Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teamviewer aracılığı ile başka bilgisayarlara izinsiz girmek?

scorch

Öne çıkan mesajlar

Dün akşamdan beri, elemanın biri teamviewer ile bilgisayarlarıma bağlanıp paypal hesabımdan (benim browserlardımda otomatik login diye) kendine para göndermeye çalışıyor,

2 defa iş üstünde bastım, gece de steam hesabıma girmeye çalışmış makineler kapalıyken, allahtan güvenlik için çift adımlı doğrulama seçenekleri vs. açıktı da bişey yapamadı. telefondan onay vermeyince olmuyor hiç bişey

ama ilginç geldi bu sabah yine denedi kapattım teamviewer'ı 2. defa şifresini değiştirip team viewer'i de çoklu doğrulama ile telefona bağladım. ama sinir etti

muhtemelen veledin teki zira ne yapacağını bilmiyor. bilgisayarıma uzaktan bağlanıp, neoseeker diye bir site üzerinden verified paypal hesabına nasıl girer, para aktarır adım adım öğrenerek yapmaya çalışıyor, ilk farketmemin sebebi de yine kendi mallığı, girmiş youtube gibi bi video açmış oradan izleyip öğrenmeye çalışıyor ama bunu benim bilgisayarım üzerinden yapınca evde bangır bangır oynadı video kendinden öyle farkettim noluoz diye.

neyse şimdi varımı yoğumu google auth. ile sync ettim

elemanın ip'de kabak gibi loglardan çıktı.

24.133.101.109

ankara, meşrutiyet tarafında no:97 diye bi yer çıkıyor adres, arada telekom vs. ip'si değilse kabak gibi ortada yani kimdir nedir diye.

var mıdır bu ip'nin daha detaylı bir bilgisini almanın yolu? az arayıp korkutayım istiyorum.

edit: biraz daha kurcaladımda turksat çıkıyor ip noktası. turksat'tan sonrasını nasıl takip ettirebilirim yada onlara şikayet etsem bişey farkeder mi?

özet : siz siz olun herşeyinizi authenticator vs. yapın.
şifreler hakgetire.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

keylogger falan olabilir mi makinende?

sanmam birbiri ile alakasız (biri mac) 3 ayrı makineye bağlandı. teamviewer ile giriyor kabak gibi görüyorum çünkü, girdiği kullanıcı da benim teamviewer hesabımdı. şimdi onu da mobile authenticator'a bağladım bakalım bekliyorum.

sorun şey, benim teamviewerda hesabımda hızlı bağlantı yapmak iiçin çat tıklayınca login oluyordu. çok sık kullanıyorum diye, ondan faydalanıyordu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Direk emniyete bildir turk ipsi oldugu icin 2 gune bulurlar, internet cafeden baglaniyorsa da kamera goruntulerinden bulurlar o biraz daha surebilir. Mutlaka bildir emniyete sonrasinda istemezsen sikayetci olmazsin zaten 18 yasindan falan kucukse, videoyu senin bilgidayardan acmasi efsaneymis ahsjdshajf
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilk başta öyle şüphelendim, iş yerinde gecenin bi yarısı güvenlikmi kurcalıo diye ama iş yerindeki mac bilgisayar, ona yetemez vs. diye kendi kendime değerlendirme yaparken bugün iş yerindeki bilgisayarıma da bağlandı yine aynı siteyi açtı falan, lan dedim acaba otomasyon bir sistemmi falan diye, site bu arada neoseeker diye bişi az bakındım donanım haberin yurtdışı versionu gibi bişi

sonra kapattım, gitti laptoptan tekrar bağlandı (mal bağlantı koptu zannetti herhalde ki terkar bağlandı. baktım pıt pıt paypal'a girdi send money butonuna tıkladı kapattım teamvieweri

keşke kapatmayıp adresi mail vs. yazmasını bekleseydim sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...