Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 oynama anasını satayım herşeyi sorgulama ahaha cheaterların en çok olduğu map, ayrıca dust pros var sadece dustta belirli lokasyonlarda adam vurup diğer maplerde vuramayan. apple mesela. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 dust2 pro diye bir sey yok. dust2 saf yetenek mapidir. her oyuncunun yetenegi direk ortaya cikar. nuke gibi, inferno gibi bir tarafa asiri avantaj saglamaz ondan dolayi da sevmeyeni de coktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 k1nJo said: afedersin ama cobble bok gibi. silver confirmed. sadece dust2 oynayan adam ben cs go oynuyorum demesin. delikanlı adam map seçmez, her map'te oynar. evelallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 olm turnuvaları izliyip mapleri güzel sanmayın. adamlar hayvan gibi koordine oynuyor. assault oynasalar o da güzel görünür. cobbledan da kötülük akıyor baya. bi 10 kere falan daha değiştirsinler sonra tekrar yorumlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 sen tek oynuyorsun. cbble tek oynanmaz. çok düşük ihtimal kazanman iletişim, kominikeyşın fln yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Lectre said: ayrıca 4 premade girilmesin oyunlara 1-2-3-5 girilsi bu ne salak polaklara geliyorum şuna sonuna kadar katılıyorum. biz 4 kişi girdiğimiz zaman genelde 5. yi kickliyo oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 tek girdiğim için söylemiyorum. b tarafı hala çok kötü özellikle skyfall denilen yer. b0nventre said: http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/538512254283049659/E4AEA9FB51CEE802F40FF188C98ED31D08F8B5BF/ yer isimlerini bil yeter gerisini oyunda halledersin sen de vericeksen güncelini ver bari. http://csgobase.bplaced.net/wordpress/wp-content/uploads/2015/03/de_cobblestone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ayar dağıtmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Dun aikonun global hesabi zevkle patlattiktan sonra patinin cavuslari cagirdi gittik. 3. (yoksa 4 muydu lan sayamadim) acede son adami tam bitirirken bizim eleman vurdu ace olmasin deyu. Olm hem ucretsiz lojistik servisi veriyoz, gumruk beyannamesini bile ben aciom DAP term ile tiri bile ben ayarlayip oduyorum kapiniza getiriyom. Bonec gibi isinde uzman ayni yolu 3x hizli giden sofor getiriyorum. Karsiligi bu mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Lectre said: oynama anasını satayım herşeyi sorgulama ahaha cheaterların en çok olduğu map, ayrıca dust pros var sadece dustta belirli lokasyonlarda adam vurup diğer maplerde vuramayan. apple mesela. :< lan ben en son dust2 oynadigimda tayip basbakan dolar 2.2lira falandi benle naaalakasi var ssffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Aiko said: k1nJo said: afedersin ama cobble bok gibi. silver confirmed. sadece dust2 oynayan adam ben cs go oynuyorum demesin. delikanlı adam map seçmez, her map'te oynar. evelallah. sen de bu işin bokunu cikartip en cok community fun map oynuyorsun. salak sacma maplerde shotgun buy falan yaptiriyorsun sdfsd poolda 7 tane map var 5 tanesini iyi bilen adam (cover acilarini, smoke flash noktalarini) iyi cs oyuncusudur. Ayrıca cobble B kötü bir site değil baya da hoş. map ne kadar rotasyona izin veriyorsa o kadar daha guzel ve zevkli oluyor. sky fall tum cs maplerinde en iyi bölge olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 şimdi baktımda skyfall neresiymiş diye, ben orası için sevdim cobbleı ^^ birde gerçekten çok iyi tasarlanmış ilk çıktığında operasyonunuda almama rağmen oynamamıştım hoşuma gitmemişti ama iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Gerçekten bütün mapin en güzel yeri Skyfall, neyini sevmiyorsunuz allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 applev0dka said: Aiko said: k1nJo said: afedersin ama cobble bok gibi. silver confirmed. sadece dust2 oynayan adam ben cs go oynuyorum demesin. delikanlı adam map seçmez, her map'te oynar. evelallah. sen de bu işin bokunu cikartip en cok community fun map oynuyorsun. salak sacma maplerde shotgun buy falan yaptiriyorsun sdfsd olm eskidendi bu. denoyla senle fln girdiğim zaman açıyodum bu mapleri yoksa çekilmiyodunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 deno varsa normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Silphatos said: Dun aikonun global hesabi zevkle patlattiktan sonra patinin cavuslari cagirdi gittik. 3. (yoksa 4 muydu lan sayamadim) acede son adami tam bitirirken bizim eleman vurdu ace olmasin deyu. Olm hem ucretsiz lojistik servisi veriyoz, gumruk beyannamesini bile ben aciom DAP term ile tiri bile ben ayarlayip oduyorum kapiniza getiriyom. Bonec gibi isinde uzman ayni yolu 3x hizli giden sofor getiriyorum. Karsiligi bu mudur ardarda 5 maç kaybettik üstüste 3 map mirage oynadık :( sıkıntı yok 3 kere global oldum tekrar çıkarım rahat. hem supreme'de daha rahatım rütbemin hakkını vermeme gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 vac wave gelmiş. en son karşılaştığım hileci de banlanmış ohhh http://steamcommunity.com/profiles/76561198077908887/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 adam deno ile beni aynı kefeye koydu kafama sikacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 key fiyatı 7.45 tl olmuş hayırlı olsun,geçen sene bu zamanlar 5.65 tl falandı fds saol tayyip ve uşakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 famwille coinleri faln da pahalandi mi hükümeti devirecek kitlesel guce sahip olacağız sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 GONDARCENGIZ said: key fiyatı 7.45 tl olmuş hayırlı olsun,geçen sene bu zamanlar 5.65 tl falandı fds saol tayyip ve uşakları senin nickin ne oldu lan? trade offer atıcam atamıyorum asoudhasd. vardır sende bana yarayacak bir şey tradelemelik :P looking for a downgrade :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 fakir itemi yok olm bende olanları kullanıyom,trade yapmıyom aylardır fds,csgolounge takılcan artık patiden iş çıkmaz sana fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bombayı çözünce neden balonlar çıkıyor, bir olay mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 oyunun 3. yılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 knoxville said: son dakikada cobble qeyfi müjdeyi veren revan thx ben söyledim ona da. 10 tl ateşlesene sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar