Borlach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Şöyle bir C'thun handlock yaptım, hoşuma gitti, farklı birşey denemek isteyen olursa diye buraya da koyayım dedim. http://www.hearthpwn.com/decks/513404-cthun-handlock Jaraxxus yerine bilerek Alex koydum flexible olsun diye. İlk versiyonunda 2xsiphon soul, 2xshadowflame vardı ama bazen slow kalıyor diye teke düşürdüm. Win rate tutmadım, ona da siz bakarsınız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 15 pack açtım, 7 - 8 tane epic düştü. 2 legendary. gold twin emperor vek'lor the boogeymaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 -Deno- said: 15 pack açtım, 7 - 8 tane epic düştü. 2 legendary. gold twin emperor vek'lor the boogeymaster abi çok şanslısın 15 pakette 1 tane epic başka yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 control rogue: http://www.hearthpwn.com/decks/514235-cthun-control-rogue fena olmadı gibi ama bi healbot gibi bişey lazım ya heal edecek kart yok resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 karşıdaki minion sayısınca healleyen eleman var fena değil o. tabi boş boardda manasız ama 3/5 statları. shadow strike'ın yerine de bi minion konabilir sanki. olmadık zamanda olmadık target'a vuracak bi kart o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=b0FU2i4oixo ahah ne güzel edit: hs başlığına atacaktım paylaşıma atmışım diğerine de atayım post kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Kripp sabah şöyle çılgın bi deste yapalım deyip ctun reno nzoth destesi yapti.Acayip iyi oldu, izlerken bile bayağı keyif verdi. http://www.hearthpwn.com/decks/516524-tog-old-god-reno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 az önce 4 maç yaptım, 3 tanesi nzoth pala biri cthun cw eminim 40 daha yapsam bu oran bu şekilde devam edicek. bu expansion da pek deck çeşitliliği görüceğimizi sanmıyorum. yogg-mage nzoth-pala cthun-warrior face-shaman belki 1 tanede güzel priest decki olabilir, araya da ramp cthun druidler girer, ama onun dışında farklı bişey göremeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Allah allah ben rank 4 de % 60 aggroya karsi oynuyorum, murloc pala, shaman, deathrattle hunter(gerci bu midrange, Highmaneli falan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 biraz revizyondan sonra bu haliyle 11den 7ye geldi şimdilik c'thun-control-deathrattle deckim: http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/rogue#3:1;280:2;286:1;382:2;396:1;471:2;525:1;14434:1;14454:1;27220:2;27229:2;31110:1;31114:1;33135:2;33139:1;33180:1;35195:2;35196:2;35197:2;35201:1;35240:1; bog creeper yerine sylvanas gelebilir bende yok ondan koymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 5-0 gidiyor suan bakalım 5 seferdir nzoth atıyorum cc geliyor sdfa http://www.hearthpwn.com/decks/521004-nzoth-reno-concede-paladin http://i.imgur.com/6GduQBt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Sadece n'zoth mu golden? Kartları golden pörtletmesi çok tatlıymış öyleyse yav. Totom yemedi bi golden legendary craftlamaya. Tonla dust harcadım halbuki, seçip az ama golden kraftlayacam bi dahakine :d Bu arada wotog'la birlikte içimi en çok rahatlatan şeylerden birisi de lightbomb etrafından oynamak zorunda kalmamak oldu, masayı kalabalıklaştırınca mal gibi kalıyo priestler çoghoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 aynen gold cıkarıyor hepsini, ilk defa golden legendary craftladım ben de güzel oldu yagmur efekti falan cok tatlı cthun yapacaktım da tırt gibi geldi cok oynamam cthun deckleriyle nzoth daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 tuncanın decke 1-2 değişiklik yaptım bir deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ben de ona bir iki değişiklik yaptım şimdilik şöyle fena gitmiyor. Taunt ve heal problemdi onları çözmeye calisiyorum. http://2.1m.yt/cINcVDl.jpg Not: Görünmeyen kart cthun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 heal için en iyi seçim tournament medic diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 tournament medic hero power'i iyi kullanan classlara gider ya. Ruj'la zor... ve yavas kaliyor ruj'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 medic rogue için cok kotu bi secim ya napcan abi heal lazım diye silahını mıkırıcan yeni silah cekmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Midrange hunterla cok rahat rank aliyorum bu sezon, deck bu http://www.hearthpwn.com/decks/497619-wotog-teras-beast-hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 http://www.hearthpwn.com/decks/511984-incredible-control-rogue-guide-included şu desteyi c/p ettim şimdi bende. gerçi xaril, shadowcaster ve blade of c'thun craftlattı ama rogue oynamak istediğim ve hepsi zaten diğer alternatif destelerde de kullanıldığı için koymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Sezon başından beri Rogue ile takılıyorum bende. Spesifik olarak nzoth deathrattle destesi ile. Deste ile oynamak süper eğlenceli ancak önemli zayıf noktaları var destenin, bu sebepten ötürü top tier olmaktan uzak bir deste. Heal olayı yok, earthen ring fs'den gelen heal yetersiz, desteye koysanız da fark yaratamıyor bu sebepten kestim bu kartı. Bu yönüyle nzothlu paladine göre daha zayıf bir deste. Ayrıca oldukça yavaş, heal da olmayınca oyunun sonunu getiremiyor, 40 hp olsa sıkıntı olmayacak. Zaten gene hafiften hasar yarışına döndü ladder. Zoo, shaman vs kol geziyor. Deste zaten yavaş ve oyunun sonunu getiremiyorken, desteyi ekstradan yavaşlatacak kartlardan uzak durmak lazım. Twilight summoner, shadowcaster gibi kartlar oynaması oldukça eğlenceli kartlar ancak süper yavaş, bu sebeple desteden çıkarttım bu kartları. Heleki summoner kullanırsanız cabal sebebi ile priest matchup patlıyor. Tomb Pillager çok başarılı bir kart olmasa da destede iyi iş yapıyor,5 hasar oldukça iyi, shredder da kalkınca bu kartı karşılayacak çok iyi kartlar yok, bundan 2 tane kullanıyorum, tech choice olarak black knight var, ramp druid matchup'da direk +1 oluyor. Blade flurry olmadığı için board clear sıkıntısı var, 2 tane skulker 2 tane de fan of knives kullanıyorum. Shadow strike ve sap 1'er adet. Ekstra spell damage gereği duymuyorum pek, zaten eliniz husker, toksinler vs derken hep full oluyor, bu sebepten ötürü drakeleri ve thalnosu kestim. Ayrıca, xaril muhteşem. Deste: 2 x Backstab 2 x Journey Below 2 x Eviscerate 1 x Sap 2 x Husker 2 x Hoarder 1 x Van Cleef 2 x Raptor 2 x SI7 1 x Shadow Strike 2 x Fan of Knives 1 x Xaril 2 x Pillager 2 x Defender of Argus 2 x Skulker 1 x The Black Knight 1 x Cairne 1 x Sylvanas 1 x N'zoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 bugün başka bi ramp listesi deneyeyim dedim, 15-2 ile açılışı yaptım :D 11'e düşmüştüm dün maly rogue oynayayım derken, şimdi birden rank 6'da bulunca kendimi bi sevindirik oldum dsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Blizzard oyunu rng den uzaklastiriyor diyenleri tekrar hatirlatiyorum, her yer kanser rng efekti dolu hani beneficiali kalmadi meta tavern brawl direk eheuehu Topdeck oynarken huckterdan gelen renounce dan mage cikip double tome > cs > spellbinder > pyroblast ile oyunu bitirmek tamamen rakibim ongorup etrafindan oynamasi gereken birseydi /masterofall4kappas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Abi mage deck hakkında yardımcı olacak biri var mı? 4 tane tırt legend dışında fazla bi kart yok. Şuanda şu kartlarda oynuyorum causal da çatır çatır indiriyor önüne geleni ama rankede geldi mi patates. 2x Mirror image 2x Frost bolt 1x Unstable portal 2x Annoy-o-tron 2x Arcane Intellect 2x Duplicate 2x Frost Nova 2x Mirror Entity 2x Polymorph 1x Demented Frostcaller 1x Kezan mystic 1x Mogushan warden 1x Sen'jin Shieldmaster 2x Bootybay bodyguard 2x Blizzard 1x Scaled Nightmare 2x Flamestrike 1x Bog Creeper 1x Troggzor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Diğer konuda paylaştığım ucuz ve yüksek ratingli bir mage destesi var.Bunu deneyebilirsin. Budget C'thun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar