bingildak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 focus yediğinde en hızlı ölecek healermış gibi geldi bana ama oynaması keyifli duruyor. ulti seçimi baya zor. illidan, butcher fln akar gibi ama dropship de imba ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 said: Loading Screens Loading Screens will now display the players on each team along the left and right edges of the screen, and include the following information: Player name, portrait, and portrait border Loading progress Selected Hero for that game Objective descriptions on Battleground Loading Screens have received visual improvements, and can now be found near the bottom-center of the screen. SONUNDA said: Try Mode Updates The allied Hall of Storms has been moved much closer to the Gate. The size of the Try Mode Battleground has been increased to accommodate a new playable area below the lane. Siege and Bruiser Mercenary Camps have been added. A Target Dummy has been added. When attacking the Target Dummy, a new panel will display on-screen that will track damage per second and total damage dealt to the Dummy. The Try Mode in-game controls have been reworked and moved to the left-hand side of the screen. Additionally, several new Try Mode controls have been added, and others have been updated: Toggle Ally – Enable or disable Malfurion in-lane Toggle Cooldowns – Enable to remove Ability cooldowns Set Level – Drag the slider to select the desired level, up to 30. Reset Talents – Click to reselect all Talents Try Mode will now remember which settings were selected during the previous game, and will apply them when entering a new Try Mode game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 of baya op gözüktü hehe ama tabi kesin eriyodur iki saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Artanis'ten önce çıkacak herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 haftaya medic gelir, kasim gibide artanisi koyarlar heralde, erken koyucaklar sanirim leagacy of the void cikmadan once, ayni anda koymalari sacma olur zaten millet legacy of the voidu birakip oynamaz :P hemde motivasyon olur oyunu almaya beles artanis icin, cakal blizz patch notelari bitirdim, diablo ile zaten eziyordum artik durduramaz heralde kimse beni :P guzel bufflamislar tyrandenin shadowstalkin mass heal olmasina uzuldum biraz, nadirde olsa is yapiyordu, guzel abathur snipelaniyordu en azindan :( starfall yerine iyi alternatif olmus. en azindan tassadar gibi denge nerfi yememis bunun icin, archonu bok etmisler :P johannaya nerf hammer cok kotu inmis, waveclear yaninda blessed shieldida nerflemisler ki kimse indestructible gibi op bir talente secmez onu sanirim anca turnuvalarda filan goruruz zeratul nerfi turnuvalara yonelik ama qm zeratullari eskisindede kotu olucak demek void prison range dususu ile stiches ve etc degisiklikleri guzel, stichesi anti-mage yapmaya kasmislar http://us.battle.net/heroes/en/blog/19893628/heroes-of-the-storm-ptr-patch-notes-september-24-2015-9-24-2015#Bug_Fixes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Superonline'da korkunç latency yaşayan var mı? 3 saniye latency ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 http://www.heroesnexus.com/talent-calculator/61-lt-morales?filter-ptr=1#9AA burada medic ve artanis skill+talentları var. medic baya iyi gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 medic patlayacak diyorlar :p zone in yapmak zorundasın ama ne rehgar gibi instant mountun var ne de kharazim gibi teleportun combat dışında olmadığın sürece kendini heallayamıyorsun, ama escape yok burst healing yok healing range yok assassinin kıçında yürüye yürüye healliyorsun kimse ellemiyor http://new2.fjcdn.com/thumbnails/comments/5440444+_25180f92b63d475ba1356293adae2c92.png heroiclerin biri 1nb4 voice com cheese, diğeri hiçbir rehgarın almadığı bloodlustın iki kişi potansiyelinde olanı sinerjin de thralldı butcherdı illidandı ne kadar underdog varsa onlarla prolar falan hep burun kıvırmış direk şunu koycaklarmıştı eğer bilselermişti ehueh http://zete.com/wp-content/uploads/2015/04/melih-g%C3%B6k%C3%A7ek-balon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 tassadar cillop. (tu) diabloyu çok vuruyor diye nerfleyip, öbür warriorları çok vurar hale getirip, diabloyu tekrar bufflamaları çok tatlı. tebrikler blizzort. /golfclap blessed shield nerf terbiyesizce ve