Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

malfın ikinci ultisi ne? bilmiyom ben hiç görmedim sanırım

aoe dmg + silence. sylv'in attıgı gibi ama instant ve malfın etrafında oluyor hadıse.
Ben ikinci ultiyi daha faydalı buluyorum, Kacamıyo bı kere karsı takım cunku sen healersın ve sana dalıolar, COTANG dıye bı acıosn fight dönüyo falan.
Sosyal ağlarda paylaş

sonya, diablo, falstad deneyimi kasıyorum birkaç gündür.

sonya oyundaki en op herolardan biri olabilir ya, neden turnuvalarda aldıklarını anladım. ilk başlarda ne zaman girip, ne zaman çıkacağımı heronun kırılganlığını kestiremediğim için motora dönme durumum vardı. heroya alışınca ve talentları doğru dizince akmaya başladı. takım çöp değilse oyunu inanılmaz domine ediyorum. karşı takım hep tedirgin dolaşıyor asdasd, baya güzel bir oynanışı var, sadece bazen W'deki ability Q'den sonra tepki vermiyor, cinnet geçiriyorum. gcd mi var nedir anlamadım.

diablonun bruiser/tank gibi talentliyorum eğer takım çöp değilse çok güzel kill getiriyor. kombosunu öğrendikten sonra baya iş yaptım ama yeterince ağırlık koyamıyor gibime geliyor. çok şekil hareketler, iyi zamanlanmış ultiler fln oyun değiştiriyor ama onun dışında bir leo, sonya, arthasla fln değişmem. overall ağırlığı baya düşük talentlar oturana kadar. bakalım buffla nasıl olacak.

falstad'da editlemelik çok güzel birkaç maç çıkardım. boss ninjalamalar, içeri girip takımı dışarı atmalar, team fight'i ultiyle tamamen ters çevirmeler var çok keyifli. özellikle epic mount alınca baya hızlanıyor gameplay fakat eğer maç dişli geçiyorsa kesinlikle back lane'e giremiyorum. jaina, kael fln varsa iyi oynayan bir türlü erişemiyorum. o konuda assassian olarak benim elimde biraz topal kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:
sadece bazen W'deki ability Q'den sonra tepki vermiyor, cinnet geçiriyorum. gcd mi var nedir anlamadım.

Aynı şey bana Johanna'nın D abilitysinde oluyor. Bastım zannettikten 3 saniye sonra bi bakıyorum hala ampul gibi parlıyo talent, tabi ben o arada kendimi invul sanarken damageları da yemişim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bir şey belirtmek istiyorum.
hepimiz yer geldi oyunun dengesizliğine sövdük. yeri geldi oyuncuların salaklığından dem vurduk.
eğer zamanınız ve azminiz varsa hero league'de rank 1 olmaya çalışın.
rank 1 olduğumdan beri oyunlar o kadar net ve temiz geçiyor ki. herkes neyi seçmesini biliyor ne yapmasını biliyor(en azından şimdiye kadar böyle oldu). hiç zevk almadığım kadar zevk almaya başladım maçlardan.
belli bir seviyenin üstünde oyuncular oluyor ister istemez ve bu da müthiş eğlenceli kılıyor maçları.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

bingildak said:
sadece bazen W'deki ability Q'den sonra tepki vermiyor, cinnet geçiriyorum. gcd mi var nedir anlamadım.

Aynı şey bana Johanna'nın D abilitysinde oluyor. Bastım zannettikten 3 saniye sonra bi bakıyorum hala ampul gibi parlıyo talent, tabi ben o arada kendimi invul sanarken damageları da yemişim.

"invul" yapmıyor, sadece shield veriyor ve rootu slowu hedeyi kaldırıyor, ondandır
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

hepimiz yer geldi oyunun dengesizliğine sövdük. yeri geldi oyuncuların salaklığından dem vurduk.
rank 1 olduğumdan beri oyunlar o kadar net ve temiz geçiyor ki. herkes neyi seçmesini biliyor ne yapmasını biliyor(en azından şimdiye kadar böyle oldu). hiç zevk almadığım kadar zevk almaya başladım maçlardan.
belli bir seviyenin üstünde oyuncular oluyor ister istemez ve bu da müthiş eğlenceli kılıyor maçları.

e tabi abi sen şampiyonlar liginde oynuosun ben spor toto 2. ligde oynuorum, tabi ki daha kaliteli ve zevkli oalcak maçların :)

öle bi demişsin ki biz sanki rank 1 olmak istemioz da, olun abi gerçekten çok güzel die ikna ediosun ehhe
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

sanssizsansli said:

e tabi abi sen şampiyonlar liginde oynuosun ben spor toto 2. ligde oynuorum, tabi ki daha kaliteli ve zevkli oalcak maçların :)

öle bi demişsin ki biz sanki rank 1 olmak istemioz da, olun abi gerçekten çok güzel die ikna ediosun ehhe

:))) mortis sen yanlış anlamışsın beni.
misal iyi bildiğiniz herolarla quick match de vakit kaybetmek yerine hero league girin. yavaş yavaş da olsa mmr ve rank yükseltip rank1e ulaşın diyorum.
rank'ın bir anlamı olmaması vesaire değil mevzu. tamamen iyi kişilerle, bilinçli picklerle turnuva maçı gibi ortam yakalayabilmek için.
oynadığım adamların hotslogdan mmrlarına bakıyorum, genelde 3500-4000 civarları.
en kötü ben görünüyorum keza ilk oynamaya başladığımda aptal gibi puanımı 1000e çekmişim.
bu rakiplere baktıgımda ortalama 3000lerde başlamış oluyorlar.
şu an hl puanım 2600 görünüyor. ortalama üstü bir yükseliş yani.
demem o ki puanınızın düşük olması kötü oluyor fakat azmedince istenen seviyeye ulaşılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

adamların client ve genel olarak kullanıcı client deneyimi çok kötü.

benim bir kere client direk bozuldu, böyle loadlar 3-5 dk'a çıktı.

onun dışında herkes load edemeden oyuna giremiyorsun, bazen dakikalarca sürüyor.

client bazen saçma sapan kasılıyor ve "reconnecting" e düşüyor, orada geri sayım bekliyorsun 99'dan esinti gibi.

çok fazla d/c olan adam oluyor, adam 1-2 dk sonra geri bağlanıyor falan. her oyunda en az 3-4 defa oluyor.

yeni motora ihtiyacı var oyunun sanırım bunların düzelmesi için. dota2'den örnek alsınlar işte, canavar gibi çalışıyor plus yeni motora geçirdiler daha da iyi oldu.

haa bu kadar yıldır tanıdığımız blizzard düzeltir mi? düzeltmez. umurunda bile olmaz. böyle oynanıyor nasıl olsa diye patlayana kadar devam.
Sosyal ağlarda paylaş

SC2 ve dolayısı ile Hots'taki replay mekanizmasının yazılımsal açıklaması için bkz: CQRS veya event-sourcing.

Replay'lerin sorunsuz bi biçimde saklanabilmesi, oyundan düşen bi adamın sorunsuz ve haksızlık içermeyen bi biçimde yeniden oyuna bağlanabilmesi için bu gerekli bi olay malesef.

Edit: Ha anti-hack için de gerekli bu ama tabi şu anki client/server mimarisine göre böyle. Hileye falan izin vermeyecek şekilde başka bi mimari yapıya kısa vadede oturtabilirler mi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...