maroon5 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 selam beyler, bi sorum var cevaplarsanız sevinirim. bilkent elektrik elektonik mühendisliğinden mezun oldum yaz okuluyla 5-6 gün önce. iş ve master konusunda sıkıntıdayım. geç mezun olduğum için iş başvurularına çok geç başladım ne yazıkki ama yine de geri dönüşler oldu. tübitak sage den iş teklifi aldım. accenture ise master yapmazsan iş teklif edicez dediler istanbul ofisilerinde ama az maaş verdikleri için kabul etmedim. diğer başvurulardan henüz bi geri dönüş gelmedi. şu an elimde boğaziçi elektrik elektronik master kabulü ve ankarada tübitak sage de araştırmacı pozisyonuna iş tekflifi var. her ikisi de aynı anda olmayacağı için birini seçmem lazım. tübitak 3500 net maaş veriyor. boğaziçi ise manzara boğaz vs biliyosunuz işte artılarını. eksisi ise maaş yok. cepten yiyicem. boğaziçinde master yaparken iş arayabilrim ama bulabilir miyim kesin değil. birçok şirket mastera pek sıcak bakmıyor ne yazıkki. sorum özetle para mı eğitim mi? siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 go go tubitak çalış paranı biriktir zeki çocuksun belli ki biraz deneyim olur, araştırmalarda , projelerde çalışırsın sonra illa yüksek lisans vs yapmak istiyorsan da yurt dışında allahını yaparsın burslu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Allahin adiyla yildirim cagirip elektrik ureterek 3500 lira almak gayet mantikli duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 net tübitak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Boğaziçinde master yap yurtdışına git, ne düşünüyorsun TR'de 3 kuruş kazanıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Tübitak'a gitme. Öldürürler intaar süsü falan verirler. Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ne öldürmesi ya en fazla zorla camiye götürüp namz falan kıldırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Aselsan'la karistirdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 tübitaka girceksen namaza başla şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 abim Tübitak'ta çalışıyor, şartlar çok iyi, ikramiyeler filan.hiç düşünme derim, merkez bina ise yeri de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Merkez bina dedigin, camlica merkez camii zaten Yeri guzel evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ben hayatımda tübitak kadar önemli pozisyonda olmasına rağmen gevşek bi kurum görmedim. yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında. adamın elinin altında 6 yıldır mihengir var bana diyoki bu ne iş yapar? gavat aç da oku kitapçığını ne iş yapar!? o gün bugündür fitim tübitaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 fitim derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 fitilim demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Yeni mezunlarda ki kronik problem sende de mevcut, ne is yapmak istediginden ziyade ne kazandigina bakiyorsun. Ilk girecegin is yeri nerdeyse okudugun universite kadar onemli olacak hayatinda, paradan ziyade ne ogrenebilecegini dusunup ona gore karar vermelisin. Tubitak da cok mutlu olan tanidiklarim da var mutsuz olanda. Ise yeni baslayan birine tavsiye etmem ama emekli olmaya 9-5 memuriyet gibi gidip gelmek icin ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 2 maaş al kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Maddi acidan bi sikintin yoksa git master'ini yap, sonra yapabiliyosan yurt disina acil derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Tubitak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Parayi onemsemiyorsan ve/veya İstanbul olsun diyosan Accenture. Gelecek için iyi tercih yapmış olursun. Yoksa tubitak. Daha rahat olur para kazanman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Gladmir said: Yeni mezunlarda ki kronik problem sende de mevcut, ne is yapmak istediginden ziyade ne kazandigina bakiyorsun. this is turkey :) tabii ki de ne kazandığına bakıcaksın. bence accenture'a gir. kariyer path'leri temiz adamların. BA olduktan sonra güzel para kazanmaya başlarsın. tübitak'ta o 3500 pek artmaz ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Boğaziçi, akademik ilerlerken iş de bulursun. Yüksek lisan seçenekleri de oldukça fazla esasen gerçekte ne iş yapmak istediğine bağlı olarak sonraki aşamasını yurtdışında yaparsın. Parayı zaten kazanırsın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Bence de Boğaziçi'nde ilerlemek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Hangi yükseğe seçildin? Ne bileyim 3-5 sene çalışıp mba ya da yüksek ya da her ne spesyalistleşme programıysa yapmak bana daha mantıklı geliyo. Hem hakikaten neyde yzmanlaşmak istediğini çalışırken görmek daha sağlıklı olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 direk boğaziçi. bilkentten çıkıp tr'de mutlu olabileceğin tek yer. iş/okul fark etmez. diğer mutlu olabileceğin bir yer daha var. kendi açacağın bir eczane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 önceliği üniversiteye versen daha iyi. zaten nereye elini atsan kabul edilmişin. istanbulda bi yandan üniversitede takılırken bi yandanda keyif alacağın ve iyi kazanacağın pek çok iş bulursun. tübitak etiket ve para olarak hoş görünsede tam en verimli çağlarında köreltir bence seni. bi projeye koyacaklar yatacaksın bütün gün asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar