Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Nice loop but no thx. Bundan sonra vizyon bölümünde dizi / anime / film çekmeyen de eleştiri yapmasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 GwindonSurion said: ne zamandır girmiyordum "buna ilk ben bok atmalıyım"cılık hiç değişmemiş Sıkıştırılmış Türkiye abi burası. Buradaki insanlar kendini biraz daha düzgün tabakadan falan zannediyor ama yine önyargı ve eleştiri elementalle dolu bütün forum. Kendi self-worth'lerini başkalarını veya başka şeyleri eleştirerek kazanıyorlar. Sen girme boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 artiz ya, bok gibi dizilerde rol yapmayi beceremiyo, gelmis burda laf ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 abi videodaki goruntu baya kotu ama? 720p koymus birde lel default haliyle oynarim daha iyi yani. nedenini de yazdim. niye boyle çıkarım sıçıp duruyorsunuz anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Xaenin said: GwindonSurion said: ne zamandır girmiyordum "buna ilk ben bok atmalıyım"cılık hiç değişmemiş Sıkıştırılmış Türkiye abi burası. Buradaki insanlar kendini biraz daha düzgün tabakadan falan zannediyor ama yine önyargı ve eleştiri elementalle dolu bütün forum. Kendi self-worth'lerini başkalarını veya başka şeyleri eleştirerek kazanıyorlar. Sen girme boşver. Bu mesajla sen de ocak dışı kalıyorsun ama :DDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Edriel yine cehaleti döktürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ottoman typer da gelmiş wazzup nigga ^ bu vidini koydunmu yeni sitene bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ne videolar koydum bir görsen mahkemeye verirsin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Hahah birileri öyle hırs yaptıydı di mi. Yok la ne mahkemeye vericem işim gücüm yok. hayırlı işler janissary_cCc_reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 oha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 aquila said: banlisindir, ondan giremiyosundur. asdfghkljş,i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 di said: Niye girmiyodun? Hesap ver cabuk. unutmuşum abi paticiği resmen Xaenin said: GwindonSurion said: ne zamandır girmiyordum "buna ilk ben bok atmalıyım"cılık hiç değişmemiş Sıkıştırılmış Türkiye abi burası. Buradaki insanlar kendini biraz daha düzgün tabakadan falan zannediyor ama yine önyargı ve eleştiri elementalle dolu bütün forum. Kendi self-worth'lerini başkalarını veya başka şeyleri eleştirerek kazanıyorlar. Sen girme boşver. Girmeyişimin sebebi bu tavırlar değildi tabi de bu şekilde görünce üzüldüm sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Neler olmuş burda ya ahehaehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Claiborne said: k1nJo said: yeni nfs grafikleri de güzel baya http://www.youtube.com/watch?v=hX_ke3GwLE0 ben bi fena oldum çok yapay ya. grid 2 oynamadım ama ilk grid kadar başarılısı yok ya son yıllarda. şu driftteki yapaylık nedir ya. daha oynamadan hissedebiliyorsun o atariliği. grid de öyle miydi bildiğin drift yapıyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 nfs tarzı o arcadelik zaten. gridle karşılaştırmak da o yüzden pek mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ^bu bi de chase cam eklenmiş belki yapaylık hissi o yüzdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 topicteki herkese dava açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 spor oyunlarında arcade nedir ya. birebir simulasyona elbette gerek yok ama yine de ben 2015 yılında araba yarışı oynuyorsam arabanın o göt atış hissini yaşamam lazım. bu nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 zorla mı oynatıyorlar arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 >simülasyon nedir >arcade nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 hala nfs oynayan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ben 2005'teki most wanteddan bu yana hiç oynamadım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Aynen. Zaten mwden sonra sokak yarisi ve car customization olayi bitti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Red said: spor oyunlarında arcade nedir ya. birebir simulasyona elbette gerek yok ama yine de ben 2015 yılında araba yarışı oynuyorsam arabanın o göt atış hissini yaşamam lazım. bu nedir yani. Colin Mcrae o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 flatout 1-2 de oynayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar