Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 250 milyon vermem ya teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Oski said: master race yine baslamis penny leri saymaya konsolda rahatiz basiyoruz standard parayi oynuyoruz boyle daha zevkli. community feelings. bak sen geliyorsun pc konusunda benim kapi arkasi tutacagi oldu olacak ps4 um ile hava aticam diye ugrasiyorsun. ps 4 un en guzel yani controllerinin pc de bluetooth ile cok rahat calismasi. biraz pahaliya mal oldu controller ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ps4 un en guzel yani istanbul'a donusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Fallout 4 + The Elder Scrolls V Skyrim: Legendary Edition 48 euro bundle 43 euro fallout 4 20 euro season pass nuuvem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ne kastın abi 2 kuruş fark ediyor, bas geç bir yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 kesin skyrim vardir zaten hesabinda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 arayan arkadaslar oluyor bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Oski said: master race yine baslamis penny leri saymaya konsolda rahatiz basiyoruz standard parayi oynuyoruz bethesda oyunu konsola alincak bir oyun degil ya, cok mecbur kalmadikca. mod destegi konsollarada gelecek belki ama birincisi ne zaman gelecegi belli degil, ikincisi ne tur kisitlamalar getirilecek o hic belli degil. oyle sonynin her turlu modlamaya musade edecegine ihtimal vermiyorum, belirli kisitlamalar mutlaka olacaktir. sony cok hassas bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 istedigim yorumun gelmesi 26 dk surdu tesekkurler 100 tane modla oynanabilir hale gelecekse oyun oynamayalim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 mod kitini hemen verecekler miymiş? witcher a da konsolda aman modlar fln dediler. ne mod geldi ne bir şey kaç ay oldu. oyunu bitiremeden 10 tane yeni proje geliyor. ne zaman witcher modu için geri döneceksin falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 e o zaman konsola hic alma :) edit : o kit gelecekmis ama hemen degil. herhalde bir major expansion sonrasi verirler 2016 early oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bi' de bilmiyorum tek bende mi böyle oldu. ben nv mod deneyimim hep hüsranla bitti. hep fo serisinde modlarda sorun yaşadım. oyunu bozuyorlar zırt pırt. skyrim gibi olmadı asla benim için ama benim yetersizliğim olmuşta olabilir. ne kadar modlayıp oynayım dediysem oyun deneyimini bok etti buglar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 trailer cok dandikmiş arada kaynamasın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bu arada sony konsolda mod sattirmiyor en azindan mezarci steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 modun azı karar, çoğu zarar. ama sıfır modlu platformda insanı üzecek kritik mod çıkabilir, uzun hayatlı, replay değeri yüksek oyunlar için sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 early 2016 demişlerdi mod kit için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 konsolda bu tarz inventory yonetimi olan oyunlar icin Destiny interface'i zorunlu olmali bence bilmeyen varsa bi baksin bu kadar smooth interface hic bi konsol oyununda gormemistim daha once NV'de hardcore mode mu ne vardi su icmen yimek yemen falan gerekiyodu onun disinda bisey kullanmamistim. o da 2. play de zaten skyrim e anime karakteri skin i yuklemeyi falan mod saymiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 game mode =/= modification apayrı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 https://i.imgur.com/s1TLzeP.jpg FEMC(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 konsolda grafiklere üzülmezsen hiçbir şeye üzülmezsin abi boşver. insanlar hala oyunun konsol için geliştirildiğini anlayamadı. trailerda çamur gibi grafikler diyorum, pc'de çekildiği ne malum diyor işte sam. pc'de çekilmesine gerek yok zaten, ürünü sundukları hali o. böyle lanse ediliyor. adamlar böyle tasarlamış. pc'de bundan çok farklı hale gelecek sanıyorsanız modlar dışında ben ihtimal vermiyorum. çıkınca görücez işte. yoğun çalışan adam için mod'la replay diye olay genelde yalan oluyor seriye aşık değilsen. 1 kere oynayıp bitirene kadar 3 tane yeni oyun çıkıyor zaten oynamak istediğin. onları erteleyip, aynı contenti 1-2 ufak feature ile tekrar oynamaya vakit ayıramıyorsun genelde. witcher'ı ben hala bitiremedim, aylar oldu. sürekli oyun çıkıyor denemek istediğim. release'de modlar olsa iyiydi, tercih sebebi oluştururdu. kullanıcı deneyimi için eksikleri hemen giderirlerdi. atıyorum ara yüzler kötü olursa onları değiştirirlerdi. inv yönetimi kötü olursa onu değiştirirlerdi falan. ama exp ile döndüğünde modla uğraşmazsın zaten. content için oynar diğer oyunlara geçersin. 2016 first q baya iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 hardcore game mode, modification ile geliyor. oyuna yeni game mode eklemek icin oyunu modify ediyorsun. nasil ayni sey degil veya ne farki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 çok pahalı abi. keşke sizler gibi zengin olabilseydim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 42 dolara alıyorum instant gamingden daha ucuzu yok heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 6 dolar ver gmg'den al derim şahsen. en azından kafan rahat olur. 10 tl için değmez riske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Ouv hardcore mod ile mod yapımının bir tutulduğu mevzuya hiç dokunmuyorum lol. 5 aya falan şanslıysak enbler çıkar fallouta. O zaman grafik derdi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar