Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 "Explore the shifting seas of a strange realm. Fend off starvation. Fight terrible foes…or befriend them. Recruit lost souls and learn their histories. Recover lost artifacts and rediscover lost knowledge. Take part in stories of the absurd and the tragic, the magical and the mundane - intimate, epic, and never the same twice." said: Not: Türk yapımı Kickstarter https://www.kickstarter.com/projects/peragames/overfall Steam Greenlight http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=496107437 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 ahahah KS videosunda şu var direk http://hackertyper.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 art cok tatli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 cok minnos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Mount&Blade ten sonra gurur duyabilecegimiz baska bi oyunmu geliyor acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 overwatch-overfall-overgetup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Bastım 7$, hak ediyor Türk kardeşlerimiz. Türkün gücünü gösterelim patidaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 her attack skill vs de haaa! huu! demeseymiş iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Gangren said: Bastım 7$, hak ediyor Türk kardeşlerimiz. Türkün gücünü gösterelim patidaşlar! diyen adam 7 dolar basmış, TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Tüm ırkların beti benzi atmış. Arka plan ile uyumsuz gibi geldi biraz. Bu arada mobile gelirse emerik. Patlatın bi' ios. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Kickstarter ve Steam Greenlight'tan oyun geçti beyler. Adamlar başarıyla sıyrıldılar. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 tebrikler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 videoları izlemedim de resimlere ilk baktığımda Don't Starve'ı anımsattı epey bi fazlaca. Keşke artwork çırpmadan kendimiz üretsek :/ o yüzden bi mount&blade değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Birbirini anımsatma ile birbirinin aynısı olması arasında fark var ama. Bu kadar acımasız olmasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 içerik baya kalabalık gibi gördüm. fiyat da abartı deil. bastım 10 doları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Osirix said: overwatch-overfall-overgetup overstep mount and blade'den sonra gurur duyulacak oyun fikrine katılıyorum. gayet kaliteli iş. KS'yi de yakaladılar. 10 gayme de ben attım. başarılıarının devamını dilyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Heroes III ile Don't Starve 'nin harmanlanmış hali gibi görünüyor ilk bakışta. Türkler hikaye yazmada ve böyle enteresan projeler konusunda oldukça başarılı. Ancak bir gerçek varsa o da Türkiye'de maalesef doğru düzgün game designer yetişmediğidir. Mobil oyun sektörü fazla geliştiği için adamların kafası sadece casual oyunlara basıyor. Mount&Blade o sebepten gerçekten yokluktan var olmuş bir oyun. En son Bahçeşehir Üniversitesinde GameCon'a gittiğimde oradan çıkan oyunları görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız. Şahsi fikrimi söylemek istersem benim tarzım olmayan ve ilgimi çekmeyen karakter/hikaye/dünya/sistemler mevcut. Sıradışı bir şey yapmak istemişler ve başarmışlar ama seçtikleri sıradışılığın kıt bir kitleye hitap ettiğini düşünüyor ve onlara oyuncu konusunda sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. Bu arada son zamanlarda kağıt tarzında oyunlar bir hayli çıkmaya başladılar; Bu da başka bir kağıt tarzda oyun örneği: https://www.kickstarter.com/projects/1926605606/12-is-better-than-6 (Demosuda sayfada mevcut) Tldr: Bir Mount&Blade gibi dünyayı sallayamayacak olsakta (çok ihtimal veremiyorum), en azından PC Gaming için bu ülkede hala birşeyler yapılması güzel, sevindirici. Emeklere sağlık diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Şimdi başladım ben buna official steam release dündü galiba, güzel başladı ama bir sorum var, ezel kim lan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 nasil, alinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 ilgilenen varsa steam'de %35 indirim görmüş. 15.60'a geliyor. recent review'lar mixed ama overall very positive gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar