arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 hasarli planetary capital'a sahip gezegeni terraform ettikten sonra baska bir plot'a koloni kurdum. simdi hem planetary capital hem de planetary administration var. bug herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 çok büyüdüm çok güçlendim. artık 5den fazla gezegene sahip olmak benim için sıkıntı yaratıyordu ama yepisyeni bir gezegen ele geçirmiştim. Gezegene bir vali atadım. Dedim ki burası senin. Derebeyliğini kur. Adam kurdu. Mis gibi geçiniyoruz. Sonra dedim ki artık özgürsün. Bana bağlı yaşamak zorunda değilsin. Gittim kuzeyde bir tane daha derebeylik kurdum. Ona da özgürlüğünü verdim. Federasyon kurduk. 3 kişi, evreni dize getirdik. Pat, adamlardan biri federasyonu terk etti. Hop diğeri de. Bi baktım bana düşmanlar. Sahip olduğum sistemleri istiyorlar. Çıktım oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Sen çıkacağına adamları oyundan çıkarsaydın =/ Ben en çok vassallarımı imparatorluğa entegre etmeyi ve daha sonra ırkımı her gezegene adapte olacak şekilde düzenleyip diğer bütün ırkları galaksiden silmeyi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 xenolari ekmekle karistirip yemek yapiyorum. soylent green. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Roma imparatorluğunu yeniden yaşatayım dedim. ufacık bir şekilde başladım herkesi kendime düşman ettim. federasyonlarla savaşıyor kendimden 5kat büyüklükteki floları kurnazlıkla alt edip sektörlerime sektör katıyordum. Haliyle ele geçirdiğim sistemler kutsal roman vatandaşlarıma uymuyordu yardımcı olarka droidler tuttum. Sonra bunları geliştirdim ne kadar güzel artık elim balda o dandik madenleri ben kazmak zorunda değildim. Sonra birgün Droidleri AI yükledim daha da hamarat olmuşlardı. Geriye kalan hikayeyi biliyorsunuz zaten şu an 500k lık filolarla 4yandan girdiler galaksiye. İmkanı yok savaşmanın gg. Tldr: Synthetic Dawn ek paketini almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 NolaxThensbane said: kendimden 5kat büyüklükteki floları kurnazlıkla alt edip oyunda böyle bir imkan yoktu en son bıraktığımda ya. yorumlara bakınca bi tarafı bozup başka tarafı yapıyolar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 20k filo ile 80k fallen empire filosunu tokatlama imkani vardi bir ara. Zibilyon corvette kasip, adamlarin filosunun tam ortasina denk getirmen lazim. Corvetteler icin filonun yarisini kinetic, yarisini plasma refitleyip bayagi iyi sonuclar alma imkanin var, bir miktar destroyer ve cruiser la desteklersen. (Holosko + bir miktar destroyer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 habibat'i niye boyle yapmislar :( eski savaslarda milletin geri cekilirken evini tarlasini yakmasi gibi bunda da geri cekilirken butun sistemlerine habitat yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Outpost kurmadan colony atamıyoruz değilmi. Birde bu claim system olayı nedir tam olarak. Adamın sınırları içerisinde olan, koloni si de olan sisteme. Claim system yapabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Önce outpost kuracaksın ki orası senin sınırlarının içinde olsun, sonra koloni. Claim sistemi de "bak bu sistem aslında benim" diye bütün evrene haykırıyorsun, sonra adama savaş açıyorsun. Savaş açma sebebi olarak "burası benim demiştim, sözümde duracam. Benim olacak" diyorsun. Savaş bitiyor. Adam sana "bohunu yiim al ne olursun bro" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 :) Eyvallah. Peki genişlerken sıradaki her sisteme outpost atmalımıyız, sonuçta enerji yiyiyor. Sınırlarım kopuk kopuk olursa bi dezavantajı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Var, outpostu sınırın uzağına attığında daha fazla influence harcaman gerekiyor. Ben her sisteme outpost atıyorum ama özellikle başlarda hangi yöne doğru genişleyeceğini iyi seçmek lazım. Bir de bundan sonraki patch ile her outpost bir enerji upkeep gerektirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Valla benim her yerde outpostum var. Sınır bütünlüğüne de önem gösteririm. Sana da tavsiyem adım adım kur postlarını. Boşta kalan sistemlerde sıklıkla korsanlar var oluyor ve canını sıkabiliyorlar. Bilerekten farm amaçlı bi yeri bırakabilirsin. Mesela kendi sınırların içerisinde bir adet sisteme outpost kurma. Ordan aralıklarla korsan çıkar ve sonra onu farmlarsın. Oyunun başlarında sıkıntı yaşasanda, zaman ilerledikçe topladığın malzemeler +100lerin üzerine çıkıyor. O yüzden dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 steam beta'dan 202 patchini oynuyabiliyonuz yine çok değişmiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Yeni oyun açtım diye adamlar betaya peç eklemişler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Bende beta da yeni oyuna basladim, patch notes un uzunlugundan usenip yarisini okumadim. Oynadikca kesfediyorum, oyun daha dinamik hale gelmis hissi uyandirdi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Değişen neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 son 2 haftada 3 tane patch cıktı hepsi büyük , en son ne zaman oynadın ? outpostlar enerji istiyo artık fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 hayda ölümüne açılamıyacaz artık desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Dün akşam oynadım 3. oyunumdan devam ediyorum onu da şubat sonu açmıştım. İlk iki oyunda tost olunca 3.ciyi açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Power Plant mi, Energy Grid mi yapmalıyım. PP +10 kadar energy veriyor upgrade lerle, ama EG en fazla 4 e kadar upgrade oluyor ve %20 energy credit bonusu veriyor. Birde bu energy credit olayı tam olarak nedir, gezegendeki diğer energy upkeep lerinimi kısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 adı üstünde energy credit bildiğimiz para. enerji üretimi yüksek olan yerlerdeki kaynaksız slotlara kuruyorum gridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 massosoit said: Power Plant mi, Energy Grid mi yapmalıyım. PP +10 kadar energy veriyor upgrade lerle, ama EG en fazla 4 e kadar upgrade oluyor ve %20 energy credit bonusu veriyor. Birde bu energy credit olayı tam olarak nedir, gezegendeki diğer energy upkeep lerinimi kısıyor. Grid gibi yüzdeli bonus binalar gezegen başına 1 tane yapılabiliyo zaten o yüzden çok düşünme, önce bikaçtae plant yapman lazımki o yüzde bınusı bi işe yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Bugün tekrar oynarken aynen Civ 5 gibi "azcık daha oynim" hissi aldım. O bakımdan güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 +20% o gezegenin toplami uzerinden veriyor. gezegen sayfasinda energy'e gotur imleci, cikiyor ne kadar bonustan aldigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar