miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Hem zorunlu yatırım olsun hemde ufak tefek bişiler gelsin diye bir daire aldım gecen aylarda ve 3 ay once kıraya verdiö.Kiracı bu ay kirayı yatırmadı,adamın ıkı hattı var ve cevapta vermıyor,telefonunu baska hattan arayınca acıyor ve hemen kapatıyor.Mesaj attım kardesım bu ay veremeyecegım de vs anlarım ama nıye suratıma kapatıyorsun dedım,gene cevap yok.Acaba bu durumda nasıl bir yol izlenıyor bılen varmı?Evin içinde esyada var,agustos 15 e kadar olan kırayı depozito karsılıyor. Ev baska sehırde oldugu ıcın gıdıp gelemıyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Adres ver suriyeli yollayalım 10dk da pılısını pırtısını toplayıp çıkar evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kirayı geç yatırma süresi ne kadar ? max sonraki ayin yatırma gününe kadar değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 hangi şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 icra takibi başlatacaksın. 7 gün içinde itiraz etmesi lazım. itiraz etmezse borcunu ödemesi lazım onun da süresi 1 ay. etmezse ve de ödemezse tahliye davası açacaksın. çıkartacaksın. borcunu da adamın sigortalı işi varsa maaşından falan kesiyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ihtar çekmeden icra takibi başlatılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 once ihtar çekmen gerekiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kapısına noter tastikli ihbar kağıdı as ertesi gün öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Noterden gidiyorsun ihtar çektiriyorsun. 20 gün süresi başlıyor o süre içerisinde kirayı yatırırsa hiç birşey yapamazsın. bir kez daha aynısı olursa direk ihtar çek yine kira günü 1 gün gecikirse bile ihtar çekebiliyorsun. 1 sene içerisinde bu şekilde 3 ihtar çekersen otomatik olarak sözleşme iptal olup polisle birlikte evden çıkarıyorsun. Kalan borcu için icra işlemi başlatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 zalım zenginler ve tecrübeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 noter ihtar paraları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Teşekkürler, bugün gidip noterden çekeyim ihbarı. Ayın 13 ünde kirayı yatirmasi gerekiyordu.Bu arada ev Osmaniye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 İhbar değil ihtar. Ayrıca 3 noter ihtar parası evin bi aylık kirasından fazla bile olabilir, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Depozitodan ihtar paralarını düşerim sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Osmaniye'de mi ev? Hic almasan daha iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 oha lan araba fiyatına ev var osmaniye'de baktım da 150k'ya 200mkare ev alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 valla 300 500 istanbulda 1+0 1+1 ev alacaginiza o parayla anadoluda 4+1 den 2 tane almaniz olasi.. olmadi 1+1 den 4 tane rahat patlatirsiniz ki fena gelir olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bende ev alıp kiraya vereyim diyordum böyle çakallıkları var ya gözüm korktu. Gerçi benim ev sahibi gibi karı koca memur olacak şartı koşsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ama fark şurda burda 1+1 1500 tl ye kiralıyosun. ORda 4+1 500 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 o 4+1 ler 1 civari..1+1 ler ogrenci sehirlerinde 650 700.. osmaniye dusukmus evet..4+1 700 1+1 400 600.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Tek kiradan tahliye olmuyor diye hatirliyorum ben, iki kira odenmemesi lazim. Ama tatildeyim simdi, evde uc tugla boyutunda kira hukuku kitabi vardi, yoksa bakardim senin icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 bilecikte bile 1+1 ler 70 80k kiralar 500 den başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 GERGE said: evde uc tugla boyutunda kira hukuku kitabi vardi, cinayet aleti..suclu usak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Kira hukuku cok garip abi, asiri is var aslinda o alanda yeni baslayan avukat icin. Kira, miras, adam dovme-bicaklama ve bosanma'dan baslaniyor genelde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 hukuk .. cilgin cevren varsa cilgin sosyetikse..sirketler hukuku marka patent devir sirket birlesmesi internasyonel anlasmalar deniz hukuku.. bok gibi para var zevk icin ceza hukuku.. orta halli buyuk sehir.. tasinmaz anlasmazliklari. icra hukuku..piyango tazminat davalari.. kucuk sehir ne is olsa yaparim medeni hukuk ceza hukuku piyango gayrimenkul sozlesmeleri anlasmazliklari kira sozlesmeleri.. gibi bir sablon var kafamda ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar