Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bu adamları polislerden beter durumdalar. eğitimleri nasıl tamamlanıyor niye bu hale geliyorlar çok merak ediyorum. terbiye ahlak sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 http://thumbs.web.tv.streamprovider.net/7t/wr/7twrjpg7xaq_2_1200x720.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ee ne oldu.. bir barda oturuyorduk adamlar masaları dışarı atmış bizde oturuyoruz direk adamlar bize saldırdı üstümüze yürüdü. kalkın lan burdan kalkın diye. sonra höst ne oluyoz la biz mi koyduk bunları sanki derken yok zabıt tutarım diyerekten küfürler görevi engelemekkten bilmem ne yaparız bağrış çağrış gerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 cuma akşamı içmenize takmışlardır geçer zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Lise terkleri direkt zabıta yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 applev0dka said: cuma akşamı içmenize takmışlardır geçer zamanla öğle namazından sonra bir etkisi yok cumanın perşembe akşam namazından sonra başlıyor olay.. öğle namazı bitiyor bu da yeni çıktı zaten perşembe geceleri içilmez olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 olayı içki içilmemesi. gerisi fanilerin çarpıtması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 arkalarında high lord'a bağlı yüce belediye var, "kaldırın koçlarım masaları falan, arkanızda ben varım göreyim sizi" diye gazlıyor. hukuk falan da işlemediği için o masaları kafanda kırsa da twitter'da tt olup da ana haberlere falan düşmezse konu, aslında tamamen göstermelik olsa da yine de eninde sonunda hukuken en az cezayı almalarıyla sonuçlanacak olan yasal yolları trigger'lamazsan dayak yediğinle kalıyorsun. captain obv. oldum ama sen aslında içini dökmek için yazmışsın tabi. aslında ben de o yüzden yazdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Valla benim evin burda da zabitalarin ve belediyenin godoslugundan muzdaribim ben. Kaldirimin iki kenarina da koyuyolar masa sandalyeleri bakkala falan giderken elim adamlarin iskenderinin sosuna girecek diye kirk takla atiyorum resmen. Arada bir şov olsun diye masa sandalyeleri kaldirtip ceza yaziyolar ama donerci-barci pek iplemiyor. Nede olsa 2 masadan cikaririm o parayi diye hemen geri getiriyolar. Tabii bide mamalanma olayi var onlarin, yiyemedikleri yerde Zulum ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 tekrarlandıkça ceza katmerlenmiyor mu? 2 masadan çıkarırım diyorsa 100 lira ceza kesip gidiyorlar mı her seferinde? yoksa ceza dediğin yan cep stayla sabit tarife mi? bi de bu olay ilk çıktığında fenaydı ya, toplanıp götürülen, kırılan masalar falan oluyordu. sonra neyse ki zamanla sakinlediler, barcılar da biraz daha az masa koymaya başladı. kendi kendine "tamam ama siz de abartmayın" seviyesine evrildi. tam türkiye tablosu. diye biliyorum da yasa şu bu değiştiyse son 1 sene içinde, haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Abi inan hic bilmiyorum ama 2 saat sonra masa sandalye tekrar cikiyo ortaliga 4 metre kaldirim var ama yurudugumuz yer 50-60 cm bisey. Zaten masalar kalkinca oha diyorum bizim kaldirim bu kadar miydi. Demek ki bir caydiriciligi yok olayin, yada mevzular baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ülkede düzgün adam oranı %8 felan olunca otomatikman itleşiyor tüm kurumlar. Düzgün neresi var ki zabıta düzgün olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 caydırmaz çünkü ceza 500 lira adammların kazandığı 1500 lira ha saçma tabi sandalye masaya ceza kitlemekte neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ayrıca bu saçma sapan sigara yasakları yüzünden millet tüm yaz kış dışarda oturmak zorunda NEREYE SOKSUNLAR BU KADFAR MİLLETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Ben yoldan yürüyorum çünkü kaldırımlar dükkanların bi parçası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Flassh said: ayrıca bu saçma sapan sigara yasakları yüzünden millet tüm yaz kış dışarda oturmak zorunda NEREYE SOKSUNLAR BU KADFAR MİLLETİ Malesef günde 1 pakete yakın sigara içen biri olarak sigara yasaklarını sonuna kadar destekliyorum. Eziğiz abicim biz. Bağımlı ve 2. sınıf vatandaşız. Madem sigarayı bırakacak kadar götümüz yok çıkacaz dışarda titreye titreye içecez sigaramızı. Müstehak bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Eskiden sigara içenlere nasıl da sabretmişiz. Zehirleniyorsan başkalarınıda zehirlemek zorunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Flassh said: ayrıca bu saçma sapan sigara yasakları yüzünden zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Bize de polis geldi bağırış çığırış gece, bi daha ses olursa alırım seni içeri dedi. Kafam taşşak gibiyken eye uğradığımı şaşırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Llama said: terbiye ahlak sıfır. muhattap oldukları kesimde de öyle. çivi çiviyi söküyor. zabıtanın iş yeri sahibi fln olmayan adamla muhattap olması garip zaten. kes lan deyip geçmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Bizim komşumuzu öldürdü bir zabıta izmirde, dünya tatlısı bir adamdı. Sokak hayvanları için uğraşırdı, mahallenin çocuklarına oyunlar kurardı falan. Tanıdığım en iyi insanlardan biriydi, are. http://www.birgun.net/haber-detay/tek-sucu-ayiptir-yapmayin-arkadaslar-demek-oldu-43685.html Kaç sene geçti ailesi hala perişan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 sirk gibi ülkenin zabıtası mı düzgün olacak nebçin soru soruyonuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 yanınızda güzel kızlar varsa kıskanıp sinirlenmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar