Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overfall


Yabgu

Öne çıkan mesajlar



"Explore the shifting seas of a strange realm. Fend off starvation. Fight terrible foes…or befriend them. Recruit lost souls and learn their histories. Recover lost artifacts and rediscover lost knowledge. Take part in stories of the absurd and the tragic, the magical and the mundane - intimate, epic, and never the same twice." said:



Not: Türk yapımı

Kickstarter https://www.kickstarter.com/projects/peragames/overfall

Steam Greenlight http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=496107437
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
Heroes III ile Don't Starve 'nin harmanlanmış hali gibi görünüyor ilk bakışta. Türkler hikaye yazmada ve böyle enteresan projeler konusunda oldukça başarılı. Ancak bir gerçek varsa o da Türkiye'de maalesef doğru düzgün game designer yetişmediğidir. Mobil oyun sektörü fazla geliştiği için adamların kafası sadece casual oyunlara basıyor. Mount&Blade o sebepten gerçekten yokluktan var olmuş bir oyun.

En son Bahçeşehir Üniversitesinde GameCon'a gittiğimde oradan çıkan oyunları görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.

Şahsi fikrimi söylemek istersem benim tarzım olmayan ve ilgimi çekmeyen karakter/hikaye/dünya/sistemler mevcut. Sıradışı bir şey yapmak istemişler ve başarmışlar ama seçtikleri sıradışılığın kıt bir kitleye hitap ettiğini düşünüyor ve onlara oyuncu konusunda sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. Bu arada son zamanlarda kağıt tarzında oyunlar bir hayli çıkmaya başladılar;

Bu da başka bir kağıt tarzda oyun örneği:
https://www.kickstarter.com/projects/1926605606/12-is-better-than-6 (Demosuda sayfada mevcut)

Tldr: Bir Mount&Blade gibi dünyayı sallayamayacak olsakta (çok ihtimal veremiyorum), en azından PC Gaming için bu ülkede hala birşeyler yapılması güzel, sevindirici. Emeklere sağlık diyelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...