Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu zabitalar niye insan değil

Llama

Öne çıkan mesajlar

ee ne oldu..
bir barda oturuyorduk adamlar masaları dışarı atmış bizde oturuyoruz direk adamlar bize saldırdı üstümüze yürüdü.
kalkın lan burdan kalkın diye. sonra höst ne oluyoz la biz mi koyduk bunları sanki derken yok zabıt tutarım diyerekten küfürler
görevi engelemekkten bilmem ne yaparız bağrış çağrış gerisi
Sosyal ağlarda paylaş

arkalarında high lord'a bağlı yüce belediye var, "kaldırın koçlarım masaları falan, arkanızda ben varım göreyim sizi" diye gazlıyor. hukuk falan da işlemediği için o masaları kafanda kırsa da twitter'da tt olup da ana haberlere falan düşmezse konu, aslında tamamen göstermelik olsa da yine de eninde sonunda hukuken en az cezayı almalarıyla sonuçlanacak olan yasal yolları trigger'lamazsan dayak yediğinle kalıyorsun.

captain obv. oldum ama sen aslında içini dökmek için yazmışsın tabi. aslında ben de o yüzden yazdım sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim evin burda da zabitalarin ve belediyenin godoslugundan muzdaribim ben. Kaldirimin iki kenarina da koyuyolar masa sandalyeleri bakkala falan giderken elim adamlarin iskenderinin sosuna girecek diye kirk takla atiyorum resmen. Arada bir şov olsun diye masa sandalyeleri kaldirtip ceza yaziyolar ama donerci-barci pek iplemiyor. Nede olsa 2 masadan cikaririm o parayi diye hemen geri getiriyolar.

Tabii bide mamalanma olayi var onlarin, yiyemedikleri yerde Zulum ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

tekrarlandıkça ceza katmerlenmiyor mu?
2 masadan çıkarırım diyorsa 100 lira ceza kesip gidiyorlar mı her seferinde?

yoksa ceza dediğin yan cep stayla sabit tarife mi?

bi de bu olay ilk çıktığında fenaydı ya, toplanıp götürülen, kırılan masalar falan oluyordu. sonra neyse ki zamanla sakinlediler, barcılar da biraz daha az masa koymaya başladı. kendi kendine "tamam ama siz de abartmayın" seviyesine evrildi. tam türkiye tablosu.

diye biliyorum da yasa şu bu değiştiyse son 1 sene içinde, haberim yok
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

ayrıca bu saçma sapan sigara yasakları yüzünden millet tüm yaz kış dışarda oturmak zorunda
NEREYE SOKSUNLAR BU KADFAR MİLLETİ

Malesef günde 1 pakete yakın sigara içen biri olarak sigara yasaklarını sonuna kadar destekliyorum.

Eziğiz abicim biz. Bağımlı ve 2. sınıf vatandaşız. Madem sigarayı bırakacak kadar götümüz yok çıkacaz dışarda titreye titreye içecez sigaramızı. Müstehak bize.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim komşumuzu öldürdü bir zabıta izmirde, dünya tatlısı bir adamdı. Sokak hayvanları için uğraşırdı, mahallenin çocuklarına oyunlar kurardı falan. Tanıdığım en iyi insanlardan biriydi, are.

http://www.birgun.net/haber-detay/tek-sucu-ayiptir-yapmayin-arkadaslar-demek-oldu-43685.html

Kaç sene geçti ailesi hala perişan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...