sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 FnTic alır Götümden salladım ama tutacak çünkü götüm büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 açılmış valla koydum fnatic e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 k1nJo said: Lectre said: epıl fnatice verdim kardiş söylediklerinden yola çıkarak. bende o yönde gördüm adamlar düşsede ölmüyor mihih :< allam sana geliyorum yarebbim. dige atmıştım ilk knifeı bu kadar gerilmemiştim. o bıçak gider. LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 aha bi f5 çakim dedim çantaya,cobble düşmüş sonunda,flusha imzalı açana direk aimbotlu m4 knight düşüyo fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Salona girişlerini izledimde, knife gidebilir şu saatten sonra umrumda olmaz, envydeki gerizekalıların üzerine bet oynamadığıma çok mutluyum ahahahaa. o neydi lan asduhasdasddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 nv kaçırdımda fnatice ilk defa boo yapmadılar galiba dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 KABIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 !DROP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 oooh cobble, gelsin artık bir kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 mapler fnatic'ten yana sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bıçak ahahahahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 oahahshfdashdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ahaha flushacki çizdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 laaan noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 fnatic'i çiziyorlar gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ulan lounge kabul etse mal varlığımı envyus girecektim pii bu arada bu imzalı stickerlar ileride değerlenir mi? elimde olofm var foil. 38TL şuan zaten 2 hafta tatile gideceğim mesela ondan sonra 45-50TL olur mu? şuan bile ucuzluk olmasına rağmen 77 tane var pazarda mesela sdafas rallen'dı azr'ydi vs. 1.5TL'likte bir ton oldu. takım logoları var bayağı foil bunların hepsi birer tl artsa iyi :( 120TL gömdüm, şuan ki fiyatlarla satsam 150TL geliyor gerçi komisyonları da düşünce de işte bekleyeyim diyorum. salaklık olmaz değil mi? turnuva başında da normal stickerlar açtım işte olofm, scream, shox, pasha vs. tuttum 11TL'den fiyatları 1.5-2TL'ye düşmüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 pick em için değerlendi galiba onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 çok noob bi soru sorucam drop için herhangi bi rank falan gerekiyor mu? ayrıca açıp kendi kendine dönse izlemesek düşer mi yine de =) abi gaza geliyorum izleyeyim diye sıkılıyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 düşer tabi ki, izleyip izlemediğini nerden bilecek oyun assfasd.rank önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 olof alev aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ne comeback yaptı fnatic ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ofofofof fnatic!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 abi elim ayağım titriyor mükemmel maç ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 ben happy'ye güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar