Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 hee pardon ben yanlış okumuşum. evet slif o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 slif nasil mod anlamıyorum zaten. kendini mg1 e tasitan şerifti en son biraktigimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 anca benim videom ile hype yapın godoslar sizi :(( istanbula doneyim su staj bitsin ilk isim global olmak B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 of atayım patilerle 5 ayın ardından ^^ topfragger olmasam tabi atmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 arada kötü oynuyoz napalım her maç 40 mı vuraq sen anca güvercin ol lan vodka, global olcakmış huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 son maç ssg ile 19 kill aldım, sonra team damagedan atıldım negzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ahahhaha http://gfycat.com/FatalShamefulIrishterrier# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 dsafdsafdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 rj yaptırmış adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Lectre said: of atayım patilerle 5 ayın ardından ^^ topfragger olmasam tabi atmam :p oyun tabi herşeyin fragden ibaret olmadığını senden iyi bildiği için B)- tstststs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Yok o benim tde bomba kurmaya üşenip round başında vereyimde ırgat kursun dediğim için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 şu patilerle son iki maçı hiç yaşamadık var sayalım. rezildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 @dragonfire ahımı aldınız, attı xeno beni lobiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 GE ile gelsen ne olurdu kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 bu aralar kotu oynuyorum gene. ara falan mi versem ne? LEM den indim LE ye. hele smurfte millet beni tasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3hf2hj/what_is_it_called_when_global_elites_have_a_warmup/ hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 ben geri geliyorum yavaştan, rank 3 şeysine takıldım şimdi, az oynarım eskisine göre ama taşırım yine sizi merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 abbovv silver 4eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 silverlık bizim işimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 şu d2'de long doors'un, long tarafında olanını kaldırmadılar bi arkadaş sanki çok gerekli o kapılar. casual oynarken sinir oluyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 yok ya drea en son bıraktığında nova 2 falandı diye hatırlıyorum silver kalmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 dunya genelinde silver kalmadi zaten son rank sistemiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 beyler mg - mge seviyelerinde olan yok mu hiç? sık oynayamıyorum ama matchmaking'de yalnız oynamaktan baydım. birbirini vuranlar, durduk yere çıkanlar vs. tanıdık birileri olmayınca zevkli olmuyor pek. ekleyin oynayalım, steam: sixoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 ben kutulu libe lectre master falan hep o seviye yada üzeriyiz bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 oha mge miyim ben ahahahaha oyunu bıraktığımda le-lem arası gidip geliyordum en son, şu ban waveden beri oynamıyorum zaten silph benden 1 rank düşüktü bazen benim rankime geliyordu işte öyle hesap edin o global olduysa... şu videomu da bırakıp gideyim :D http://www.youtube.com/watch?v=DwFimnoa2rU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar