Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

İstanbulu dolaşıcam deli gibi , hem hanımla oturup takılabilecek , hemde en bol ,varsa böyle 3-4 pokestoplı bir yer bulucam , sonra her akşam hanımı alır götürürüm oraya müdavimiymişiz gibi :D

Avrupa yakasında tek noktadan (ya da daha iyisi tek cafeden mekandan) en çok pokestopa ulaşanlar haber versin nerede olduğunun o yerin ki gidebilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

İstanbulu dolaşıcam deli gibi , hem hanımla oturup takılabilecek , hemde en bol ,varsa böyle 3-4 pokestoplı bir yer bulucam , sonra her akşam hanımı alır götürürüm oraya müdavimiymişiz gibi :D

Avrupa yakasında tek noktadan (ya da daha iyisi tek cafeden mekandan) en çok pokestopa ulaşanlar haber versin nerede olduğunun o yerin ki gidebilelim.
besiktas carsi olabilir. Hatta elma pub falan, yanlis hatirlamiyosam o meydanda iki stop vardi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahat rahat pokemon go oynamayayım diye evlenmedim. Hatta evlenirken pokemon go hiç aklıma gelmemişti. Lan bu bir mecburiyet değil , insan hem pokemon go oynamak hem karısıyla vakit geçirmek isteyemez mi? Gidiim eşimle oturayım bir yere beraber güzel bir vakit geçirelim , ayrıca + olarak pokemon go oynayayım bol bol. İkisinide istiyorum olmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya evden zaten çıkamıyorum , evdende gram bi yer çekmiyo. Sonunda bende bluestacke geçicem , sırf oynarken arada hem yürür kilo veririm hem oturursamda dışarda oturur sosyalleşirim gezmiş tozmuş olurum diye yapmıyorum. Fakat dayanamıyorum harbiden yakındır bilgisayara geçmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...