Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Iyi bari, touchdown achi actim, 15 kere falan oldum yani ayni bolgede.. Vats tek cikis yolum ama o da yemiyor o gittigim yerde nasil questse artik. Kopek biraz ayagima dolaniyor dar alanlarda falan uyuz etti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 spoiler yazmayıns, beddua yollarıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 nukleer bomba patlamis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 http://i.imgur.com/yyylMuL.jpg var boyle bir kac. bu arada scrapping :) evler arabalar, gozum dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 vaulttan yeni çıktım genel hatlarıyla şimdilik güzel pc çıkınca her şey düzelecek olayı beklendiği üzere öyle olmadı. model ve texture kalitesi fo3'den nv'den çok ileri değil. trailerda model ve texture olarak ne gördüyseniz o var. onun dışında oyun motoruna ekledikler, renk paleti vb. şeylerle önceki oyuna göre grafikleri overall 1 tık daha iyi. bazı konuşmalarda ağızlar falan sapıtıyor, arada sırada cutscenelerde karakter arkasını falan dönüyor asdasdasd. erkek karakterin seslendirmesi güzel, face impressionlar güzel olmuş. customization daha yerinde. karakter build olarak 1 int, 9 luck yaptım. ÇÜNKÜ RİSK BUDUR. her şey max'de oynuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bu arada oynayanlar baksın hele abi olayın scale etmesinin hızı ve karakterin verdiği tepkiler çok anlamsız değil mi? 09:00 dünyanın en mutlu ailesiyiz, gelecek yaşasın 09:01 nükleer kiyamet koptu televizyon yayını 09:03 hayatımızda duymadığımız vault a gidiyoruz, 5 dk önce enlist olduk 09:04 kıyamet koptu 09:05 "this is our new home now" bu nasıl bir kabullenme lan. daha demin hayatında bildiğin düzen tamamen yok oldu, hiç adını sanını duymadığın umursamadığın bir yere girerken tanıdığın herkes öldü. içeri girdin. kapsüle soktular, la beni nereye sokuyorsunuz bile diye bir duraksamadın. kadını bir kenara çekip sırtını sıvazlayıp, infant çocuğunu piş pişleseydin. kıyamet koptu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 metanetli adammis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bingildak said: bu arada oynayanlar baksın hele abi olayın scale etmesinin hızı ve karakterin verdiği tepkiler çok anlamsız değil mi? 09:00 dünyanın en mutlu ailesiyiz, gelecek yaşasın 09:01 nükleer kiyamet koptu televizyon yayını 09:03 hayatımızda duymadığımız vault a gidiyoruz, 5 dk önce enlist olduk 09:04 kıyamet koptu 09:05 "this is our new home now" bu nasıl bir kabullenme lan. daha demin hayatında bildiğin düzen tamamen yok oldu, hiç adını sanını duymadığın umursamadığın bir yere girerken tanıdığın herkes öldü. içeri girdin. kapsüle soktular, la beni nereye sokuyorsunuz bile diye bir duraksamadın. kadını bir kenara çekip sırtını sıvazlayıp, infant çocuğunu piş pişleseydin. kıyamet koptu çünkü. böyle bi duygulu okuyunca oluyor gibi ya, düşsede oynasak ^^ hani böyle ağlamaklı ve tok bir ses tonuyla 09:05i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Laurelin said: zorlugu maxleyip tipis tipis harda geri indirdim :P acimiyor oyun ahahah vpn dustu salak gibi achi gelsin diye offline kasmadigim icin acamiyorum simdi oyunu :( calisan vpn lazim offline oynarken achi geliyor ya, bir iki tane aldim ben hatta. hala lazimsa vpn falan, WTFAST ile de oluyormus, reddit'de yapanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 outdoor ambiyans diğer oyunlara göre çok daha iyi olmuş ya. keşke şu oynadığımız karakterin modelini de bir elden geçirselermiş. fo3, nv ile aynı. kabız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bingildak said: pc çıkınca her şey düzelecek olayı beklendiği üzere öyle olmadı. model ve texture kalitesi fo3'den nv'den çok ileri değil. trailerda model ve texture olarak ne gördüyseniz o var. yapma etme bingildak karakter ve animasyonlari rahat new vegasdan falan 45 kat daha iyi.. saydim :P ne animasyonu ne karakteri ne grafikleri benzer sununla. new vegasdan bu yonleri ile oldukca ilerde. ayrica trailerlada pek alakasi yok acikcasi. cok daha iyi oyunun kendisi. http://i.imgur.com/mfinkA3.jpg http://i.imgur.com/2HWEGxL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 oyundaki diğer karakterlerin model ve texture detayları aynı trailerda görüldüğü gibi. trailer ile şu an ultra pc'de hiçbir fark yok. texturelar yine detaysız fo3'den beri olduğu gibi. daha iyi görünüyor olmasının sebebi ışık+gölge+godrayler+gökyüzü+flora. texture a gidip bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. onun dışında stealth olurken, saldırırken, yürürken, hoplarken oynadığın karakterin animasyonları hala içine çubuk kaçmış gibi. homojen bir modelleme yok. vast ile saldırırken daha organik swingler yapıyor ama o bakımdan daha iyi. overall ambiyanslar çok daha iyi geçmiş oyunlara göre. texture kalitesi arttığı için değil yukarıdaki elementlere motora eklendiği için. modeller fo3'dan 1 tık ileride detay olarak. bu arada http://orcz.com/Fallout_4:_Idiot_Savant :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 duzgun el feneri var mi oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Oyun cogh iyi ya, gercek power armor bu iste. Normal zorlukta oyniyorsaniz oyuna haksizlik ediyorsunuz eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 oyuna basladiktan 2 saat sonra power armor giydiyseniz o oyun olmamis demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Güzel mi la ._. Hypeoğlu gibi cevap vermeyin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sana guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 power armor olayı biraz erken olmuş bence de. olaylar çok hızlı gelişiyor ya zaten sürekli asdasd. oyunun başından beri şu gifi yaşıyorum http://cdn0.sbnation.com/imported_assets/1974521/Boy-That-Escalated-Quickly-Anchorman.gif build konusunda perkler çok hoşuma gitti ya. luck resmen wild card perkleri olmuş. böyle farklı bir şey istiyodum güzel oldu. ss'siz kuru kalmış başlık. protect yourself skyrim teyze beğendiğim iç mekanlardan biri, umuyorum devamı da böyle olacak ereksiyon öldüren fo3 ambiyansları spoil etmesin diye daha açık şeyler paylaşmayım şimdilik ara yüzler çok iyi, özellikle loot un pop up da çıkması oyunun akışını çok hızlandırıyor. keşke vast'deki animasyon bittiğinde 3 sn devam etme saçmalığını da kaldırabilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 şu isimler arasına milyon tane boob, boobie, boobies, fuck, fucker, fuckface çeşitlemesi koyacaklarına keşke insan evladı isimleri koysalarmış. 7 saattir oyun açık daha oynayamadım vefat haberi keyfimi tamamen kaçırıp üstüne misafir gelince. kısmet artık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ruhumu yedi station denen yer :( Combat dandini biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 e ben hala açamıyorum oyunu? account da turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 power armor erken geliyor ama orda bir combat donuyor, survival da akillara zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bende early game melee çilesi çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Kanuni said: Ruhumu yedi station denen yer :( Combat dandini biraz.. oyundan ciktim ben orayi bitirince ne bela yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 fak http://i.hizliresim.com/ZJqDk3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar