Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 https://eksisozluk.com/bayraklarin-uzerine-sican-abla--4894709?a=popular tr ye meme li sıçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 isveçin üstüne fena sıçtı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 /summon black-ice /summon liebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 shit just got real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 /summon Osman_Pamukov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 memeler iyi, ayrıca taharet almıyor abla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bu konu beni aşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 olm bu nası konu ya bu nası kadın ya ofisin ortasında kahkaha attım asadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Komik mi?Hayır. İğrenç mi?Evet. Sapıklık mı?Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bence komik olduğunu düşündüğü için sıçmamış. derin anlamları analiz etmeli farklı bayrakların üzerine sıçmaktaki. türk bayrağının üzerine sıçtığında bir şey hissettin mi çetocan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Not my proudest fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 kadin olmasa ya da memeleri boyle olmasa bu kadar hype yapmazdi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Abi niye boyle insanlar var? Cokseslilik iyidir dedikce insanoglu sicmaya basliyor. Literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bingildak said: bence komik olduğunu düşündüğü için sıçmamış. derin anlamları analiz etmeli farklı bayrakların üzerine sıçmaktaki. türk bayrağının üzerine sıçtığında bir şey hissettin mi çetocan? ben genel olarak bayrakların üzerine sıçtığını gördüğüm an içimden tonla küfür ettim. yunan bayrağını yerden kaldırtan Atatürk benim idolüm bingilcan. yoksa sky is the limit, you know. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 KuddusiMavra said: Komik mi?Hayır. İğrenç mi?Evet. Sapıklık mı?Evet. kendi kendine konuşmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 KuddusiMavra said: yoksa sky is the limit, you know. B)- kadın demek ki tepki toplamak için yapmış komiklikten ziyade ama sky is the limit i anlanmadım. ne anlamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Sallandıracaksın bunun gibileri Taksim meydanında. Başka yapan çıkmaz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 senin çok kullandığın bir ifade de ona gönderme yaptım. aynı zamanda sıçan insan için sınır yok anlamını da birleştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 özel efekt bu. kadınlar sıçmazlar, makyajlarını yenilerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Abla'nın yaptığının açıklaması bu şiirde saklı Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 hayır bence şu şiirde; ..bayrakları bayrak yapan üstündeki boktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 tercüme edeyim: komiklik falan değil lan sınırlarınızın savaşlarınızın içine sıçarım, milliyetçiliğinizin de, kendinizden olanı ayırmanızdan da bu şekil tiksiniyorum. gerçek tiksinme sizin boka karşı olan tepkileriniz değil. ben takdir ettim. edit: ne ara yazdınız lan o postları neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 KuddusiMavra said: aynı zamanda sıçan insan için sınır yok anlamını da birleştirdim. sıçan insan için nasıl sınır yok abi. bok bu, sıçıyorsun bitiyor. bir daha sıç desen, yiyip içip, bok oluşana kadar gayet sınır var. sıçamazsın. tamam özeniyorsun falan da doğru kullan en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bıngıldattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 yok yav ne özeneceğim. çok dikkatimi çekti. ota boka sen kullanmışsın asıl bu lafı. burada da bir insan eğer bu kadar alçalıyorsa(bayrağa sıçmasını mı desem, en mahrem görüntülerini milyonlarla paylaşmasını mı desem, suratındaki arsızlığı mı desem?)her boku yer anlamında kullandım. uysa da,uymasa da. no problem bingilcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar