Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Oyundaki gibi scooter ile gezmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ahahahah. Benim hatun bugün çekmiş. Gastly yakalamaya çalışıyodum. Uçuyor puşt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 AR ı kapatırsanız telefonu asagı tutarak pokemonları yakalayabilirsiniz. Geceleri falan 'sen kimin fotografını cekiyon' diye dayak yemeyin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Aynen. AR'i kapamali riskli durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Hem daha az şarj yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Yukledim simdi Android'e ama p2w gibi duruyor? Para ile coin filan satiyorlar. Onlar cok fark yaratiyorsa isin basinda birakayim. Duz marketten cektim bu arada, cikmiyor mu sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ayfon said: Az önce yakaladim. Biraz power-up abandim. upgrade kasınca combat point 1 artmıyo di mi daha fazla artıyor? 1 artıyosa hiç stardust harcamayayım şu aşamada. yüksek lvl'lerde daha yüksek cp'li pokemonları upgrade etmek daha mantıklı. yok upgrade'lerde cp fazla fazla artıyosa beklemekle de çok sıkılmayalım arada atalım upgrade i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 bu serverlar neden her akşam yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Millet VPN ile akıyormuş ortamalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 dışarı çıkıcam az yürüyüp yemek yicem resmen serverlar gelsin diye bekliyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 vulga said: Ayfon said: Az önce yakaladim. Biraz power-up abandim. upgrade kasınca combat point 1 artmıyo di mi daha fazla artıyor? 1 artıyosa hiç stardust harcamayayım şu aşamada. yüksek lvl'lerde daha yüksek cp'li pokemonları upgrade etmek daha mantıklı. yok upgrade'lerde cp fazla fazla artıyosa beklemekle de çok sıkılmayalım arada atalım upgrade i Kanka bu konuda tam hakli sayilmazsin cünkü ender pokemonlar zor ciktiklari icin candyleri de zor birikiyo. Fakat arenalari ele gecirip sahibi olmak icin de güclü pokemon lazim. Ayrica pokemonlari belli bir seviyeye kadar upgrade edebiliyorsun ki bu da trainer'in leveli ile dogru orantili. Yani bir gün güclü bir pokemon yakalarim ona sakliyim diyecegin sey candy'ler olabilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Zubat ben de yakaladim, bi olayi mi var ki? Ender pokemon nedir? Alakazam yakaladim bi de, bi tek o zorladi, turuncuydu falan ilk toptan kacti kereta. Cpsi en yuksek pokemonum psyduck ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 zubat, pidgey, rattata, eevee benim tespit ettiğim sürekli çıkan pokemonlar. arkadaşlarla dün araçta pokemon avına çıktık magmar bulduk ben oyundan düştüm onlar aldı çok kıskandım. magmar, pikaçu, gastly'si olan var çevremde. onlar rare gibi gözlemlerime göre. ama bulan buluyor Ayfon said: vulga said: Ayfon said: Az önce yakaladim. Biraz power-up abandim. upgrade kasınca combat point 1 artmıyo di mi daha fazla artıyor? 1 artıyosa hiç stardust harcamayayım şu aşamada. yüksek lvl'lerde daha yüksek cp'li pokemonları upgrade etmek daha mantıklı. yok upgrade'lerde cp fazla fazla artıyosa beklemekle de çok sıkılmayalım arada atalım upgrade i Kanka bu konuda tam hakli sayilmazsin cünkü ender pokemonlar zor ciktiklari icin candyleri de zor birikiyo. Fakat arenalari ele gecirip sahibi olmak icin de güclü pokemon lazim. Ayrica pokemonlari belli bir seviyeye kadar upgrade edebiliyorsun ki bu da trainer'in leveli ile dogru orantili. Yani bir gün güclü bir pokemon yakalarim ona sakliyim diyecegin sey candy'ler olabilir ancak. ben yine de biraz daha elde tutma taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Zubat, pidgey, rattata zaten stardust ve candy saglayicilar. Onlari yakalayip sala sala level kasiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Simdi iphone a yuklemek icin hangi ulkeye nasil aciyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bende onu sorucaktım , bu tırt pokemonlardan hadi 1 tane olsa yeter , o bile olmasa olur , gidip 100 tane olması saçma , onları oak'a gönderip candysini almak daha mantıklı dimi? YARIN OLSUN ARTIK OYNAYALIM YETER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Evet. Yakaladiginda 100+ stardust ve bir miktar candy. Saldiginda da 1 candy veriyo. Ne cikarsa yakalamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Yillardir Google Play'i USA hesabindan kullaniyormusum, ondan her sey USD ileymis. SImdi fark ettim, utandim =( Ise yaradi, Pokemon Go kolay indi ama =) Yeni hesap actim simdi TL ile, her seyi migrate ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 hanginiz olm bu: http://i.imgur.com/yfIp3Fe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 saat 8de bıraz pokemon yakalayim dedim evden ciktim 10 adim attim server gitti 1 saat yurudum eve geldim hala yok... yapan, hazirlayan herkese sevgi kelebekleri yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ben de köpek gezdirmeye çıkcam serverın gelmesini bekliyorum çıkamadım 1 saattir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Server gelince ses edin de sahilde köpeği gezdireyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 hayir yok o kadar acemice olmus ki ios server status koymamislar ana ekrana bide gmail accountunu kaydetmiyor. aga milyon dolarlik oyunsun bunu beceremiyorsun server isini anlarim millet hayvanlar gibi yukleniyordur da bu kadar temel seyleri yapmamak cok sacma olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 yav said: ben de köpek gezdirmeye çıkcam serverın gelmesini bekliyorum çıkamadım 1 saattir ahah lol aynı anda aynı şeyi yazıyomuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 google hesabı ile girmeye çalışmaktan hesap kilitlendi sms göndermiyor artık telefona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar