Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sadece hero'nun release olduğu zaman gelen skinleri Gem only yapıyorlar(mış)
Ben de skinler gelir gelmez sadece bundle ı görüp yaaa :( çekmiştim ama sonra tek tek shard ile de alınabildiğini görünce rahatladım xD
Mesaj tarihi:
bi kaç aydır oynuyorum hots. level 200 falanım. karşıda variano ldu mu sürekli ağzıma vuruyor bir de ben varian oynayayım dedim bi kere bağımlısı oldum. bu nasıl bir heroymuş. başka heroya ihtiyaç duymuyorum artık. win rate 60ın altına inmiyor.

alarak var bi de. onu da geliştirdim mi akacak gibi.
Mesaj tarihi:
alarak ben bir türlü oturtamamıştım ama varian harbi op

kurayım yine, rage girip silmiştim yine 3 lig atlamama rağmen.

bu arada evet, full yrel ile oynayıp 3 lig atladım hero'da. öyle devam ediyordum askdf
Mesaj tarihi:
Bazı dönemlerde OP karakteri bulup ona abanmak çok farkettiriyor ya...

Bi ara (2-3 yıl önce) diablo-tiranda kombosu inanılmaz güçlüydü.. Diablo ile %70 küsür winrate ile oynuyodum.

Sonra nerflediler :(
Mesaj tarihi:
stunlock çok op'ydi o aralar. bu arada alarak-yrel op değil sadece güçlüler top tier pickler. sanırım şu an op denilebilecek malganis var.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Bazı dönemlerde OP karakteri bulup ona abanmak çok farkettiriyor ya...

Bi ara (2-3 yıl önce) diablo-tiranda kombosu inanılmaz güçlüydü.. Diablo ile %70 küsür winrate ile oynuyodum.

Sonra nerflediler :(

oh olsun.

yine diablo banliyoruz gerci degisen bir sey yok sdfg. kapatsak mi diablo'yu, yeter bu kadar oynadiginiz.
Mesaj tarihi:
hl queue noolmuş ya

300 saniyenin aşşağısını görmüyorsun

tl de tam tersi, 10 saniyede sıra geliyor, default %50 bonus dayamışlar falan

bir de ikisini birleştiriceklermiş galiba
Mesaj tarihi:
degisikliklerden sonra tek duzgun mac donen yer olan HL'den de olacagiz. rated komple kanser olacak. mmr/rank/division disparity arttirdin mi aksi olmasi mumkun degil. butun boktanliklarin sansi artiyor. GM falan olacaksin ki macinda en dusuk master gelsin.
Mesaj tarihi:
https://heroesofthestorm.com/en-us/blog/22791355/heroes-of-the-storm-ptr-patch-notes-december-3-2018-2018-12-3/

https://media1.tenor.com/images/79f32ca4c2243dc2b9e25206cccce910/tenor.gif?itemid=5236371
  • Yeni Oluştur...