totemic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 eu ve tr'ye geldi mi? gelmediyse ne zaman gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bingildak said: ofisdeyken bu daha mantıklı ya, hem telefonun şarjı bitti derdi yok. central park 4 lu lure farming ilk gittiğinde TR'den US e geçtiğin için banlıyor 1-2 saatliğine spot veya pokemon capleyemiyorsun fake gps ten patlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 patlayabilir, ben pek dert etmiyorum şahsen patlarsa da ofiste pcde + istediğin yerde farm yapmak daha mantıklı overall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 öyle de keyfi yok be abi, dün sahilde oturduk milletle tanıştık, insanlar bisiklete falan biniyor, yürüyon hava alıyon, oyunun benim açımdan sevdiğim kısmı bu oldu mesela yoksa en büyük pokemon benim olacak derdim yok. ha oyun çoğu saatlerde stabil değil, düzgün çalışmıyor o da ayrı bayık bir konu şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Dün hiç tanımadığım biri ile tanıştım bende. 1 Saat dolaştık beraber saat 22-23 arası. Belki patidendir dur sorayım, Sadık buradan mısın? Ayrıca akşamları çok zevkli oluyor ya ben direk rpg modunda takılıyorum kafamda bir map oluşturup şuraya git şunu yap tarzında questler tasarlıyorum. Keşke oyunun içinde de olsa böyle şeyler npc koyup quest yaptırtsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 akşamları yine gez zaten, bunun olayı 4 pokestop ortasında durup aklına geldikçe loot alıyorsun top derdin item derdin olmuyor. akşam yine çık dolaş oyna biri diğerini etkilemiyor. app ı kurduğumdan beri telefon şarj konusunda kendine gelmedi, bugün ofiste kurdum pc'e, 95% de şu an asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ben bu oyunları yapan şirketleri hiç anlamıyorum ya. nasıl ux e bu kadar önem vermeden oyun yapıyorlar. hiç mi muhasebedeki ablalara verip, abla oynayıp bize feedback versene demiyorlar. oyunda çok fazla pokemon yakalıyorsun, kabaca 90% ı çöp - transfer etmen gerekiyor (çünkü limit var) fakat toplu bir şekilde transfer etme seçeneği yok. bir transfer için 8 kere tıklaman gerekiyor. bunu test ederken "ulan binlerce pokemon yakalıyoruz, şunları transfer etmenin kolay bir yolunu koyalım" dememiş mi yani ekipten kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Bilerek koymamış olabilirler o seçeneği. APP açıkken geçen süreyi arttırıyor. Bu da app daha iyi olarak gösteyiroe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 veya kullanıcıyı rahatsız edip app'ı kullanmamaya itiyor 250 tane pokemon oldu, 240 tanesini sileceksin. app'ı silmek için yeterli bir senaryo bence asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Şu anda fake gps kullanan arkadaşlar android için nasıl kullanılacağı ile ilgili güzel bir guide yapıştırsanızda insanlar sevinse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ben pc'de emulator üzerinden kullanıyorum, ondan telefonda nasıl oluyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Off memlekette zibil gibi zubat varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 zubat her yerde ya, central park da zubat dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Abi bi de yakalaması zor pizimikleri appear olunca mecbur pokeball atıyosun boşa gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 pidgeyle kubatı level kassınlar diye koymuşlar ya sırf. alışıyosun kubata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ben almıyorum artık. cidden kusacağım. Bir de ben 12 level oldum hala 490 max level pokemon var. hala hep 50 lvl filan çıkıyorlar. evolve ettiklerim de işte 150 lerden 250lere flna oluyor. gym lere giremiyorum o yüzden, e savaşamadığımdan can gitmiyor. can gitmeyince pot kullanamıyorum...derken çanta doldu sdfs. Nasıl boşaltıcaz bu çantayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 potionları patlat, tier 2 sı gelmeye başlıyor zaten bana 14'de t2 kubatlar çıkmaya başladı, 650 cp baz olarak geldi, 770 a kadar çıktı sanırım level kısıtına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Laaaan ahahah first egg çıktı o da pikachu geldi zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bingildak said: potionları patlat, tier 2 sı gelmeye başlıyor zaten bana 14'de t2 kubatlar çıkmaya başladı, 650 cp baz olarak geldi, 770 a kadar çıktı sanırım level kısıtına kadar. geldi tier 2 ler direk de 1leri atabiliyor muyuz direk? bir de brak 650 leri 150 filan geliyor max abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 item a gir, orada X var itemların yanında collectable her şeyi istediğin kadar atabiliyorsun. level ile cpleri artıyor pokemonların genel olarak. çok kötü sistem genel olarak. bu sistemle mantıklı olan level 20 e kadar hiç gym e falan bulaşmayıp, 250 tane pokemon toplayıp (hiçbirini upgrade etmeden) lucky egg patlatıp hepsini evolve edip sonra hepsini silmek. yolda bulduğun toplayıp da evolve ettiğinden daha yüksek cpli olacak çünkü levelın yükseldiği için. dust 1 milyor tane biriktirip level 25 gibi falan çıkan rareları uplamak gerekiyor. gym olayı zaten tamamen tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 E abi, gym tırt ise, süper güçlü pokemonlarınla naapcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Wishmaster said: E abi, gym tırt ise, süper güçlü pokemonlarınla naapcan? ya savaş, savaşma demiyoruz ama lvl 20 oldugunda çıkan pokemon lvl 15te alıp upgrade ettiğinden daha iyi geliyo ben yolda bi tane 800lük yakaladım 2 upgrade çektim dövüyorum onunla arada gym yumurtadan çıkanları kullanıyorum vs şu an 180 tane pidgey coini var mesela hesapladım lucky egg basarsam 15ten 17ye çıkıyorum 20 olmayı bekliyorum ama biraz daha biriktiricem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bingildak said: item a gir, orada X var itemların yanında collectable her şeyi istediğin kadar atabiliyorsun. level ile cpleri artıyor pokemonların genel olarak. çok kötü sistem genel olarak. bu sistemle mantıklı olan level 20 e kadar hiç gym e falan bulaşmayıp, 250 tane pokemon toplayıp (hiçbirini upgrade etmeden) lucky egg patlatıp hepsini evolve edip sonra hepsini silmek. yolda bulduğun toplayıp da evolve ettiğinden daha yüksek cpli olacak çünkü levelın yükseldiği için. dust 1 milyor tane biriktirip level 25 gibi falan çıkan rareları uplamak gerekiyor. gym olayı zaten tamamen tırt. ya level 12'yim. düşük de değil ki çok level 500 görmedim daha hiç. kuzenime mesela 890 çıkmış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 barbu said: Bilerek koymamış olabilirler o seçeneği. APP açıkken geçen süreyi arttırıyor. Bu da app daha iyi olarak gösteyiroe. böyle bi mantık yok. gözden kaçırmışlardır ya da takvimdedir zaten su tarihte değiştiricez vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar