ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ha ilerde oğlana herhalükarda fülüt alamayacaksın, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 suBzer0 said: Belki de cok kotu bir hayati olacak ama onun da boyle bir hayat yasamasi gerekli. şunu yazan adamın başkalarına aptal, salak fln demesi yasak olmalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 arkadaşlar nette 10. haftaya kadar aldırmak yasal, ancak 10. haftadan sonra yasal değil yazıyor, yani şuan aldırsak aldırabiliyoruz gayet sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Suark said: Bu arada yasal olarak kürtaj yasak sanırım, yani hak iddia etmeyi bırak kürtaj yaptırmak istediğin için suçlanabilirsin bile.Zor Özel hastanelerde kliniklerde falan yapılabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 @Xtreme_Chill geçmiş olsun valla başka diyecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 aldır boşan rus bul evlen profitt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 kardeş bazı doktorlar hastaneler (devlet için diyorum) yapmamaya gayret ediyor kürtajı, siyasi baskı sebebiyle. Ama yapan yerler vardır, sen bir sor araştır o devlet hastanesine filan gidersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 10 haftaya kadar yasal devlette yaptıramıyosun düşük vb. olmadığı sürece.. medical park tarzı dinci hastanelerde yapmıyorlar.. yapan bi yer bulman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 senin evlilik olunca işler düzelir mantığıyla o da çocuk olursa işler düzelir mantığıyla bilerek hamile kalmış olabilir. böyleyse dünyanın en iğrenç insanı. korunmaya rağmen çocuk olabiliyor, öyle bir şey olduysa hamile kadını terk ediyor olacaksın, o zaman da sen dünyanın en iğrenç insanısın. evlilik ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 olay o zaten, ama hiç bir haltın düzeleceği yok. böyle bir konuşma içerisine boşanma lafı dahil oluyorsa ne anlamı var çocuğu dünyaya getirmenin. hangi mantıkla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Xtreme_Chill said: arkadaşlar nette 10. haftaya kadar aldırmak yasal, ancak 10. haftadan sonra yasal değil yazıyor, yani şuan aldırsak aldırabiliyoruz gayet sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum abi almıyolar ya, anca özel bi doktoru kandırcan başka türlü almıyolar. kağıt üzerinde 10 hafta yazdığına bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 kürtajı özel doktorlar yapamıyor mu? devlet hastanesi ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 o kadar net hatlarla gördüm ki adamın yaşadıklarını siz burada ne kadar yazarsanız yazın boş yani, insanın yaşaması lazım tahayyül etmekle olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 yaşamayalım lan ağzını hayrı aç. sen gencecik adamsın ne ara evlendin de boşandın zaten baya şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Xtreme_Chill, bak şimdi senin önünde 4 temel seçenek var, yapabileceğin en iyi şey, aile büyüklerine bu konuyu açmadan önce bunları detaylıca düşünüp, birine karar verip o yolda yol alman; * çocuk doğar, evliliğe devam edersin - işin ekonomik tarafının sorunlu olduğundan bahsettin zaten, ayrıca mutsuz bir evlilik olduğunu anlattın biraz, bu gibi handikapları var * çocuk aldırılır, evliliğe devam edersiniz - bi kaç kere söyledin zaten bunu istediğini ve eşinin buna sıcak bakmadığını. şimdi nasıl böyle düşünür, neden bu kadar mantıklı birşeye yanaşmaz diye düşünmek yerine bence onu buna nasıl ikna ederim veya kime ikna ettiririm diye kafa yor. Eğer varsa işin manevi boyutlarını da ayrıca gözden geçir. * çocuk doğar, boşanırsınız - bi kaç kere söylendi burada, çocuga sürekli "baban seni hiç istemedi" denilecek, şu anda belki çocuk fikri sana pek bir anlam ifade etmiyor ama çocuk doğdugunda eğer duygusal birşeyler hissetmeye başlarsan, çocuga bu denilenler senin için gayet yıpratıcı olur. * çocuk aldırılır, boşanırnırsınız - yine sonuçta ne olur diye düşünmen gereken, eğer varsa işin manevi tarafı konusunda şimdiden kafa patlatman gereken durum. burada kimse sana söyle yap diyemez sonuçta, kararı verecek olan sensin, sadece bu konuda sinir ve kızgınlıkla karar verme. Kendine yakın hissettiğin bir kaç arkadaşına da konuyu aç, 3. bir gözün fikirlerini de dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ya bu başlık daha önce yokmuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 of ya yanlıs ınsan omur torpusu cıdden. Bilemiyosunda, resmen piyango. Çocukluk arkadasım bosandı boyle 3-4 ay sonra. Eski karısı gone girl e baglamıstı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 vardıda o kıza araba falanda almıştı, daha farklı durumlar vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 abi çocuk alınıp boşandıktan sonra adam 3-5 aya kendini çok iyi toparlıcak. Hatta bir süre sonra yeni sevgilisi olursa ve severse, kerizmişim ben resmen sırtımda yük varmış dicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Llama said: ya bu başlık daha önce yokmuydu Abi evet deja vu mu oldu dedim. Kesin ayara kalkismistim cunku cok net hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ne leş bi kocaymışsın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Esh said: Llama said: ya bu başlık daha önce yokmuydu Abi evet deja vu mu oldu dedim. Kesin ayara kalkismistim cunku cok net hatirliyorum bumuydu o başkada var mı? http://forum.paticik.com/read.php?20,7279955,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 aynen öyle fistan götü başı dağıttım iyice. ne oldu başıma neler geldi son 4 yıl içerisinde neler yaşadım hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ya şu rıdwanın yazdığı yorumu okuyunca bir irkildim hatta adamı aramıştım la sen ne ara boşandın diye sormuştum adama.. şimdi aynı yorum burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 elesso said: bumuydu o başkada var mı? http://forum.paticik.com/read.php?20,7279955,page=1 yok bu değil abi yakın zamanda aynı konu açılmıştı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar