Auril Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 2 maç yaptım ikisini de yendim win 0 gösteriyor pack imi de vermedi adi blizzort kırmışlar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Oo 2000 lere geri dönmüşüz facebook iletileri gibi başlık açmalar şahane. NAPAK AĞLIYAK MI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Bende gayet normal. Brawl yerine ranked falan yapıyo olmayasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 yok ya bildiğin yeni kartlarla oynuyorum geleni geçeni yeniyorum win 0 hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 belki bu haftanın özelliği odur kazandıkça kaybetmiş sayılıyorsundur bir kaybet bakalım win sayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Edriel said: Oo 2000 lere geri dönmüşüz facebook iletileri gibi başlık açmalar şahane. NAPAK AĞLIYAK MI ? benimle ağlarmısın? gel gözyaşlarımnız nehir olsun sonra içine atlar serinleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 abi afedersin de atacağın başlığı silkelesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 başlık yukarda olm gidin silkeleyin bi kendine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 mage baya üstün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 hunterla tek attım. mage daha iyi gibi ama. spell kullanınca hunter kartı veren kart, hunters mark vermeseydi yenilirdim büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 hunterın 5 manadan düşük minionu yok abv bu nasıl brawl. acidmaw'da charge olaydı bari. 7 mana 4/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 hayvan varsa rasgele hayvan cikaran karti koydum kral krush cikti garibim mage üzüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 brawl pack'ten nozdormu çıktı bu arada rate artmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Reyt konförmt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ahmedinejad said: brawl pack'ten nozdormu çıktı bu arada rate artmış. Bana geçen gün bi golden bi normal legendary düştü. Yanında da 3 common vardı. Hani garanti rare vardı? Bunu da açıklayın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 garanti rare or better Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 bu edriel ne antipatik bi herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ahmedinejad said: hunterın 5 manadan düşük minionu yok abv bu nasıl brawl. acidmaw'da charge olaydı bari. 7 mana 4/2 10 manada acidmaw-kardeşi veya unleash combosu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 brawl bu sefer gerçekten bozulmuş galiba sdf. portal yazıyor açıklamada ama webspinner doluydu deckler. bu arada velen çıktı kıhkıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 yiesss http://i.imgur.com/hXGsB0X.png?1 tgt'den yüzüm gülmedi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 velen çıkmıştı işte bana da rateleri artırmışlar. kesin bilgi, yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 braw lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 haha kıskanma baron'umun trapez'lerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 bana da 2 rare çıktı drop rate increase confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 bana niye başı çıkıp duruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar