Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

said:
Loading Screens

Loading Screens will now display the players on each team along the left and right edges of the screen, and include the following information:
Player name, portrait, and portrait border
Loading progress
Selected Hero for that game
Objective descriptions on Battleground Loading Screens have received visual improvements, and can now be found near the bottom-center of the screen.

SONUNDA

said:
Try Mode Updates

The allied Hall of Storms has been moved much closer to the Gate.
The size of the Try Mode Battleground has been increased to accommodate a new playable area below the lane.
Siege and Bruiser Mercenary Camps have been added.
A Target Dummy has been added.
When attacking the Target Dummy, a new panel will display on-screen that will track damage per second and total damage dealt to the Dummy.
The Try Mode in-game controls have been reworked and moved to the left-hand side of the screen. Additionally, several new Try Mode controls have been added, and others have been updated:
Toggle Ally – Enable or disable Malfurion in-lane
Toggle Cooldowns – Enable to remove Ability cooldowns
Set Level – Drag the slider to select the desired level, up to 30.
Reset Talents – Click to reselect all Talents
Try Mode will now remember which settings were selected during the previous game, and will apply them when entering a new Try Mode game.
Sosyal ağlarda paylaş

haftaya medic gelir, kasim gibide artanisi koyarlar heralde, erken koyucaklar sanirim leagacy of the void cikmadan once, ayni anda koymalari sacma olur zaten millet legacy of the voidu birakip oynamaz :P hemde motivasyon olur oyunu almaya beles artanis icin, cakal blizz

patch notelari bitirdim, diablo ile zaten eziyordum artik durduramaz heralde kimse beni :P guzel bufflamislar

tyrandenin shadowstalkin mass heal olmasina uzuldum biraz, nadirde olsa is yapiyordu, guzel abathur snipelaniyordu en azindan :( starfall yerine iyi alternatif olmus. en azindan tassadar gibi denge nerfi yememis bunun icin, archonu bok etmisler :P

johannaya nerf hammer cok kotu inmis, waveclear yaninda blessed shieldida nerflemisler ki kimse indestructible gibi op bir talente secmez onu sanirim anca turnuvalarda filan goruruz

zeratul nerfi turnuvalara yonelik ama qm zeratullari eskisindede kotu olucak demek void prison range dususu ile

stiches ve etc degisiklikleri guzel, stichesi anti-mage yapmaya kasmislar

http://us.battle.net/heroes/en/blog/19893628/heroes-of-the-storm-ptr-patch-notes-september-24-2015-9-24-2015#Bug_Fixes
Sosyal ağlarda paylaş

medic patlayacak diyorlar :p

zone in yapmak zorundasın ama ne rehgar gibi instant mountun var ne de kharazim gibi teleportun

combat dışında olmadığın sürece kendini heallayamıyorsun, ama escape yok burst healing yok healing range yok

assassinin kıçında yürüye yürüye healliyorsun kimse ellemiyor

http://new2.fjcdn.com/thumbnails/comments/5440444+_25180f92b63d475ba1356293adae2c92.png

heroiclerin biri 1nb4 voice com cheese, diğeri hiçbir rehgarın almadığı bloodlustın iki kişi potansiyelinde olanı

sinerjin de thralldı butcherdı illidandı ne kadar underdog varsa onlarla

prolar falan hep burun kıvırmış direk şunu koycaklarmıştı eğer bilselermişti ehueh

http://zete.com/wp-content/uploads/2015/04/melih-g%C3%B6k%C3%A7ek-balon.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

tassadar cillop. (tu)

diabloyu çok vuruyor diye nerfleyip, öbür warriorları çok vurar hale getirip, diabloyu tekrar bufflamaları çok tatlı. tebrikler blizzort. /golfclap

blessed shield nerf terbiyesizce ve gereksiz.

skeletal swingin base dmg nerflemenmesi metadan çıkarmaz bence. hala bomba swing talentları duruyor. açık açık "çok güçlü" diyip sadece waveclearı nerflemek ilginç. nerf stick zeratul'a vurmuş, leoric'e teğet geçmiş.

rexxar çok tatlı olacak kontrol artınca. iyi ki almışım.

stitches regen buildi özleyeceğim ama değişiklikler güzel, değmiş. yamadan sonra friendly hook mutlaka alırım :D
Sosyal ağlarda paylaş

@tori

bende bu sebepten en hızlı ölen healer olacağını düşünmüştüm.

survival dayamışlar escape, panik veya burst heal yerine fakat yetmez yani.

ezen takımda akar, competitive maçta sıkıntı yaşar, ezilen maçta nefes alamaz gibime geliyor.

rehgar, monk, malfurion gibi panic butonu yok.

gelince görüceğiz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Mm oyun sayım arttıkça kötüleşiyor ya. Bugün 6 lose streak yaptım. Toplamda 10 maç fln attım. 8 inde absolute ezilme, 2 sinde absolute ezme gibi saçma bir gidişat oldu. Oynaması keyifli olmayı yitiriyor. Ya 7.,8. Dk da ezmeye başlıyoruz ve snowball effect devam ediyor yada vice versa. Keyifsiz yani. 10 oyunun 8 inde fln da çok iyi oynamıştım fakat hep böyle deneyimi olan ama troll mu dersin aptal mi dersin tipler dolu. Hani rusuna alışığız da bunlar daha iyi değil. Kaybettiğim hemem her oyunda adamlar bot gibi davrandı. Oyundan sonra bakıyorum herifin 500 maçı var fln. Garip baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Objectivelere rushlamak ve düşman coreuna sürpriz atak yapmak için Medic'in ultisini hep dropship seçmesi dictate edilecek sanırım. Sizin bölüm canavarı düşman core'unun kalkanını indirip biraz vurup öldü diyelim, hadi medic bizi götür de bitirelim denecek, bu gibi durumlarda dropship seçmemiş olanlara sövülecek gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...