Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2015/08/05/world-of-warcraft-has-lost-44-of-its-subscribers-in-six-months-but-thats-okay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 1 ay oncesine hos geldin diye cevap yazsin biri. Editlemeyeyim ibret olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Olsun ibret editlemeyeyim. Biri yazsın cevap diye geldin hos oncesine ay 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 beni banladılar ya daha bunlar iyi gunleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bu player sayısının grafiksel olarak çok dalgalı olmasının büyük etkenlerinden biri zaten content ve veya expansion başlarında sırf değişiklikleri görmek için giren, sonrasında sıkılıp çıkan tayfadan ötürü değil mi? Pvpciler zaten ayrı kafada çok yüksek rating görmeyecekse classı da yeteri kadar bufflı değilse ortalama bişiyler yapıp erken bırakıyor. Oynamıyom lan artık diyip bırakan kişi sayısı ise bu kesimle kıyaslandığında oldukça az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 10 gun beles verıo ya ben o arada gırenlerdenım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Nerde o TBC zamanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Bunun nedeni gereksiz yere legendary kastırma görevleri ve upgrade mevzuları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 herkesin legendary görevleri yapabilmesi güzel ama görevler inanılmaz bayık. 123123 tane şundan topla görevlerini kısmaları lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ağustos ayında bir 3 milyon daha bırakmış 2 milyon falan kalmış oyuncusu ilk kez böyle oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 beter olsunlar wod ile resmen scam yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bu sefer gidici gibi gözüküyor, yeni ek pakete de kanmazlar artık tahminimce. Bakalım neler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 yeni pakedin wod alanlara bedava olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Tymex said: ağustos ayında bir 3 milyon daha bırakmış 2 milyon falan kalmış oyuncusu ilk kez böyle oluyor.. kaynak var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 q3 aciklanmamis galiba daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Kendisi ve kankileri bırakmış işte. Bundan iyi kaynak mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Artık exp işini bırakıp film işine girsin blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bingildak said: Tymex said: ağustos ayında bir 3 milyon daha bırakmış 2 milyon falan kalmış oyuncusu ilk kez böyle oluyor.. kaynak var mi wildstar'da chat'te konuşuyorlardı ordan gördüm. ağustos ayı oyuncu kaybı yada son 3 ay kaybı gibi şeyler yaz wow için çıkıyor bir sürü şey. doğru yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Q3 açıklanmadığı için son haber 5.6m işte. wildstar chate ne bakıyorsun sen. insanlar bayılıyor oynamadıkları oyunu öldürmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 evet inceledim abartmışlar chat'te lapin gibi atlamışım ben de.. çok emin konuşuyolardı biz mi ulaşamadık yoksa bilgiye anlamadım :P şu var.. http://www.mmo-champion.com/content/5063-WoW-Down-to-5-6-Million-Subscribers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ben bu ay wod aldim. cok akilli secimler yapmadigim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 istesen wod parasına birsüür altlı acc verirdim ben sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 insanın main accountu gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bingildak said: wildstar chate ne bakıyorsun sen. insanlar bayılıyor oynamadıkları oyunu öldürmeye. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar