S-H Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=lEuhEzMtZ0M&feature=youtu.be&t=924 güzel bush gank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 leoric skini geldi, shard ile alınabiliyor bi an bundle ile gem only yapacaklar diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Sadece hero'nun release olduğu zaman gelen skinleri Gem only yapıyorlar(mış) Ben de skinler gelir gelmez sadece bundle ı görüp yaaa :( çekmiştim ama sonra tek tek shard ile de alınabildiğini görünce rahatladım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 ipini koparanin leoric oynamasi direkt loss yazar. yatirim tavsiyesi degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 bi kaç aydır oynuyorum hots. level 200 falanım. karşıda variano ldu mu sürekli ağzıma vuruyor bir de ben varian oynayayım dedim bi kere bağımlısı oldum. bu nasıl bir heroymuş. başka heroya ihtiyaç duymuyorum artık. win rate 60ın altına inmiyor. alarak var bi de. onu da geliştirdim mi akacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 ya bi de geçen sene fln yeraltına inmeli bi harita vardı. geri gelme şansı var mı özledim onu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 alarak ben bir türlü oturtamamıştım ama varian harbi op kurayım yine, rage girip silmiştim yine 3 lig atlamama rağmen. bu arada evet, full yrel ile oynayıp 3 lig atladım hero'da. öyle devam ediyordum askdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 İkinci gidişi o gelirse de baya farklı gelir. Mümkünse bhb ile 4head junction da onun yanına gitsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 alarak varian çok güçlü bu aralar, yrel sustain nerf yedi ama hala oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Bazı dönemlerde OP karakteri bulup ona abanmak çok farkettiriyor ya... Bi ara (2-3 yıl önce) diablo-tiranda kombosu inanılmaz güçlüydü.. Diablo ile %70 küsür winrate ile oynuyodum. Sonra nerflediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 stunlock çok op'ydi o aralar. bu arada alarak-yrel op değil sadece güçlüler top tier pickler. sanırım şu an op denilebilecek malganis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 alarak güzel oynama gerektiren bi hero bence de op değil. varianın da opluğu multilikten ya. güzel seçersen buildi bi tık avantajlı oluyor takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Aceace said: Bazı dönemlerde OP karakteri bulup ona abanmak çok farkettiriyor ya... Bi ara (2-3 yıl önce) diablo-tiranda kombosu inanılmaz güçlüydü.. Diablo ile %70 küsür winrate ile oynuyodum. Sonra nerflediler :( oh olsun. yine diablo banliyoruz gerci degisen bir sey yok sdfg. kapatsak mi diablo'yu, yeter bu kadar oynadiginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Yoyoyoy... Yok oyle bir dunya. Diablo'ya uzanan eller kirilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 su skill cooldown rengi ne olmus oyle ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 cooldown'a dikkat etmedim oyuna girince bakarim. objective falan channel etmeceleri mor yaptilar gecen yamalardan birinde. daha zor gozukur hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 harbiden mor ne alaka ya renk körü modu da var oyunda anlamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 hl queue noolmuş ya 300 saniyenin aşşağısını görmüyorsun tl de tam tersi, 10 saniyede sıra geliyor, default %50 bonus dayamışlar falan bir de ikisini birleştiriceklermiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 hl çok rererö kimse uğramıyo. tl temiz :p regal reklamı gibi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 herkes TL'ye dayandı o yüzden. yeni değişiklikle birlikte düzelir que'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 kevin announcer cok tatli oldu bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 degisikliklerden sonra tek duzgun mac donen yer olan HL'den de olacagiz. rated komple kanser olacak. mmr/rank/division disparity arttirdin mi aksi olmasi mumkun degil. butun boktanliklarin sansi artiyor. GM falan olacaksin ki macinda en dusuk master gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 https://heroesofthestorm.com/en-us/blog/22791355/heroes-of-the-storm-ptr-patch-notes-december-3-2018-2018-12-3/ https://media1.tenor.com/images/79f32ca4c2243dc2b9e25206cccce910/tenor.gif?itemid=5236371 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 xp degisiklikleri oyuna simdiye kadar yapilmis en buyuk degisiklik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 PTR da bir kaç maç oynadım. 3 fort 1 keep verip 20 de kill verdiğimiz adamlar sadece 1 lvl önde kalıyor. Çok garipleşecek işler. Sevemedim gibi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar