Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 İstanbulu dolaşıcam deli gibi , hem hanımla oturup takılabilecek , hemde en bol ,varsa böyle 3-4 pokestoplı bir yer bulucam , sonra her akşam hanımı alır götürürüm oraya müdavimiymişiz gibi :D Avrupa yakasında tek noktadan (ya da daha iyisi tek cafeden mekandan) en çok pokestopa ulaşanlar haber versin nerede olduğunun o yerin ki gidebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 ortabayırda 5 tane pokestop a ulaşabiliyorsun tek kafeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 kadıköy nazım hikmette de 3 stop var dip dibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Kadıkoye her akşam nasıl gidiim ya üşenirim ona , levent taraflarındaymış öbürü , o güzelmiş , onun oralarda bi de mekan bulursam süper olur , daha güzel bi yer olursa daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 ortabayir nere ki? besiktas kartal heykelinn oralarda var 3lu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Mithat said: İstanbulu dolaşıcam deli gibi , hem hanımla oturup takılabilecek , hemde en bol ,varsa böyle 3-4 pokestoplı bir yer bulucam , sonra her akşam hanımı alır götürürüm oraya müdavimiymişiz gibi :D Avrupa yakasında tek noktadan (ya da daha iyisi tek cafeden mekandan) en çok pokestopa ulaşanlar haber versin nerede olduğunun o yerin ki gidebilelim. besiktas carsi olabilir. Hatta elma pub falan, yanlis hatirlamiyosam o meydanda iki stop vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Pokestop için her akşam kafeye gidene kadar iap ile poketopu al daha avantajlı. :) millet gibi parkta oturup toplasan neyse de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Ege bilgisayar müh orayı lure manyağı yaptılar server gitti -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 iap ne bilmiyorumda parayla diyosan eğer hanımı napacaz? Benim olayım bir mekana oturayım hanımla orda 'bak dışarı çıktık gezmeye' izlenimi yaratıp pokemon oynayayım. Yoksa parayı bassam bizim burda park var lure atar kendi başıma da takılırdım. Daha ucuz olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Abi sen neden evlendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 abi subaylar erleri pokemon yakalıcaz diye kandırmışlar diyolar doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 sürekli nasıl oynuyorsunuz bunu? bugün biraz dışarıdaydım %75 felan server yoktu. relog felan da işkence resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Rahat rahat pokemon go oynamayayım diye evlenmedim. Hatta evlenirken pokemon go hiç aklıma gelmemişti. Lan bu bir mecburiyet değil , insan hem pokemon go oynamak hem karısıyla vakit geçirmek isteyemez mi? Gidiim eşimle oturayım bir yere beraber güzel bir vakit geçirelim , ayrıca + olarak pokemon go oynayayım bol bol. İkisinide istiyorum olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Olmaz. Beni mi daha çok seviyorsun Pikachu'yu mu diye soracak. Bırak o telefonu da azıcık benimle ilgilen diye kafa ütüleyecek. Tam rare Pokemon yakalayacakken Aşkım benim fazla kilom mu var diyerek dikkatini dağıtıp, kaçırtacak Pokemonu. Sen en iyisi yok yakınken boşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Pikachu yüzünden boşanan ilk çift olarakta gazetelere çıkalım. Gerçi yok lan daha önce japonyada falan olmuştur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 server statusu gosteren bi twitter bişey vs falan yok mu ya yoksa açıcam down mown yazarım bu ne lan bi giriliyo bi girilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Arka sayfalarda var aramaya inan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 https://www.twitch.tv/unqqq fake gps ile canlı yayın. lel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 lvl 15'de baydım oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Ya evden zaten çıkamıyorum , evdende gram bi yer çekmiyo. Sonunda bende bluestacke geçicem , sırf oynarken arada hem yürür kilo veririm hem oturursamda dışarda oturur sosyalleşirim gezmiş tozmuş olurum diye yapmıyorum. Fakat dayanamıyorum harbiden yakındır bilgisayara geçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 böyle oynadıktan sonra ne espirisi var şu oyunun ya. hevesim kaçtı resmen umarım detect edip banlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Ben de baya azalttim oynamayi valla lvl15 itibariyle. Yolumun ustundeki gym'i alip pokestoplari cozuyorum 2-3 tane o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 1-2 gündür internet pakedim filan bitikti serverlar gidikti bugun çıkıcam yeni paketle 16 lvl olmak üzereyim lucky eggle 45k xp alabiliyorum o kadar candy ve pokemon biriktirdim yarın da şuraya çömücem pokemon yakalıyıcam aradaki sürede de temiz lvllar edit: candy. coin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Coini xp almak için neyde kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 pidgey candysi filan ya yanlış yazmışım pardon öncesi sonrası ss alırım yarın evolvelardan bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar