Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonutopia said:

ahahaha şu harika ya, ortasondan arkadaşlarla haftasonu ailelerimizden izin alıp buluştuk, gizlice seyrettik videoyu, sabırsızlıkla bekliyoruz oyunda bunu yapabilmeyi.

1000/10 game of the millenia.
Mesaj tarihi:
5 yil once fallout 4'un cikacagini bilmiyordun sanki ehue

supriz yapayim sana elder scrolls 6'da mutlaka cikacak emin ol, bethesda daha aciklamadi ama ben acikliyorum simdiden heyecanlanabilirsin
Mesaj tarihi:
çıkacağını bilmek başka, oyunu görüp hakkında bilgi edinmek başka. persona 5'in de çıkacağını biliyordum ama videosunu görünce işler değişti. :p
Mesaj tarihi:
doggy benim bilinçaltı dokundurmalarımı karşılıyor sorun yok. (:P)

p5 üzdü ya kafadan 6 ay erteleyince, bir seneyi geçince kopuyor cidden. neyse bir daha ertelemezlerse sövmem. :p
Mesaj tarihi:
pip boy edition!

http://www.aralgame.com/kampanya/fallout-4-collector-pip-boy-edition

sadece 531 TL! (normalde yurt dışı fiyatı 120$) :p x-box versiyonu 590, pc ve ps ye indirim yapmışlar yaşasın :D
Mesaj tarihi:
Stok suremiyorlar, salaklar kalibi atmis ilk basimdan sonra, yeniden bastiricak fabrika bulamadilar filan

Kasmayin birde, 2 sene sonra humble dan 5 dolar olucak oyle alirsiniz (:P)
Mesaj tarihi:
Ya konu plastik enjeksiyon oldumu cokta yalan diil o eger sifir stok calisiyorsan bide, japonlar misal hobi industryde tek run yapiyorlar ki kalip bir sure sonra patliyor plastik hasar verdigi icin, yeni kalip cikartmak yerine eldekileride atip bir daha basim yapmiyorlar, anca cok guclu boyle stok tutma luksu olan ve urunleri dunyada gezen tamiya filan kalip tutuyor, bandai gene o runda kullandigi kaliplari atip orjinalinden senelik uretiyor onun disinda orta olcekli firmalar ancak en cok tutan seylerin kalibini imha etmeyip senelik basiyor filan. Bu tarz seyleri genelde ilk uretim alamazsaniz ebayde karaborsa kovalamak gerekir hep, hickimse sonsuza kadar kalip saklayip uretip uretip surmez piyasaya yani ki japonlardan bahsediyorum hani patates bethesdadan diil :P Kendi tesisleri yok bir kere, rezarvasyon almalari lazim fabrikadan ki kaliptan cok bu yuzden yapamiyorlar, fabrika uretim gunu verdiginde fallout hype coktan bitmis olucak ki release de satamayan CE ler ellerinde kaliyor hep

Bethesda koca sirket nasi yapamaz demeyin, adamlarin asil isi oyun hani plastik enjeksiyon degil
Mesaj tarihi:
special ve perklerdeki değişiklikler iyide vats ıda yeniden bi tasarlamaları lazımdı ya,şu hali press x to winden hallice.first person olduğundan beri seri vats açmak hile yapıyormuşum hissi uyandırıyor,onun için kullanasım gelmiyor.

hani izometrik açı kullanırken adamın eline,bacağına nişan alamıyorduk vats olmadan bi anlamı vardıda first personda ben zaten yapabiliyorum onu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...