bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 canınız mı sıkıldı gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 4 saattir telefondayım. muhasebe/IT/finans kriziyle uğraşıyorum. isterseniz 1 dal ucundan dahil edeyim, enerjinizi doğru yöne kanalize edin de bir işe yarasını anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bence patiye 2-3 tane avukat alalım parası neyse veririz kavga oldugunda karşılıklı atama yaparız falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Abi konu iki satır yazı okumama degil. Adam dese mesela ben aylık 50 liraya adult servisleri satıyorum oradan para kazanıyorum kimse bir şey demezdi. Direk enayi parası alıyorum deyince insanlar abandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 size ne abi yasama yürütme misiniz? illegal bir şey varsa, size de dert olduysa ilgili makama şikayet edin geçin. ne gerek var tatava yapmaya. adam önceden bankaları sanal pos ile nasıl dolandırdığını detaylı bir şekilde yazdı zaten. hatta anlattı yani satır satır. o zaman yapılmadı tatava, şimdi bu neyin tepkisi onu anlamadım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ahmedinejad said: Abi konu iki satır yazı okumama degil. Adam dese mesela ben aylık 50 liraya adult servisleri satıyorum oradan para kazanıyorum kimse bir şey demezdi. Direk enayi parası alıyorum deyince insanlar abandı. kisenin abandığı yoktu. bi kaç kişi düzgünce yanlış bulduğunu söyledi rerore gereksizce sayfalarca flame e sardı işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 adam forgiver. unforgiver. unforgiven 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ya bi de bırakın eli sikinde ciciş videosu izleyeceğim diye yabış yabış parmaklarıyla ekrana onay veren kekolar dert etsin. size ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Fistan said: bence patiye 2-3 tane avukat alalım parası neyse veririz kavga oldugunda karşılıklı atama yaparız falanX avukatı sizden oldu, siz güçlü oldunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Adim atisilsin evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ben avukat değilim ama "abi hepimiz genç olduk. Evde kızarım ben ona" cümlesiyle bütün tartışmaları kazanacağıma eminim. Pati avukatlığına adayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 imamizer said: ya bi de bırakın eli sikinde ciciş videosu izleyeceğim diye yabış yabış parmaklarıyla ekrana onay veren kekolar dert etsin. size ne ya. Ariza belli ki ordan cikti zaten. Cicis video'su lafini duyup da yazi gorenin elinde kaldi, sinirini bu sekilde yansitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 tayyip süper bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 log bırakak, şanımız yürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Sayın Tayyip Bey'den alelade bir dostunuz gibi bahsetmeniz hiç hoş değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 di said: Darestan said: di den açıklama bekliyoruz ama.. Aciklama beklemeniz bile hakaret gibi de yapayim hadi aciklamayi; Aptalla aptal olmuyorum ben, o yuzden vermedim kimseye bisey lakin ortada bi site var, siteyi ziyaret ettikten sonra atip tutan bi forgiver var. Ne kadar zor olabilir ki IP adresini ayiklamak? biraz açıklasana merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://www.hakimiyet.com/images/haberler/tutuneker_tamamen_geri_vites_yaptik_h44141.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: di said: Darestan said: di den açıklama bekliyoruz ama.. Aciklama beklemeniz bile hakaret gibi de yapayim hadi aciklamayi; Aptalla aptal olmuyorum ben, o yuzden vermedim kimseye bisey lakin ortada bi site var, siteyi ziyaret ettikten sonra atip tutan bi forgiver var. Ne kadar zor olabilir ki IP adresini ayiklamak? biraz açıklasana merak ettim e işte sen onun websitesine girmişsin. oradan bir şey yapmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yoğ girmedim girsem nasıl filtreleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ulan paticikten toplamda 12 kişi girmiş senin online oldugun aralıklarda. Google analytics den nerede bunlar diye bakınca ankarada olan 1 tane gözüküyor. O ankarada olanın bağlanma saati ile sitenin log saati kıyaslandığında kabak gibi ip ortaya çıkıyor. Keşke bu kadar cahil olmasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ben de ankaradan girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 iyi de ankara da değilim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 haydaaa ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ben de değilim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore birazdan kuzen yazmış zaten o mesajları kozunu kullanıcak. Konu canlandı bu arada, KİM BU ANKARALI ?? az sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar