Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izin durumu mail ile bilgilendirme

Rerore

Öne çıkan mesajlar

1-2 kere haber vermeden denersin

iş güç aksaklığı olacak olursa adam haklı çıkmış olur, aksaklık olmaz da niye haber vermedin derse aklıma bile gelmedi dersin, tekrarında gene dersin, "seni takmıyorum istediğin şey de gereksiz" mesajını vermek orda amaç.

işinin düştüğü, üstün, tecrübelin, yol açıcın falansa tabi işin rengi değişir
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

saatlik izinler ya
yıllık izin vs. değil

mesai saatlerine bağlı bir işte çalışmıyorsan telefondan maillerini takip edersin zaten. eğer aksiyon alman gereken biri varsa ve sen alamıyorsan ya başkasına yönlendirirsin ya da bilgilendirme geçersin şu vakit konuyla ilgili dönüş yapacağım diye.

eğer mesai saatleriyle kısıtlıysa da izinliyim bilae der geçersin.
Sosyal ağlarda paylaş

iş ilişkisinde olduğum biri olduğu için hee çok mantıklı bir fikirmiş hiç aklıma gelmemişti diyip geçiyorum

konuyu daha çok bir tek bana mı garip geldi diye açıyorum çünkü normal olan
amirden izin alıp, çıktığını gören kişilere de sözlü olarak ben çıkıyorum demek değil mi
Sosyal ağlarda paylaş

Is acisindan birinin gitmesi kritikse o birimin IM kullanmasi lzm. Sorumluluk sahibi fakat profesyonellikten uzak kimseler whatsapp grubundan "ben kctim grsrz" diye msj atiyor. Yoksa skype for business, group mail vs birsuru yol var.
Kilif arayan adamin lafi biraz tek tek mail mi atayim 12 kisiye diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

normal olan amirden izin alıp, çıktığını gören kişilere de sözlü olarak ben çıkıyorum demek değil mi

Bağlı olduğun kişiye sorarsın, o kendi insiyatifinde tamam diyorsa çıkarsın, diyemezse git x'e sor der zaten. Bu şekilde silsile yöntemini uygulamak daha faydalı. Atıyorum sen müdür yardımcın ve müdürün yerine onlara hiç sormadan gidip doğrudan direktörden izin aldıysan, onu ayrıca müdür yardımcına ve müdürüne söylemen lazım elbet.

Buna göre gerekli onayı aldıktan sonra millete "ben çıkıyorum" demek de senin insiyatifine ve kibarlığına kalıyor. Özellikle o an iş yaptığın biri varsa, ya da senin yapacağın işi günün geri kalanında ona çakacaksan falan da bunun bilgisini vermen lazım tabii. Yok dümdüz sana denk elemansa zaten neresi mobbing, neresini stres yapıyorsun bilmiyorum. Kafana göre takılırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

İş dışında bir şey yapmak için ofise gitmiyorsan, ofise gitmek yerine sokağa çıktığında başına bir şey gelirse, iş için bana bunu yaptırıyolardı kafama saksı düştü diye dava açarsan işyerini uğraştırıyorsun. O yüzden diyorlar ki işe gelmeyeceğiniz zaman yazılı bir şekilde bunu birine belirtin ki içinizden biri götlük yaparsa mahkemeye çıkılması durumunda başına gelen olay iş dışı bir aktivite yaparken oldu diyebilelim.

Mobbingin anlamını öğrenin hakikaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışana yapmak istemediği ya da yapmamayı tercih ettiği bir şeyi yaptırmak direk mobbing kimisine göre. Kızlarda daha yaygın bu.

İş yeri ulan orası, babanın evinde bile her istediğini yapamıyorsun. Adam para veriyor sana iş çerçevesinde emirlerini yerine getir diye. Mobbing olması için bildiğin seçici kölelik uyguluyor olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

İş dışında bir şey yapmak için ofise gitmiyorsan, ofise gitmek yerine sokağa çıktığında başına bir şey gelirse, iş için bana bunu yaptırıyolardı kafama saksı düştü diye dava açarsan işyerini uğraştırıyorsun. O yüzden diyorlar ki işe gelmeyeceğiniz zaman yazılı bir şekilde bunu birine belirtin ki içinizden biri götlük yaparsa mahkemeye çıkılması durumunda başına gelen olay iş dışı bir aktivite yaparken oldu diyebilelim.

Mobbingin anlamını öğrenin hakikaten.

ee adam izin almadan çıktı diyemiyor mu işveren
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...