scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Dün akşamdan beri, elemanın biri teamviewer ile bilgisayarlarıma bağlanıp paypal hesabımdan (benim browserlardımda otomatik login diye) kendine para göndermeye çalışıyor, 2 defa iş üstünde bastım, gece de steam hesabıma girmeye çalışmış makineler kapalıyken, allahtan güvenlik için çift adımlı doğrulama seçenekleri vs. açıktı da bişey yapamadı. telefondan onay vermeyince olmuyor hiç bişey ama ilginç geldi bu sabah yine denedi kapattım teamviewer'ı 2. defa şifresini değiştirip team viewer'i de çoklu doğrulama ile telefona bağladım. ama sinir etti muhtemelen veledin teki zira ne yapacağını bilmiyor. bilgisayarıma uzaktan bağlanıp, neoseeker diye bir site üzerinden verified paypal hesabına nasıl girer, para aktarır adım adım öğrenerek yapmaya çalışıyor, ilk farketmemin sebebi de yine kendi mallığı, girmiş youtube gibi bi video açmış oradan izleyip öğrenmeye çalışıyor ama bunu benim bilgisayarım üzerinden yapınca evde bangır bangır oynadı video kendinden öyle farkettim noluoz diye. neyse şimdi varımı yoğumu google auth. ile sync ettim elemanın ip'de kabak gibi loglardan çıktı. 24.133.101.109 ankara, meşrutiyet tarafında no:97 diye bi yer çıkıyor adres, arada telekom vs. ip'si değilse kabak gibi ortada yani kimdir nedir diye. var mıdır bu ip'nin daha detaylı bir bilgisini almanın yolu? az arayıp korkutayım istiyorum. edit: biraz daha kurcaladımda turksat çıkıyor ip noktası. turksat'tan sonrasını nasıl takip ettirebilirim yada onlara şikayet etsem bişey farkeder mi? özet : siz siz olun herşeyinizi authenticator vs. yapın. şifreler hakgetire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 authenticator nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 keylogger falan olabilir mi makinende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 google authenticator. 2 adımlı doğrulama şeysi işte, 30saniyede bir şifre yeniliyor falan bankalardaki şifrematik gibi ama tüm uygulamalarınızı bağlayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 elesso said: keylogger falan olabilir mi makinende? sanmam birbiri ile alakasız (biri mac) 3 ayrı makineye bağlandı. teamviewer ile giriyor kabak gibi görüyorum çünkü, girdiği kullanıcı da benim teamviewer hesabımdı. şimdi onu da mobile authenticator'a bağladım bakalım bekliyorum. sorun şey, benim teamviewerda hesabımda hızlı bağlantı yapmak iiçin çat tıklayınca login oluyordu. çok sık kullanıyorum diye, ondan faydalanıyordu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Direk emniyete bildir turk ipsi oldugu icin 2 gune bulurlar, internet cafeden baglaniyorsa da kamera goruntulerinden bulurlar o biraz daha surebilir. Mutlaka bildir emniyete sonrasinda istemezsen sikayetci olmazsin zaten 18 yasindan falan kucukse, videoyu senin bilgidayardan acmasi efsaneymis ahsjdshajf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 oha ben olsam çok korkardım hemen fişi çekerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 abi gece 3te bir sese uyanıyorsun bi bakıyorsun youtubeta video oynuyor "teemveaver ile hekırlık nasıl yapılır" korku filmi gibi anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 editorü kızdırmayacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Ip gizlemeden hackerlik yapmak. Gerçek proluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 iyiyimiş yapayım sunu ya scorch said: google authenticator. 2 adımlı doğrulama şeysi işte, 30saniyede bir şifre yeniliyor falan bankalardaki şifrematik gibi ama tüm uygulamalarınızı bağlayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 internet cafede hesap çaldırıp sonra çalanı bulup kafa atmak gibi hikayeler geldi gözümün önüne. İş yeri bilgisayarından falanmı acaba senin teamviewer şifreni nasıl geçebilmiş ki. Onu geçebilen birisisenin bilgisayarında video açacak kadar mal değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 biri seninle şey geçiyor olabilir mi. yazıcına çıktı falan yolluyor mu, bak şimdi cd kapağını açıyorum.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bende ilk başta öyle şüphelendim, iş yerinde gecenin bi yarısı güvenlikmi kurcalıo diye ama iş yerindeki mac bilgisayar, ona yetemez vs. diye kendi kendime değerlendirme yaparken bugün iş yerindeki bilgisayarıma da bağlandı yine aynı siteyi açtı falan, lan dedim acaba otomasyon bir sistemmi falan diye, site bu arada neoseeker diye bişi az bakındım donanım haberin yurtdışı versionu gibi bişi sonra kapattım, gitti laptoptan tekrar bağlandı (mal bağlantı koptu zannetti herhalde ki terkar bağlandı. baktım pıt pıt paypal'a girdi send money butonuna tıkladı kapattım teamvieweri keşke kapatmayıp adresi mail vs. yazmasını bekleseydim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 sene 1998-1999 olsa CCV bile yoktu kredi kartlarında... CC generatorlar, hey gidi günler (:P) şikayet etmezsen emniyete hakkımı helal etmem ben kardi edit: paypal'de altta bir tuş var, onu seçince paypal paranı geri ödemez yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 küçük kuzen falan var mı? asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Aluriel said: editorü kızdırmayacaktın This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 emniyet online sitesine yönlendiriyor ihbar için ihbar sistemi çalışmıyor......... banana republik yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 video açması gercekten bir türkiye klasigi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 harikaymis ya video acmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Authy kullanın ;) googleinki çok lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 çabuk auth kullanıyorum, mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 http://galeri5.uludagsozluk.com/4/hacker-okan_5490.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 yalniz su adamin yaptiklarini (video fln izlemesini ogrenmeye calismasini) kaydedip youtube a koysan milyon hit alirdin sdjfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar