applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 meta yine m4a1-s e dönmüş ? görmediğim bir patch falan mı geldi benim, ya da ses paketi ile m4'ler yine mi değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Bildiğim kadarıyla bir değişiklik olmadı. A1-S nerflenince A4'e dönen kitle belki A4 gameplayine alışamayıp geri çekmiştir A1'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 A4 cok dengesiz bir silah bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 dengesiz ama defans için cok daha iyi. smoke arkası sprayler için falan biraz agresif oynayanlar için a1-s daha güzel, hem recoil az hem sessiz ben a4 e alışmıştım ak47 sprayim bozuldu resmen ona alışınca, geçen a1 ile daha rahat vurduğumu fark ettim tekrar dönerm belki ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 uzakdoğulular sağolsun 1 rank atladım, 1 tane daha atlicam galiba bu gidişle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 applev0dka said: dengesiz ama defans için cok daha iyi. smoke arkası sprayler için falan biraz agresif oynayanlar için a1-s daha güzel, hem recoil az hem sessiz ben a4 e alışmıştım ak47 sprayim bozuldu resmen ona alışınca, geçen a1 ile daha rahat vurduğumu fark ettim tekrar dönerm belki ben de aynen ya ne zaman a4 e alissam diger silahlarda sacmalamaya basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 repoırtlayınız lütfen. şu totoşu bi reportlayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Jeeztro said: birkaç maç yap, premade adanalı adıyamanlı barzolarla aynı takıma gir. türk olduğunu belirt ve sadece bir kere öl. psikolojik olarak tüketiyor adamlar. şunlar yüzünden voice enable ı numpadde "-" tuşuna aldım. tüm maç voice chatsiz dolaşıyorum. inanılmaz bir milletiz yemin ederim. ne kendimize faydamız var ne başkasıa. oyun oynarken bile en kötüsüyüz fasdasd abi cidden türklerle oynamak ağır kanser ya. avrupalılarla oynamayan türkler dışında hayır yok. hani bilindik competitive mapleri açıyorsun, nuke gibi, inferno gibi, overpass gibi, sürekli şikayet, şikayet, şikayet... oyunun başından sonuna kadar "niye dust2 açmadık niye dust2 açmadık niye dust2 açmadık dust2 açsak yenerdik şimdi yenilcez ben dedim size dust2 oynayalım diye bildiğimiz map dışında oynayamayız biz" italy, office, vertigo zaten yalan :D chat communication zaten bok gibi. oyun başından sonuna kadar şikayet etmek dışında bir şey göremiyorsun. "niye vurmadın o adamı, niye sis attın geri çekilmedin, niye pencereye çıkmadın bak adam oradaymış meğersem, ben konuşurken ses duyamıyor olman önemli değil ben konuşurken de adamları vurabileceksin, lidersin ve roundları alıyoruz ama yine de B'yi tutamadığın için bi ton laf söyleyecem sana". sadece info verin başka bişi değil diyorsun adam bu sefer başlıyor tüm hayat hikayesini anlatmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Dragonfire said: repoırtlayınız lütfen. şu totoşu bi reportlayın lütfen. demo da koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 salı günü yeni nuke gelebilir. atın fava bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kac taneniz su bok attiginiz turklerden daha iyi allah askina.communication demeyin hele bu forumda bunu ara ara eren yaparsa yapiyor gerisi dm oynar gibi oyun oynuyor.communication ben b gidicem, sen a gidicen degil umarim. iyi communication ornegi : olen kisi yasayanlarin pozisyonlarina bakar ve bunlari yonlendirir. crossfire icin yonlendirir vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 biz hep yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 prefixed giren birazcık oyun dinamiği bilen aşağı yukarı herkes yapıyor yönlendirmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 rankım lem, solo oynuyorum paso oyunu. yok mu benle oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 AtlaraFisildayan said: kac taneniz su bok attiginiz turklerden daha iyi allah askina.communication demeyin hele bu forumda bunu ara ara eren yaparsa yapiyor gerisi dm oynar gibi oyun oynuyor.communication ben b gidicem, sen a gidicen degil umarim. iyi communication ornegi : olen kisi yasayanlarin pozisyonlarina bakar ve bunlari yonlendirir. crossfire icin yonlendirir vesaire. valla lafı bana söylüyorsan ben yapıyorum. düşmanın sesini duyduğumda, olduğum bir bölgeye düşman geldiğinde, düşmanla çatışıp öldüğümde/öldürdüğümde, o sırada söylemeye çalışıyorum. yurtdışından tipler de süper info vermiyor zaten, mesele süper info vermek değil. mikrofonu sadece kafa ziken şeylerde kullanıp sıfır infoyla oyunu bitirme mevzusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 türkü yabancısı yok, genel olarak leş bir kitle var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ozellikle seni kastetmedim de herkesin buraya gelip "les kro barzo low level milletimiz"den dolayi kazanamiyoruz diye sizlanmasina gicik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 abi kimileri sadece konuşuyo ya bıdııdı ayak sesi duyamıyom herkesi blockluyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 takımda 2 çinli 1 hintli genç varken tek kalmak tam bi zulüm. taktik olarak fena değiller, çok daha takıma sadık vs oynuyolar da tam anlamıyla bıdıbıdıcbıbıbcı konuşuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 samaella said: abi kimileri sadece konuşuyo ya bıdııdı ayak sesi duyamıyom herkesi blockluyom :D[/quote sen yanlis modda oynuyorsun mesela. competitve yerine dm girmen lazim bence, ya da casual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 info verenden değil geyik yapandan bahsediyorum. Konuşcakların belli zaten hemen hemen yaşarken veya ölürken. Ses duyamadığım ortamda delleniyom. Müzik açar oynarım mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catze Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 tek başıma oynarken türklerle de çok oynadım. yok abi melek gibi milletiz biz ya rusların yanında, kanser ırk yemin ediyorum. bi ırkın hepsi mi geveze olur arkadaş? bi de büyük kısmı gerizekalı, lan rusça bilmiyorum, hala benle rusça konuşmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Catze said: tek başıma oynarken türklerle de çok oynadım. yok abi melek gibi milletiz biz ya rusların yanında, kanser ırk yemin ediyorum. bi ırkın hepsi mi geveze olur arkadaş? bi de büyük kısmı gerizekalı, lan rusça bilmiyorum, hala benle rusça konuşmaya çalışıyor. suç sendedir kesin, rusça bilmediğini söyledin mi? rusça söylicen ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hollwanderrr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 koca patide benle ranked atacak bir kişi çıkmıyor alacağınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ON-3I315hcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 Sonraki 80.sayfa (Toplam 218 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 2
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 info verenden değil geyik yapandan bahsediyorum. Konuşcakların belli zaten hemen hemen yaşarken veya ölürken. Ses duyamadığım ortamda delleniyom. Müzik açar oynarım mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 tek başıma oynarken türklerle de çok oynadım. yok abi melek gibi milletiz biz ya rusların yanında, kanser ırk yemin ediyorum. bi ırkın hepsi mi geveze olur arkadaş? bi de büyük kısmı gerizekalı, lan rusça bilmiyorum, hala benle rusça konuşmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Catze said: tek başıma oynarken türklerle de çok oynadım. yok abi melek gibi milletiz biz ya rusların yanında, kanser ırk yemin ediyorum. bi ırkın hepsi mi geveze olur arkadaş? bi de büyük kısmı gerizekalı, lan rusça bilmiyorum, hala benle rusça konuşmaya çalışıyor. suç sendedir kesin, rusça bilmediğini söyledin mi? rusça söylicen ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 koca patide benle ranked atacak bir kişi çıkmıyor alacağınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ON-3I315hcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar