu? yani app i açıp tlefonu cebe atsam bisiklete atlasam gitsem kuluçka sistemi çalışmaya devam eder mi screen lock da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Hayır açık olması lazım. Battery saver ayarı var ama ters çevirince ekranı kapıyor. Geri çevirince oyunu donduruyor bazen diye kullanmıyorum ben ama yumurta açarken sıkıntı olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 sonunda yakaladım pikaçuyu geçen sefer aynı yerde aynı saatte 2 tane çıkmıştı serverlardan dolayı yakalayamamıştım bi de 22 oldum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 df said: büyük küçük harf vs dikkat ediyor musun. biz 4-5 kere yaptık oldu hep =) ilk harf büyük aga bir tek, onu da otomatik büyük koyuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 hileyi savunma uğraşları ne garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 hile oyunumu mahvetti, zevk alamıyorum :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 oyun grindfest konuşuldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 felakt sıkıcı değil mi yahu ? ilk iki üç gün güzel hype yaptıda yani bu nedir şimdi sddsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 ben 3 günde 17 e geldim, herhalde 1 haftadır falan 17 im asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Oyun acayip sıkıcı, içi çok boş. Anca gameboy lardaki mantık gelirse tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Allahın unuttugu bir yerde yaşıyorum şu an, 2 tane gym var uzaktan bakabildiğim. içindeki adamlar paso 20+ lvl, pokemonlar ona keza 1400 1600 cp li falan. ulan ben de 12 sinde girmişim oyuna, 1 tane 300 cp küsür golduck ım var sadece. Harbi siktiniz oyunu hileciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 pokemon go nun unuttuğun yerde yaşıyorsan adamların ne suçu var asdasd. oyun çıktığından beri çok rahat 20 olurdun aktif oynadıysan. hileye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 pokemon play it! arıyorum, şu oyundan daha zevklidir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Benim hileyle kasmadığım hesabım 12 level . En düşük pokemon 520lik snorlax. Bu da 3-4 gün oynadığım bi hesap yani. Oyun çıktığından beri oynayan adam çok rahat 20 olurdu adam akıllı oynasaydı , 25i falan görürdü çok kassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=965806960183385&set=a.588664447897640.1073741828.100002622703578&type=3&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 roeh 22 oldum, cok grind gordum bir cok oyunda ama bu bambaska bir boyutta olacak sanirim. max levele ulasmak cilginlik hele yuruyerek oynayan icin delilik. yakalanan pokemonun gucune gore verdigi xp degisse daha mantikli olacak. 10cp lik tek topla yakalanan da 100 15 top harcayip yakaladigim da 100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Nox ile pokestop makrosu yapmayı öğrenirsem 2-3 güne maxlarım heralde. 7/24 açık bırakıp pokestop farmlarım. Sonra zaten level abartı olunca çıkan pokemonlarda abartı olur. Istanbulda growlithe bol olan nereler var bilen var mı? Arcanine için mama lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Hile yapsanda birşey fark etmiyor sonuçta dışarı çıkıp lurelu 3 pokestop arasında takılan adamda aynı sayıda pokemon yakalayabiliyor aslında ilk elden testli onaylı. ha hilede şöyle birşey var gym olayı oda zaten istediğin kadar uğraş arkadaş heryerde hayvan gibi mücadele var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Ya hileyle nereyi aldığına bağlı. Ben beşiktaşta ki yerleri alıyorum 1-2 tane var zaten. 1ini alıyorum ikinciyi alana kadar gidiyor orası. Yani 27 yer birden alsam hile sayesinde amam dicem ama öyle bir durum yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Hileciler sayesinde oyundan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 aynen ahah. bide beşiktaşta 3 lure'lu pokestop'un altında oturmakla ne farkı var diyor. oyunu anlamamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 karamürselidelihamdi said: Hileciler şişmanlar sayesinde oyundan soğudum bu akşam biramı alıp abbasağa parkına oturcam, 3 tane lure atılmış stopun arasına gelcek varsa beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Anelor said: aynen ahah. bide beşiktaşta 3 lure'lu pokestop'un altında oturmakla ne farkı var diyor. oyunu anlamamış adam. neyini anlamamış pardon ? nox la oynadım oyunu 2 gün normal kadıköyde takılmamla arada fark olmadı ha sadece kadıköy e gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 OLAYI O ZATEN OYUNUN OYUN SANA DİYO Kİ KALDIR GÖTÜNÜ YÜRÜ GİT KADIKÇYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar