DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Hayatı hep kuralına göre yaşamış Kudret’in düzeni sürpriz olaylarla tepetaklak olur. O da çok sevdiği arabasına atlayıp Antep’e doğru yola çıkar. Hem gider, hem yeni arkadaşlar edinir. Yolculuk boyunca arabasının başına gelmeyen, Kudret ve arkadaşlarının da peşine düşmeyen kalmaz. Kudret yüzlerce kilometrenin sonunda hem dostluğun önemini keşfedecek hem de kuralsız yaşamın keyfini öğrenecektir. Bana Masal Anlatma’dan sonra yazıp yönettiği ikinci film Kara Bela’da Burak Aksak izleyiciyi bol kahkahalı bir yolculuğa çıkarıyor. Senaryo: Burak Aksak Yönetmen: Burak Aksak Oyuncular: Cengiz Bozkurt Seda Balkan Erkan Kolçak Köstendil http://www.youtube.com/watch?v=0QLsoUid4kA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 seda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 cidden cok tatli bir kiz seda bakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bütün espriler fragmanlara konulmuştur kesin, yine de güzel bişiye benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Adını KARE Bela diye görünce Peker Açıkalın & Co. filmi zannettim de OP yanlış yazmış. Çakma Nehir Erdoğan lan işte, daha kemikli falan hatta yüzü, nesi "çoq tatlı" bunun. Hatta (Nehir Erdoğan + Gamze Özçelik) / 3. Film de bok gibi, sene 2015 hala kalın çizgili takım elbise + bej fötr şapkalı mafya esprisi var. Eyvah Necdet, Tarumar Baba falan daha iyi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 recep ivedik tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 (tu) filmin adi bu arada Kare Bela olsa daha iyi olurmus lan sjfhsdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 yılbaşında showda veya starda izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 200 milyon dolara çekilen film de 15 tl, 30bine çekilen film de 15 tl. nası ama düz mantıkla türk filmlerini izlemeyi bıraktım : ))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 sdf hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bana masal anlatma'ya zorla götürüldüğüm ve gülmediğim aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bu kız mı güzel, gözlerinin altı çökmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 tatlı kız lan bokumu yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 sedaya laf edenin bağırsaklarını deşer kanında dans ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Baya berbat bi komedi filmi daha geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 başlık neden açıldı ben anlamadım bilindik komik olmayan filmlerden işte op sette çalıştı herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Filmden simdi ciktim. Oylesine sinema yapalim dedik. Gidecek film yoktu izlemesigimiz ve buna girdik. Gayet absurd bir film. Baya gulduk. Burin salon da guldu. Cok basit ama komik anlar var filmde. Gidin izleyin. Para kazansinlar valla. Baya boktan bisi bekliyordum. Hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 fragmandaki espiriler bile leş. oyunculuk yok resmen. fıkra anlatır gibi diyaloglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 espri yok zaten. Duruma gülüyorsun genelde. saçma sapan yerde, çok absurd birşey yapıyorlar işte. Olay o. Biraz leyla ile mecnun misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar