Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ofiste olmadığın zaman mail at diyen işkolik bir ark. var bana mobing gibi geldi normal insanlar müdürden izin alıp, aynı odadaki çalışana haber verip çıkmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Resmi sorumluluk olarak öyle bir sorumluluğun yok. Ama programlama açısından yapılamayacak bir şey değil. Daha rahat ve efektif çalışmak için gerekiyorsa at nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 uygulanabilir değil 2 saat erken çıktın diye mail mi atacam 10 kişiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 auto reply yok mu zaten izindeyken anlamadım? şu şu tarihlerde ofis dışındayım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 saatlik izinler ya yıllık izin vs. değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 1-2 kere haber vermeden denersin iş güç aksaklığı olacak olursa adam haklı çıkmış olur, aksaklık olmaz da niye haber vermedin derse aklıma bile gelmedi dersin, tekrarında gene dersin, "seni takmıyorum istediğin şey de gereksiz" mesajını vermek orda amaç. işinin düştüğü, üstün, tecrübelin, yol açıcın falansa tabi işin rengi değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Rerore said: saatlik izinler ya yıllık izin vs. değil mesai saatlerine bağlı bir işte çalışmıyorsan telefondan maillerini takip edersin zaten. eğer aksiyon alman gereken biri varsa ve sen alamıyorsan ya başkasına yönlendirirsin ya da bilgilendirme geçersin şu vakit konuyla ilgili dönüş yapacağım diye. eğer mesai saatleriyle kısıtlıysa da izinliyim bilae der geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Rerore said: ofiste olmadığın zaman mail at diyen işkolik bir ark. var bana mobing gibi geldi Bu mu mobbing? Çalışanın işine gelmeyen her şeye mobbing diyip geçmesi yüzünden, İş Hukuku davaları arasında en az ciddiye alınan ve en az kazanılabilen davalar mobbing davaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 oto boka mobbing, bizim millete de tam böyle bişi lazımdı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 adam üstün değil ise niye haber veriyorsun adama iş paslamıyorsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bu adam üstün mü ki, değilse sanane lan neden demiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 iş ilişkisinde olduğum biri olduğu için hee çok mantıklı bir fikirmiş hiç aklıma gelmemişti diyip geçiyorum konuyu daha çok bir tek bana mı garip geldi diye açıyorum çünkü normal olan amirden izin alıp, çıktığını gören kişilere de sözlü olarak ben çıkıyorum demek değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Is acisindan birinin gitmesi kritikse o birimin IM kullanmasi lzm. Sorumluluk sahibi fakat profesyonellikten uzak kimseler whatsapp grubundan "ben kctim grsrz" diye msj atiyor. Yoksa skype for business, group mail vs birsuru yol var. Kilif arayan adamin lafi biraz tek tek mail mi atayim 12 kisiye diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Seni bulamazsa amirine sorar, o da gerekli cevabi verir. Ortak işiniz varken gidiyosan haber vermen gerekir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Rerore said: normal olan amirden izin alıp, çıktığını gören kişilere de sözlü olarak ben çıkıyorum demek değil mi Bağlı olduğun kişiye sorarsın, o kendi insiyatifinde tamam diyorsa çıkarsın, diyemezse git x'e sor der zaten. Bu şekilde silsile yöntemini uygulamak daha faydalı. Atıyorum sen müdür yardımcın ve müdürün yerine onlara hiç sormadan gidip doğrudan direktörden izin aldıysan, onu ayrıca müdür yardımcına ve müdürüne söylemen lazım elbet. Buna göre gerekli onayı aldıktan sonra millete "ben çıkıyorum" demek de senin insiyatifine ve kibarlığına kalıyor. Özellikle o an iş yaptığın biri varsa, ya da senin yapacağın işi günün geri kalanında ona çakacaksan falan da bunun bilgisini vermen lazım tabii. Yok dümdüz sana denk elemansa zaten neresi mobbing, neresini stres yapıyorsun bilmiyorum. Kafana göre takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 İş dışında bir şey yapmak için ofise gitmiyorsan, ofise gitmek yerine sokağa çıktığında başına bir şey gelirse, iş için bana bunu yaptırıyolardı kafama saksı düştü diye dava açarsan işyerini uğraştırıyorsun. O yüzden diyorlar ki işe gelmeyeceğiniz zaman yazılı bir şekilde bunu birine belirtin ki içinizden biri götlük yaparsa mahkemeye çıkılması durumunda başına gelen olay iş dışı bir aktivite yaparken oldu diyebilelim. Mobbingin anlamını öğrenin hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 evet atmalisin. mail grubu olur zaten, departman bazinda. diyelim satis departmani, [email protected] a mail atarsin, dersin onumuzdeki cuma 3-5 arasi ofis disinda olacagim diye. insanlar ona gore toplantilari vs ayarlarlar.. eger sirket 5 kisilik flnsa tabi, ceketini omzuna atarken ciao bella diyip cikarsin ztn sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 +1 @xaenin evet ya ota boka mobbing diyerekten, mobbingi almanyadan getirilen cikolata saniyo yeni yetme nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bi mail yahu, eline mi yapışır. nası mobbing bu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Adam şansını denemiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 hee bayaa mobbing oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Çalışana yapmak istemediği ya da yapmamayı tercih ettiği bir şeyi yaptırmak direk mobbing kimisine göre. Kızlarda daha yaygın bu. İş yeri ulan orası, babanın evinde bile her istediğini yapamıyorsun. Adam para veriyor sana iş çerçevesinde emirlerini yerine getir diye. Mobbing olması için bildiğin seçici kölelik uyguluyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ise gitmenin kendisi mobbing demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Xaenin said: İş dışında bir şey yapmak için ofise gitmiyorsan, ofise gitmek yerine sokağa çıktığında başına bir şey gelirse, iş için bana bunu yaptırıyolardı kafama saksı düştü diye dava açarsan işyerini uğraştırıyorsun. O yüzden diyorlar ki işe gelmeyeceğiniz zaman yazılı bir şekilde bunu birine belirtin ki içinizden biri götlük yaparsa mahkemeye çıkılması durumunda başına gelen olay iş dışı bir aktivite yaparken oldu diyebilelim. Mobbingin anlamını öğrenin hakikaten. ee adam izin almadan çıktı diyemiyor mu işveren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 aquila said: ise gitmenin kendisi mobbing demek ki. iyi bişi olsa para vermezler dimi babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar