Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Oski said:

master race yine baslamis penny leri saymaya

konsolda rahatiz basiyoruz standard parayi oynuyoruz

boyle daha zevkli. community feelings.

bak sen geliyorsun pc konusunda benim kapi arkasi tutacagi oldu olacak ps4 um ile hava aticam diye ugrasiyorsun. ps 4 un en guzel yani controllerinin pc de bluetooth ile cok rahat calismasi. biraz pahaliya mal oldu controller ama olsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

master race yine baslamis penny leri saymaya

konsolda rahatiz basiyoruz standard parayi oynuyoruz

bethesda oyunu konsola alincak bir oyun degil ya, cok mecbur kalmadikca. mod destegi konsollarada gelecek belki ama birincisi ne zaman gelecegi belli degil, ikincisi ne tur kisitlamalar getirilecek o hic belli degil. oyle sonynin her turlu modlamaya musade edecegine ihtimal vermiyorum, belirli kisitlamalar mutlaka olacaktir. sony cok hassas bu konularda.
Sosyal ağlarda paylaş

bi' de bilmiyorum tek bende mi böyle oldu. ben nv mod deneyimim hep hüsranla bitti. hep fo serisinde modlarda sorun yaşadım. oyunu bozuyorlar zırt pırt. skyrim gibi olmadı asla benim için ama benim yetersizliğim olmuşta olabilir. ne kadar modlayıp oynayım dediysem oyun deneyimini bok etti buglar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

konsolda bu tarz inventory yonetimi olan oyunlar icin Destiny interface'i zorunlu olmali bence

bilmeyen varsa bi baksin bu kadar smooth interface hic bi konsol oyununda gormemistim daha once

NV'de hardcore mode mu ne vardi su icmen yimek yemen falan gerekiyodu onun disinda bisey kullanmamistim. o da 2. play de zaten

skyrim e anime karakteri skin i yuklemeyi falan mod saymiyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

konsolda grafiklere üzülmezsen hiçbir şeye üzülmezsin abi boşver. insanlar hala oyunun konsol için geliştirildiğini anlayamadı. trailerda çamur gibi grafikler diyorum, pc'de çekildiği ne malum diyor işte sam. pc'de çekilmesine gerek yok zaten, ürünü sundukları hali o. böyle lanse ediliyor. adamlar böyle tasarlamış. pc'de bundan çok farklı hale gelecek sanıyorsanız modlar dışında ben ihtimal vermiyorum. çıkınca görücez işte.

yoğun çalışan adam için mod'la replay diye olay genelde yalan oluyor seriye aşık değilsen. 1 kere oynayıp bitirene kadar 3 tane yeni oyun çıkıyor zaten oynamak istediğin. onları erteleyip, aynı contenti 1-2 ufak feature ile tekrar oynamaya vakit ayıramıyorsun genelde. witcher'ı ben hala bitiremedim, aylar oldu. sürekli oyun çıkıyor denemek istediğim.

release'de modlar olsa iyiydi, tercih sebebi oluştururdu. kullanıcı deneyimi için eksikleri hemen giderirlerdi. atıyorum ara yüzler kötü olursa onları değiştirirlerdi. inv yönetimi kötü olursa onu değiştirirlerdi falan. ama exp ile döndüğünde modla uğraşmazsın zaten. content için oynar diğer oyunlara geçersin.

2016 first q baya iyi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...