Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tübitak mı boğaziçi mi


maroon5

Öne çıkan mesajlar

selam beyler, bi sorum var cevaplarsanız sevinirim.

bilkent elektrik elektonik mühendisliğinden mezun oldum yaz okuluyla 5-6 gün önce. iş ve master konusunda sıkıntıdayım. geç mezun olduğum için iş başvurularına çok geç başladım ne yazıkki ama yine de geri dönüşler oldu. tübitak sage den iş teklifi aldım. accenture ise master yapmazsan iş teklif edicez dediler istanbul ofisilerinde ama az maaş verdikleri için kabul etmedim. diğer başvurulardan henüz bi geri dönüş gelmedi. şu an elimde boğaziçi elektrik elektronik master kabulü ve ankarada tübitak sage de araştırmacı pozisyonuna iş tekflifi var. her ikisi de aynı anda olmayacağı için birini seçmem lazım. tübitak 3500 net maaş veriyor. boğaziçi ise manzara boğaz vs biliyosunuz işte artılarını. eksisi ise maaş yok. cepten yiyicem. boğaziçinde master yaparken iş arayabilrim ama bulabilir miyim kesin değil. birçok şirket mastera pek sıcak bakmıyor ne yazıkki. sorum özetle para mı eğitim mi? siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni mezunlarda ki kronik problem sende de mevcut, ne is yapmak istediginden ziyade ne kazandigina bakiyorsun.

Ilk girecegin is yeri nerdeyse okudugun universite kadar onemli olacak hayatinda, paradan ziyade ne ogrenebilecegini dusunup ona gore karar vermelisin.

Tubitak da cok mutlu olan tanidiklarim da var mutsuz olanda. Ise yeni baslayan birine tavsiye etmem ama emekli olmaya 9-5 memuriyet gibi gidip gelmek icin ideal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gladmir said:

Yeni mezunlarda ki kronik problem sende de mevcut, ne is yapmak istediginden ziyade ne kazandigina bakiyorsun.


this is turkey :)
tabii ki de ne kazandığına bakıcaksın.

bence accenture'a gir. kariyer path'leri temiz adamların. BA olduktan sonra güzel para kazanmaya başlarsın.
tübitak'ta o 3500 pek artmaz ilerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

önceliği üniversiteye versen daha iyi.


zaten nereye elini atsan kabul edilmişin. istanbulda bi yandan üniversitede takılırken bi yandanda keyif alacağın ve iyi kazanacağın pek çok iş bulursun.

tübitak etiket ve para olarak hoş görünsede tam en verimli çağlarında köreltir bence seni. bi projeye koyacaklar yatacaksın bütün gün asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...