Anhora Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 "Boş alabilir miyim?" diye bir şey vardı sdf Alıntıla
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 kudretli, dişi olmadığı halde çok post aldı... başaılarının devamını diliyorum. ileride evlenirsen kudretlikadınını da getir foruma. Alıntıla
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 elesso said: kudretli, dişi olmadığı halde çok post aldı... başaılarının devamını diliyorum. ileride evlenirsen kudretlikadınını da getir foruma. evliyim ben zaten :) ama eşim pek kudretli değil gibi. Olsun o da kudretsiz olsun önemli olan gönüller bir olsun Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Kudretliadam said: elesso said: kudretli, dişi olmadığı halde çok post aldı... başaılarının devamını diliyorum. ileride evlenirsen kudretlikadınını da getir foruma. evliyim ben zaten :) ama eşim pek kudretli değil gibi. Olsun o da kudretsiz olsun önemli olan gönüller bir olsun Ya adamın ölüsüne tekme atmak gibi olacak ama yeni gördüm; bu adam bile evlenebilmiş lan. Üreyecek. Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Bu nasıl topic lan herkes uçmuş sdf Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hahahaha mantara bağlamıştı stand up falan. varsa biri fişeklese ya bakıp gülelim biraz. Alıntıla
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Anhora'nın ara mesajlar gayet iyi sdfg.. Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 özleyen bakabilir https://twitter.com/MntrAdam Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Hava o kadar sıcak ki genel müdür ofise gelip "iyi günler arkadaşlar" dedi, hepimiz kalkıp eve gittik... AHAHAHAHAHAHAHAHA ÇOK İYİ YA, ALLAH DA SENİ GÜLDÜRSÜN KARDEŞ Alıntıla
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ALSJDHFAKLJHDSVALJHDFSALK Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 "Tahta Kutusu" said: Keşke babam dışarı boşaltsaymış ...çöpü AHAHAHHAHAHAHAHHAHahhahahahhHAHAHHAHAHahhahahhAHHHAHHAHahhhahahHAHHHH ahhahahahhaHAHHAHHAHHhahhahahAHAHAHHAHAHAHAHHAHahhahahahhHAHAHHAHAHah hahahhAHHHAHHAHahhhahahHAHHHHahhahahahhaHAHHAHHAHHhahhahahAHAHAHHAHAH AHAHHAHahhahahahhHAHAHHAHAHahhahahhAHHHAHHAHahhhahahHAHHHHahhahahahha HAHHAHHAHHhahhahahAHAHAHHAHAHAHAHHAHahhahahahhHAHAHHAHAHahhahahhAHHHA HHAHahhhahahHAHHHHahhahahahhaHAHHAHHAHHhahhahahAHAHAHHAHAHAHAHHAHahha hahahhHAHAHHAHAHahhahahhAHHHAHHAHahhhahahHAHHHHahhahahahhaHAHHAHHAHHh ahhahahAHAHAHHAHAHAHAHHAHahhahahahhHAHAHHAHAHahhahahhAHHHAHHAHahhhaha hHAHHHHahhahahahhaHAHHAHHAHHhahhahahAHAHAHHAHAHAHAHHAHahhahahahhHAHAH HAHAHahhahahhAHHHAHHAHahhhahahHAHHHHahhahahahhaHAHHAHHAHHhahhahahAHAH AHHAHAHAHAHHAHahhahahahhHAHAHHAHAHahhahahhAHHHAHHAHahhhahahHAHHHHahha hahahhaHAHHAHHAHHhahhahahAHAHAHHAHAHAHAHHAHahhahahahhHAHAHHAHAHahhaha hhAHHHAHHAHahhhahahHAHHHHahhahahahhaHAHHAHHAHHhahhahahaHAHAHHAHahahaa Çok iyi ya nasıl kaçırdık biz bunu? Efsane replikler, espiriler çıkamadım twitterından yahu <`._.´> Alıntıla
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 adam uslanmadan abanıyor yalnız, bir durup napıyorum ben dese keşke. followunuza follow şeklinde gelenler bile arada favlıyor, bot bile fav basıyor. 330 takipçiden bir tane fav bile gelmemiş, neden acaba demiyor bu da asduahs Alıntıla
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 arkadaş komikmiş cidden. alişan'la çağla şikel'in programına çıkan stand upçı kadar kötülükte iddialı. Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 foruma geri çağrılması lazım aslında Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Aslinda her postuna gulme rpsi yapsak iyi eglenirdik. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.