Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oha.

moriarty

Öne çıkan mesajlar

GwindonSurion said:

ne zamandır girmiyordum "buna ilk ben bok atmalıyım"cılık hiç değişmemiş

Sıkıştırılmış Türkiye abi burası. Buradaki insanlar kendini biraz daha düzgün tabakadan falan zannediyor ama yine önyargı ve eleştiri elementalle dolu bütün forum. Kendi self-worth'lerini başkalarını veya başka şeyleri eleştirerek kazanıyorlar.

Sen girme boşver.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

GwindonSurion said:

Sıkıştırılmış Türkiye abi burası. Buradaki insanlar kendini biraz daha düzgün tabakadan falan zannediyor ama yine önyargı ve eleştiri elementalle dolu bütün forum. Kendi self-worth'lerini başkalarını veya başka şeyleri eleştirerek kazanıyorlar.

Sen girme boşver.

Bu mesajla sen de ocak dışı kalıyorsun ama :DDDDDDDDDD
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Niye girmiyodun? Hesap ver cabuk.

unutmuşum abi paticiği resmen

Xaenin said:

GwindonSurion said:

Sen girme boşver.

Girmeyişimin sebebi bu tavırlar değildi tabi de bu şekilde görünce üzüldüm sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

k1nJo said:

yeni nfs grafikleri de güzel baya

http://www.youtube.com/watch?v=hX_ke3GwLE0

ben bi fena oldum

çok yapay ya. grid 2 oynamadım ama ilk grid kadar başarılısı yok ya son yıllarda. şu driftteki yapaylık nedir ya. daha oynamadan hissedebiliyorsun o atariliği. grid de öyle miydi bildiğin drift yapıyordun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...