applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bone said: bi de çağırınca maçlara gelse... abi cok alakasız yerlerde inv atıyorsunuz :D zaten oynayasım olunca geliyorum. onun dışında mac izlerken ne bileyim hearthstone falan oynarken inv atıyorsunuz. bir de son zamanlarda artan hack ve rütbesinin adamı olmayan oyuncular soğuttu oyundan. hani olay ''bak bunun götü kalktı,oyunlara gelmiyor '' değil. son competitive maçlarım 19 ekim (2maç) 11 ekim 2 ekim 12 eylül (4 maç) düşün ne kadar az oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sonuncuyu alamıyodum azdaha https://www.youtube.com/watch?v=8UW4UcXm6X4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 wh aldık onu deniyorduk ciddiye almayın, aiko hazır ol geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 5 kişi aramızda para denkleştirdik anca 1 kişiye aylık WH pakedi aldık aiko ayık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 işte Revangelis gibi oyuncular lazım bize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 SDMJFBKJASDH çok güzel lan, direk NICE HACK CHEATER diye girdiklerini görünce kıkırdadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 yalnız ilk vuruşu cidden çok güzel, aimbot gibi çevirip öldürüyo adamı direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Kojiroh said: SDMJFBKJASDH çok güzel lan, direk NICE HACK CHEATER diye girdiklerini görünce kıkırdadım böyle olaylardan sonraki chat ağlaşmaları çok tatmin edici oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bugün cs atabiliriz yemekten sonra fifa atmayacaksak aiko ile cs gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 wiski şişemle gelebilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 applev0dka said: bugün cs atabiliriz yemekten sonra fifa atmayacaksak aiko ile cs gelirim aikoyla bende gelirim nps, önemli olan aikosuz gelmek lol asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 aiko ile den sonra virgül olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 aiko gel viski ısmaliyim bu açlar baksın öyle asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ok gaza geldim yok mu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 10-15 dk girecem ekleyin takılalım http://steamcommunity.com/profiles/76561198029861827 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 tekrar legendary eagle a düştüm. inanılmaz insanlar var ya hakikatne. sinir harbi şu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ben legendary eagle'dan dabılkeleşe kadar düştüm. bide 303 match won. amk 10 maç üstüste carrylemezsem falan rank atlayamıyorum. yeni account alıcam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 abi cunku eagle olup aug buy falan yapanlar eco denince ssg alan mallar falan var oyunda takımdakiler istedi diye d2 girdim bugun kriz geçirdim gelen 2 adam kartal bot resmen beynisizler neyse bir ace attım videosunu üsenmezsem koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Vingthor said: ben legendary eagle'dan dabılkeleşe kadar düştüm. bide 303 match won. amk 10 maç üstüste carrylemezsem falan rank atlayamıyorum. yeni account alıcam yakındayeni accountu al yavas yavas kas bir yanda. rank 3 olması var casualda sonra oturup gunde 2 mac sınırlı 10 mac kazanması var falan. Ugras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ben de silver eliteten, silver elite master oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 olm beni çağırmayın 1 aydır 100 ms ile oynuyorum rütbede global sıçıyoruz takımca. dün bonecle girdik 120 çakılı ms oynadım. son round 85 ms e düştü ağlayamadım pingim yüksek diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 benim 3. smurf hesabımı rank 3 yapana 3 rütbe atlama garantisi veriyorum rütbe ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 global, lem veya supremese bok atlatırsın 3 rank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Aiko beni bosstlasana çok güzel bizon oynuyom. M7de de iddaalıyım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 önce eagle'a düşürür sonra atlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar