Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 gla razzRaziel said: oooo bebeğim az önce karşıma çıktı http://i.imgur.com/7EYBFqX.jpg açıp üzülmeyin şimdi durduk yere http://i.imgur.com/JJr6RLv.png http://i.imgur.com/aRuaJvT.png banada 1.1k lısından attı herhalde 1.5k falan olur benimkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Benim hala en baba pokemonum hiç evolve olmamış ve upgradesiz halde 325CP mi ne ya pek güdük kaldım ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 1.8k gördüm geçen. bende de maximum 1k lık Su eveesi var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 İşin üzücü yanı hangi pokemonu bulursam sevineyim hangisine kurban keseyim bilmiyorum yani yakalıyorum yuksekse çantaya değpilse kasaba satıyorum o kadar. Özellikle hangi tür veya tip pokemon çıktığında heyecanlanayım bi yazın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 @RazzRaziel hocam gene XS ye göre iyi power up yapmışsın. XL olsaydı o pokemon 2k CP ye kadar yolu vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 aynen, olsun yine de beklemedim dust falan biriktiriyodum ama bunu dikicem şimdi gym'e şekil yapsın :p gym'den kendi takım arkadaşımızı atamamak çok saçma ya. adam 400cp ile dalıyo boş slota, boşuna gym'i güçsüzleştiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 xs xl olayıyla ilgili kesin, net kaynak var mı? Mesajlarınızı görünce yine arattım yine bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Yok. belli değil olay tam. XL olunca çok CP diye bişi yok. tam tersi xs olunca daha çok çıkan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Abi Leveller kaç sizde o cplerde yaratık yakalıyonuz? Ben 11 levelim kastığım maks CP 620 Gördüğüm 300 küsür onuda yakalamadan kaçtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 2 kere 1 er dolarlık poke coin alınmış benim karttan fakegps dalgasıyla walletta ödeme yöntemi varsa pcden girdiğiniz pokemonlarda falan güvenli değil. google otomatik iade etmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Ben de level 9um hep düşük CPliler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 cagrus said: 2 kere 1 er dolarlık poke coin alınmış benim karttan fakegps dalgasıyla walletta ödeme yöntemi varsa pcden girdiğiniz pokemonlarda falan güvenli değil. google otomatik iade etmiş ama. hangi fake gps bluestacks üzerinden mi nox mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Lectre said: hangi fake gps bluestacks üzerinden mi nox mu bluestacks ama noxu kurdum bugün kurduktan 5 dakika sonra yine aynı şey olunca farkettim, şifreyi falan değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 cagrus said: 2 kere 1 er dolarlık poke coin alınmış benim karttan fakegps dalgasıyla walletta ödeme yöntemi varsa pcden girdiğiniz pokemonlarda falan güvenli değil. google otomatik iade etmiş ama. tam da dicektim ha vazgeçmiştim. niantic tarafından banlanma bi yana, bi de google hesaplarınızı da kaptıracaksınız haa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Valla akşam yükleyecektim Nox'u. Bunu duydum fake acc açar onla oynarım. Nasıl olsa yakında trade geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ödeme yöntemini kaldırdım ben profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ben blue stacks ile kullandım, kartı kontrol edip yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 evin önüne yine lura atmış biri 60k xp bekliyo hala bekaretim gibi saklıyorum hala onlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 desene bir gün ansızın bir sarışına gidecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 O iş tesadüf falan değilse tatsız. Bende gerçi google wallet falan yok hatta banka hesaplarımda para bile yok :D yine de rahatsız edici tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 3 lureun ortasındayım bag doldu 100 pokemon flm yakaladım charmander pika balbasaur flm yakaladım çohoş fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Blue stacksin kendi lokasyon appi var ki zaten extra bişi yuklemeye gerek yok default geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Ikisiylede oynadim (blue ve nox) bi sey olmadi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Server gidik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 cagrus said: 2 kere 1 er dolarlık poke coin alınmış benim karttan fakegps dalgasıyla walletta ödeme yöntemi varsa pcden girdiğiniz pokemonlarda falan güvenli değil. google otomatik iade etmiş ama. poke coin alındığına emin misin?kart filan kaydettiysen google 1 dolar çekip, yatırıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar