Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 1.Hafta: Mersin İdmanyurdu - Beşiktaş | 16 Ağustos Pazar - 22.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

ilk yarı q7 oynarken takım çok düzensiz ve ne yaptığını bilmez haldeydi. Geçen senelerden kalma bir oyun alışkanlığı var sonuçta, olcay solda, gökhan sağda, santrafor arkası bir 10 numara düzeni gibi, ne zaman necip girdi düzen geldi takıma.

q7 oynayınca gökhan zaman zaman sol kanada geçmek durumunda kaldı ve çok kötü performans sergiledi. Sonuçta gökhan çizgiye inen bir kanat oyuncusundan ziyada ters ayak ile içeri dripling edip uzak köşeye şut çeken yada orta açan biri, solda oynarken bunları yapamıyor ve bocalıyor.

q7 oynayacaksa gökhan sağ q7 solda oynamalı ama olcayın dünkü performansından sonsa ben q7 yi yedek soyundururdum haftaya.
Sosyal ağlarda paylaş

eski performanslarını biliyoruz. oralarda sıkıntı olmaz. o üçlüden bozuk çalanı, mesela dün ilk yarı gökhandı bu, klübeye alıyorsun, problem solved. kerim girecek nasıl performans gösterecek falan kalmadı yani. buraya yazdım mı bilmiyorum olcayın quaresmayı yedek bırakacağını düşünüyordum. ve bu performans meselesinin yanı sıra taksiksel olarak da. quaresma da gökhanı yedek bırakabilir, işte o sadece performans meselesi.

dün kusursuz oynadı olcay. ortaya geçtiğinde bile ki çok çok ters ona orası. bir başka fantazi de göbekte quaresma. ama o beceremediğinden değil de, orada oğuzhan ile birlikte eh yani... yine laf ortasaha lazıma geliyor. tolgay gibi bir mucizeyi bulmuşsun düştüğümüz durumlara bak. şansımızı silkeyim abi.

sadece ortasaha değil stoperlerde de sıkıntı var. ağır olmaları dışında. en son ne zaman formda ersan gördünüz bir düşünün. rhodolfo'ya kaldık tamamen. onun da dün bir ofsayta düşürme çabası vardı inanarak mı yaptı bilmiyorum. ben inanamadım izlerken. bu takım nasıl sivoku istemedi hayret ediyorum ya. sivokun sakat olmayıp da kötü olduğu bir dönem yazın abi. yok.
Sosyal ağlarda paylaş

O golde mersinin atağı çok iyiydi, yapılacak en doğru hanleydi ofside tuzağı.

Şu an kanatlar bence Töre-Olcay. Ortada Sosa oynar, Veli/Tolgay iyileştiğinde Ozzy Sosa 2 alternatifli forvet arkası olur. Q17 kanatların yedeği olur. Hızlı pas yapıyoruz q17 ancak hız kesiyor ayağında topu geveleyerek.

Bu arada defansif olarak berbat durumdayız. Çok hızlı bi stoper lazım bu kadar önde oynayacaksak. Sivok'u çok severim de bu kadar önde oynayan savunmaya o da uymaz.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

q7 nin dezavantajları yazarken yerine gökhan koyuyorsunuz sanki farklıymış gibi, q7 ne kadar baltalaycaksa hızlı oyunu, gökhan da aynı şekilde baltalacaycak, tek avantajı diğer oyuncuları tanıyor olması

işte burada kilit nokta, her takıma q7-töre gibi BİR adam lazım ama iki tanesinden sahada aynı anda olunca ölüm tuzağı oluyor.

Q7 direkt yönetimin ağlayan taraftara emzik vermesi, çok maliyetli olmadığından ve güzel bir geçen sezon geçirdiğinden büyük ses çıkartan da olmadı ama kesinlikle töre varken onun da sahada olmasına gerek yok, lüzum yok. Ya da tam tersi işte, birbirlerinin rotasyonu olmaları gerekiyor. Töre bile q7 çıktıktan sonra 3 kat daha iyi oynamaya başladı. o varken sahanın net en kötüsüydü.

Rhodolfo'nun kesiciliği, süpürücülüğü diyelim üst düzey ve en gerideki güvenlik olarak düşünülüyor tahminen ama işte yanındaki hızlı stoperi bulamadıktan sonra eldekilerle gireceğimiz her rotasyon, defans-forvet hattı arasındaki bağlantıyı uzaklaştıracak. O da bizim eninde sonunda patlamamıza yol açacak.

Eğer stoper alınmayacaksa da bu takımda Rhodolfo'nun yanına en uygun isim Milosevic'ten başkası değil. Orta saha güvenliğini arka plana itip iki tane kaliteli süpürücü ile arkada hücum kesip, hızlı hücumla atağa çıkmayı vs. beklemek bir süre idare etmek adına daha mantıklı gözüküyor.

Çok eksiği var BJK'nin bakmayın iyi hücum yaptığımıza, dün ekstrem bir Oğuzhan performansı olmasaydı işimiz yine aşırı derecede zordu. Orta sahaya da mutlak bir Tolgay stili box to box yine lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...