Kudretliadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Herkese selam. Ben de bu aleme yeni düştüm. İsmimden de gördüğünüz üzere ben kudretliyim. Daha çok online oyun müzik kitap gibi konular için burada bulunmaktayım. Fantastik edebiyat sevenleri şimdiden kucaklıyorum. Evet... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Hangi liseye yerleştin dostum? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 selam noyan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Askerlik bitti mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Yemedik. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 kudret narı diye bir şey var. http://www.haberkita.com/images/upload/kudret-nar%C4%B1.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 dragon dildoları gibi o ne lan öyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Keşke liseye geri dönsek hocam. Yaş 28, iki üni bitti. askerlik de tamam evli barklı fekat şimdilik çocuksuzum efendim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 İki üni bitirince ikincisinin de mezuniyeti aynı tadı veriyor mu ? Vermez ya bence. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Hoşgeldin, balonun çabuk patlıya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Akhlaur said: İki üni bitirince ikincisinin de mezuniyeti aynı tadı veriyor mu ? Vermez ya bence. vermiyor tabiki de. Zaten bu Türkiye'de ne olursa olsun kimse istediği işe sahip olamıyor ki. Sonra zaten liseyi uniyi özlüyor insan saç uzattığında 'ehuhehe çılgınlık yaptım' dediği yıllara gidiyor kafalar :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 yumy said: Hoşgeldin, balonun çabuk patlıya. Hoşbulduk, teşekkür ederim :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Zikko said: selam noyan aferin ya. bana da o gibi geldi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Zikko said: selam noyan gerçekten ben yeni katıldım dostum :D bahsettiğiniz kişi değilim. Amacım zaten edebiyat müzik ve world of warcraft konularında gezmek. Keşke inandırmanın bir yolu olsa ama sanal dünya olduğu ve yeni üye olduğum için şüphelerinde haklı olabilirsin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 buraya kimse -tesadufen- gelmez kardes.. hosgeldin abi.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 pics or it didnt u Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 hosgedin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Cuce said: hosgedin Teşekkür ederim, hoşbulduk :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 hosgeldin pampa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 pascalnouman said: hosgeldin pampa Hoşbulduk meyaba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 üstteki mesajı hunharca alıntılamıyoruz, lütfen. hoş geldin ayrıca. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 hoşbulduk :) alıntılamadan yazdım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ne kadar hizli adapte oluyorsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 nickinin hakkını veren bir arkadaş. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Memleket neresi kardeş ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.