gereksiz. skeletal swingin base dmg nerflemenmesi metadan çıkarmaz bence. hala bomba swing talentları duruyor. açık açık "çok güçlü" diyip sadece waveclearı nerflemek ilginç. nerf stick zeratul'a vurmuş, leoric'e teğet geçmiş. rexxar çok tatlı olacak kontrol artınca. iyi ki almışım. stitches regen buildi özleyeceğim ama değişiklikler güzel, değmiş. yamadan sonra friendly hook mutlaka alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 @tori bende bu sebepten en hızlı ölen healer olacağını düşünmüştüm. survival dayamışlar escape, panik veya burst heal yerine fakat yetmez yani. ezen takımda akar, competitive maçta sıkıntı yaşar, ezilen maçta nefes alamaz gibime geliyor. rehgar, monk, malfurion gibi panic butonu yok. gelince görüceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mm oyun sayım arttıkça kötüleşiyor ya. Bugün 6 lose streak yaptım. Toplamda 10 maç fln attım. 8 inde absolute ezilme, 2 sinde absolute ezme gibi saçma bir gidişat oldu. Oynaması keyifli olmayı yitiriyor. Ya 7.,8. Dk da ezmeye başlıyoruz ve snowball effect devam ediyor yada vice versa. Keyifsiz yani. 10 oyunun 8 inde fln da çok iyi oynamıştım fakat hep böyle deneyimi olan ama troll mu dersin aptal mi dersin tipler dolu. Hani rusuna alışığız da bunlar daha iyi değil. Kaybettiğim hemem her oyunda adamlar bot gibi davrandı. Oyundan sonra bakıyorum herifin 500 maçı var fln. Garip baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 mortitsle 5 win streak yaptık :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 medic hakkında yazılcakları yazmışsınız zaten. gerisi pratikte görme şansı olacak. benim bir ufak fikrim isemedicin raynor+ secon hybrid supportla; özellikle tyrande ile çılgın iş yapabileceğini düşünüyorum. önlerine de leoric ya da johanna attın mı fiuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Objectivelere rushlamak ve düşman coreuna sürpriz atak yapmak için Medic'in ultisini hep dropship seçmesi dictate edilecek sanırım. Sizin bölüm canavarı düşman core'unun kalkanını indirip biraz vurup öldü diyelim, hadi medic bizi götür de bitirelim denecek, bu gibi durumlarda dropship seçmemiş olanlara sövülecek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 evet çok riskli bir oynanışı var, talentlara bakarsanız zaten biraz bu açığı kapamaya yönelik şeyler var ama ne kadar yeterli olur göreceğiz. fakat oynaması zevkli olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 yalnız nazeeboya yerinde nerf gelmiş. ben sömüreceğim kadar sömürdüm mehehe. leaping spiders o kadar op bi skilldi ki lvl 16da oyunu bir anda döndürüyordun. şimdi biraz da raynoru sömürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 hayooooor said: Corpse Spiders (Q) Spiders attack damage decreased from 10 (+1 per level) to 9.5 (+0.95 per level) Leaping Spiders (Talent) Spider attack damage bonus decreased from 25% to 15% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 lvl16dan sonra iyice assassine dönüyordu, her ne kadar oynaması zevkli de olsa yerinde bir nerf. rexxarın değişiklikleri güzel olmuş, waveclear nerflenmeseydi daha da güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ozAnM0n2UGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Tyrandenin sadece kullanılmayan ultiyi değiştirip öteki buildleri bozmamaları iyi olmuş ama ulti dizaynı pek iyi değil. Hot sonunda burst heal çok iyi bir mekanik değil wowdaki stay of execution da öyleydi kullanılmayınca burstü başa almışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Yok iyi gayte wowdan farkli oyun, teamfight oncesi pre-emptive aticak iste hem invisden faydalaticak hemde teamfigtin ortasinda gelicek o burst. Malfin ultisi en kotu o mantikla ama dogru kullandimi iste op oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 malfın ikinci ultisi ne? bilmiyom ben hiç görmedim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 silence + dmg medic 6 ekimde, artanis 27 ekimde çıkacakmış. (datamine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Kael+jaina takımlarına karşı bolt of storm ile kullanılınca işe yarıyor o da. Öbür türlü diğer ultiyi heba etmeye değmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Stealth+global ama heal olarak son burste kadar malfın dörtte biri kadar atıyor ama. 8sn burst heal beklemek için çok uzun burst başta olsa ya da stabil hot olsa daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar